gazdit kereső cicák

Mind a három cica az utcán él, sajnos ki vannak téve az autós forgalomnak és elég sok kutya is van a környéken. A fekete cica kandúr, a másik kettő nőstény, körülbelül 1 évesek lehetnek. Sürgősen kellene nekik gazdit találni, a fekete cica elég sovány, a másik kettő viszonylag jó állapotú, de mivel nőstények, így ki vannak téve az állandó vemhességnek, az első cica 4-5 hete szült, de a kiscicák elpusztultak nagy valószínűséggel. Mindhárom cica teljesen barátságos, bújósak, emberhez vannak szokva, nem félnek, így ezzel sem lenne gond.

A cicák Esztergomban vannak, de ha lenne valaki, aki befogadja őket, akkor biztos a szállítást megoldjuk valahogy akár nagyobb távolságra is, a lényeg, hogy legyen valaki. Ideiglenes befogadónak is örülnénk. Az ivartalanítást és féreghajtást talán meg tudjuk oldani valahogyan, persze az örökbefogadó rugalmassága is kell majd, mivel utcán élnek, így kicsit nehezebb a befogásuk is. Lassan itt a tél és igazából félő, hogy megpecsételné a sorsukat, mert olyan helyen vannak, ahol nem nagyon tudnak elbújni valahová, főleg ha kiscicák is lesznek, akkor ők sem maradnak így meg.

Elérhetőségem
dave87ebay(kukac)gmail(pont)com
valamint a 06-20-257-5695-es telefonszám.

2 hozzászólás ehhez: “gazdit kereső cicák”

  1. ai 搭載 ラブドール írta:

    ラブドール 通販 人工的な洞察、人工知能セックスロボット-最も実用的な人工知能セックス人形ロボット-あなたの未来のセックスライフを歓迎します

  2. nagyon szeretnék egy fekete kis cicát írta:

    szeretem a macskakat a kedvenc allataim, de sajnos a mamam nem engedi hogy a hazban legyen egy macska, ha lehet a vilag osszes macskajat a hazba hoznem, minden allatnak kell szeretet es boldogsag, szeretnem ha nekem lenne egy fekete kis cicam/

Írj egy kommentet