Cicák gazdit keresnek

Szeretnénk gazdit találni két cicának. A fehér cica kisfiú, ivartalanítva van már, kb. 6 hónapos, nagyon kedves kismacska. Őt egy nagy trafóházból szedték ki tappancsosok, rémesem sovány volt, és át volt fagyva. Már napok óta sírt ott, a környékbeli kutyások hívtak ki minket. Azóta már összeszedte magát, és férfiasságától is megvált, úgyhogy szeretne valami jó meleg helyre beköltözni, nem bánja, ha panel:) Különlegessége a gyönyörű hófehér bundája mellett, hogy kék a szeme.

A másik cicánál Tatára riasztottak bennünket, ahol egy fán kuporgott ez a fekete-fehér foltos kislány cica. A tűzoltó autó nem tudta leszedni a daruval sem, végül egy fiatal ember felmászott, és sikerült ledobnia a fáról a cicát úgy, hogy az egyik tappancsos elkapta. 🙂
Kiderült, hogy kislány, 2-3 éves, és már ivartalanítva van, úgyhogy lehet csak meglépett valahonnan, de nem keresi senki, így hát most már új gazdit keresünk neki. Ő sem bánja, ha tömblakásba költözik, látván a famászási technikáját, de ha kertes ház lesz belőle, az sem baj, csak bemehessen a gazdihoz dorombolni.
A cicák féreghajtót kaptak.

Mindkét cica Tatán van a Cirmos Cica Közhasznú Alapítványnál, náluk lehet érdeklődni utánuk

Tel: 06 30 475 4321


1 komment ehhez: “Cicák gazdit keresnek”

  1. dia írta:

    Engem érdekelne a fehér cica ,Tatán hol van ez az alapítvány?

Írj egy kommentet