Archívum: 2009. március 01.

Gazdikereső helyes fél éves fekete kislány cica!

2009. március 01., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható Dél-Pesti kórház udvaráról mentett nagyon helyes, dorombolós, gyönyörű fekete, fél év körüli kislány cica.

Lakásban van tartva, szobatiszta, problémamentes, valószínűleg kutyával, más macskával, kisgyerekkel is gond nélkül összeszoktatható.

Ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, chip-ezve keresi leendő szerető gazdáját, aki méltó életet biztosítana ennek a jobb sorsra érdemes kedves cicának.

Gazdikereső gyönyörű hófehér fiatal kandúr cica!

2009. március 01., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható Dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal, nagyon szép, hófehér színű, ablakmosó-jellegű vastagabb farkú, jó kondiban levő, nagy testű, kedves, hálás, alkalmazkodó, szobatiszta (lakásban van tartva (ahol jól érzi magát)), nyugodt tüneményes kandúr cica.
Valószínűleg más macska, kutya, kisgyerek mellett is remekül helyt állna.
Ivartalanítva, oltva, chip-ezve, parazitamentesítve adjuk örökbe.

Várjuk olyan gazdi jelentkezését, aki nagyon tudná szeretni ezt a gyönyörű, kedves, szomorú sorsú, jobb sorsra érdemes cicókát.


Cicák gazdit keresnek

2009. március 01., vasárnap

Szeretnénk gazdit találni két cicának. A fehér cica kisfiú, ivartalanítva van már, kb. 6 hónapos, nagyon kedves kismacska. Őt egy nagy trafóházból szedték ki tappancsosok, rémesem sovány volt, és át volt fagyva. Már napok óta sírt ott, a környékbeli kutyások hívtak ki minket. Azóta már összeszedte magát, és férfiasságától is megvált, úgyhogy szeretne valami jó meleg helyre beköltözni, nem bánja, ha panel:) Különlegessége a gyönyörű hófehér bundája mellett, hogy kék a szeme.

A másik cicánál Tatára riasztottak bennünket, ahol egy fán kuporgott ez a fekete-fehér foltos kislány cica. A tűzoltó autó nem tudta leszedni a daruval sem, végül egy fiatal ember felmászott, és sikerült ledobnia a fáról a cicát úgy, hogy az egyik tappancsos elkapta. 🙂
Kiderült, hogy kislány, 2-3 éves, és már ivartalanítva van, úgyhogy lehet csak meglépett valahonnan, de nem keresi senki, így hát most már új gazdit keresünk neki. Ő sem bánja, ha tömblakásba költözik, látván a famászási technikáját, de ha kertes ház lesz belőle, az sem baj, csak bemehessen a gazdihoz dorombolni.
A cicák féreghajtót kaptak.

Mindkét cica Tatán van a Cirmos Cica Közhasznú Alapítványnál, náluk lehet érdeklődni utánuk

Tel: 06 30 475 4321


Skót juhász szerű (hosszú szőrű), fekete-fehér-barna, 2008-as szuka kutya kölyök ajándékba ingyen elvihető – Budapest

2009. március 01., vasárnap

Skót juhász szerű, de apró termetű kutyuska rossz körülmények közül szeretne megszabadulni. Kislány kutyus, még fiatal (nincs 1 éves). Nagyon hízelgős, szelíd, barátságos, és nem ugatós. Lakásban is jól el lenne, kis termete és nyugodt természete miatt.
Telefonszámom: 70/4207393

Noé Állatotthon palack gyüjtő akció!

2009. március 01., vasárnap

Bővebb infó:
http://www.noeallatotthon.hu/index.php?action=news&news_id=591

Minden segítséget köszönök a Noé Állatotthon Alapítvány MiniMenhely nevében is!

Cicáknak gazdi kerestetik!!!

2009. március 01., vasárnap

Egy idős hölgy meghalt és a cicái (kb. 6-8) magukra maradtak. Még az is lehet,hogy a bezárt lakásban is maradt, bár nagyrészt kinn vannak az utcán, kezdenek az éhségtől és ijedtségtől, zavargatásoktól elvadulni, pedig szelíd, emberhez szokott cicák egyébként.
Ha valaki annyit tudna segíteni akár, hogy elmegy lefotózni őket, hogy képekkel lehessen nekik új gazdit vagy csak ideiglenes befogadót is akár találni, az is sokat számítana.
A közelben lakó idős hölgy próbálná megfogni őket, de nem tud velük utána mit kezdeni.
Aki tud segíteni, az hívja ezeket a számokat:

1/320-60-57 vagy 20/492-36-21

Helyszín:
13. ker. Gyöngyösi u. Menyasszony u. sarok

Tacsi gazdit keres

2009. március 01., vasárnap

Gazdit keres Pécsen egy fekete-cser színű kis tacsi keverék kanocska, ha nem lesz gazdija nem lehet tudni milyen lesz a jövője ugyanis a gazdája először vízbe akarta fojtani, de mondtam neki hogy én majd keresek neki gazdit még csak 2 és fél hetes de nagyon jó lenne ha minél előbb találna gazdit és amikor nagyobb lesz már csak el kéne jönnie érte.

Ha valaki tud segíteni abban, hogy a picikének legyen egy szerető otthona az írjon a mango0314(kukac)citromail(pont)hu-ra, és ne feledjétek megmentenétek egy életet!!!!!!!!!!

ITT MEGNÉZHETED A KISKUTYA KÉPEIT, OLYAN GYÖNYÖRŰ NEM VÉGEZHETI MENHELYEN!!!!!!! http://gallery.site.hu/u/Mircsi/kiskutya

Sürgősen gazdik keresenék a képen látható cicáknak!

2009. március 01., vasárnap

Gazdára találtak

A helyzetünk nem túl rózsás, rosszindulatú szomszédaink vannak, bár zártan tartom a cicát, feljelentettek pedig mi betartjuk a szabályokat, hazudni viszont könnyű.

Elveszett cica

2009. március 01., vasárnap

Terroristánk szombaton este elment csavarogni, azóta nem jött haza. (XV. kerület) 1-2 óránál tovább még soha nem volt távol. 4 hónapos kandúr, a kutyáktól egyáltalán nem fél. Kék nyakörv volt rajta. Mindkét szeme be van gyulladva, nagyon csúnya, csipásodik neki. Jelenleg is kezelés alatt áll. A környéken sehol nem találtuk, szerencsére elütve sem.

Aki bármit tud róla hívjon: 20/341-9600