Mi ez az egész?

  •   

Szia Mindenkinek!

Ha rövid leírást, elérhetőséget (e-mail cím, telefonszám, ami megjelenjen) és képet is küldtök az e-mail címemre (gyorgy(kukac)erdesz(pont)info), a gazdikeresésben tudok segíteni azoknak, akik találtak cicákat, vagy elveszett a sajátjuk. Sajnos nem vagyok menhely, sem alapítvány vagy ilyesmi, ez csak egy ingyenes hirdetési lehetőség.

Természetesen magamtól is igyekszem a látogatók forgalmát növelni együttműködéssel, banner-cserével, hogy a cicák minél hamarabb gazdára találhassanak, de a honlap címét/hírét Ti is nyugodtan továbbadhatjátok.

2008-tól fent vagyunk a Facebook-on is egy csoportban. Lépj be hozzánk, tölts fel képet, videot, cikket, vagy indíts egy témát a fórumban, üzenj a falon, légy kreatív és interaktív!

A bejegyzéseket kommentelni is lehet, de ezt többnyire feltehetőleg csak én fogom olvasni 😉 , meg néhány arra járó. Ha a cicák iránt érdeklődtök, kérdéseitekkel mindig forduljatok KÖZVETLENÜL a gazdájukhoz a hirdetésben megadott elérhetőségeken! Mindazonáltal a nem általam írt kommentekért semmilyen felelősséget nem vállalok, azok minden esetben az íróik véleményét tükrözik.

Nagyon köszönöm a cicák nevében is, hogy használjátok a honlapot!

Gyuri

(Javaslom, hogy feltétlenül olvassátok el az Egyéb tudnivalók oldalt is!)