Adatkezelési tájékoztató

  •   

Azzal, hogy a hirdetésedet a személyes elérhetőségi adataiddal (telefonszám, földrajzi hely stb.) elküldöd a megadott e-mail címre, aktívan hozzájárulsz, hogy ezek az adatok megjelenjenek a honlapon, a bejegyzések szövegeiben. Az adatok kizárólag a cicák megtalálására vagy gazdához kerülésére szolgálnak, azok semmilyen más célból nem kerülnek használatra, sem specifikus adatbázisokban történő rögzítésre vagy bármilyen statisztikai célú feldolgozásra. Ezeknek a beazonosításra alkalmas adatoknak az eltávolítását bármikor kérheted, például jellemzően akkor, ha már megvalósították a céljukat, azaz ha már a cica vagy egyéb állat gazdára talált vagy megkerült. Az eltávolítás kérése a Te felelősséged, az adatok automatikusan nem törlődnek. Kérlek, figyelj arra is, hogy ha keresők archívumából szeretnéd eltávolíttatni az adatokat, azt is kezdeményezd a kereső szolgáltatójánál.

Ugyanez vonatkozik a bejegyzések alá általad beírt kommentekre is, bármikor kérheted azoknak a törlését is.

A Talált cicák úgynevezett robotbiztos e-mail formátumot használ, amelynek megvan az az előnye, hogy rákattintva kényelmesen kitölti a címzett mezőt, maga a teljes e-mail cím viszont nem jelenik meg sehol sem a honlapon, így az automata keresők nem küldhetnek rá spam leveleket.

Az adatvédelem jegyében lehetőleg nem közlök neveket, pontos lakcímeket, csak kifejezett kérésre, és kérek mindenkit, hogy ha a cicái gazdára találtak vagy megkerültek, azonnal küldjön nekem egy e-mail üzenetet, és akkor el is távolítom a megadott adatokat, elérhetőségeket a hirdetés szövegéből. Magát a hirdetést csak kifejezett kérésre távolítom el (erre vonatkozó e-mail üzeneted alapján), mert a beazonosításra alkalmas adatok nélküli hirdetés névtelen statisztikaként jellemzi a honlap látogatottságát, anélkül, hogy a használóiról bármilyen profilstatisztikát közölne.

A honlap úgynevezett oldalsávjában, jobb oldalon, olyan linkgyűjteményt jelenítek meg szövegesen és grafikusan (logókkal), amely linkekről úgy gondolom, hogy kapcsolatban állnak a honlap céljával. Ezek nem hirdetések, bevétel belőlük semmilyen formában nem származik. Ha Te a link által mutatott honlap kezelője vagy, és nem értesz egyet a link megjelenítésével, e-mail-ben bármikor kérheted a link eltávolítását.

A mindenkori e-mail címet/címeket az “E-mail címem” oldalon találod.

Kérlek, hogy ha ezzel az adatkezeléssel nem értesz egyet, akkor ne küldd el a hirdetésedet e-mailben!