Egyéb tudnivalók

  •   

Kérek mindenkit, figyeljen arra, hogy a saját felelőssége a legmegfelelőbb gazda kiválasztása, ezért a cicák érdekében lelkiismeretesen járjon el, mert nem cél, hogy a megmentett cicát olyan helyre adjuk, ahol ismét veszélyeknek lesz kitéve.

Továbbá figyeljetek nagyon arra, hogy a cicák vírusfertőzéseket hordhatnak magukban, amik esetleg nem betegítik meg őket, de két összezárt cica vírusai halálos kórokozókká mutálódhatnak! Ha van már cicátok, az első az legyen, hogy az új cicát elviszitek állatorvoshoz kivizsgálásra, és legalább addig külön tartjátok a régitől, amíg a védőoltásait meg nem kapta. És sajnos még ez sem garantálja az esetlegesen elaltatással végződő szomorú esetek biztos kivédését. A sírás helyett jobb az ilyet megelőzni, és akkor nem fordulhat elő, hogy az addig szeretett kedvenc az új cicától megfertőződve jobblétre szenderül. Vagy mindkettővel megtörténik a baj.

Akinek nem jelenik meg azonnal egy kommentje, az ne ijedjen meg, csak arról van szó, hogy vagy egy olyan (angolul értett) szövegrészlet van benne, amelyet kiszűr a spamszűrő, vagy linket tett bele. Természetesen az ilyen kommentet is engedélyezem, amilyen gyorsan csak tudom.

A Talált cicák RSS feed-et használ, így több honlapra is eljutva a cicáknak nagyobb esélyük lesz a gazdára találásra. Ha kiteszitek a feed-et a honlapotokra, ezzel Ti is sokat segítetek nekik. Előre is köszönöm!

——————————————————————

Hogyan kereshetsz a Talált cicákon?