Archívum: 2009. március 07.

Elveszett miskolci cica!

2009. március 07., szombat

Elveszett!! Miskolcon a Bocskai utca 22. szám alól egy 10 hónapos, szürke cirmos, félhosszú szőrű lány cica. Kedves, emberektől nem fél, dorombolós.
A családja nagyon várja haza, kérjük aki tud róla valamit, jelentkezzen a
lilithy(kukac)freemail(pont)hu címen, vagy a
06/30/9140406-os telefonszámon!
A megtalálónak jutalom!

Nyíregyházi cicák: Cili

2009. március 07., szombat

Gazdára talált

Cili: ivartalanított perzsa keverék cicahölgy. Nyomott pofija alapján perzsa keveréknek tűnik, hangos dorombolással jelzi, hogy a gazdi ölében érzi igazán jól magát. Imádja, ha a hasát simogatják, igazán gyönyörű, kedves cicus.

Nyíregyházi cicák: Minka és Lidi

2009. március 07., szombat

Gazdára találtak

Minka és Lidi: 7 hónapos ivartalanított cicahölgyek. Testvérpár, akik gazdájuktól kerültek be, mert túl sokan voltak már. Nagyon aranyosak, rögtön dorombolással hálálják meg a simogatást! Együtt, de külön-külön is örökbe fogadhatók.

Nyíregyházi cicák: Buldózer

2009. március 07., szombat

Gazdára talált

Buldózer: hatalmas, ivartalanított kandúr. Nagyon kedves, bújós cica, a gazdi hasán szunyálna egész nap, de szeret a szabadban is lenni. Találták a Nyírplaza környékén, minél előbb várja eredeti vagy új gazdi jelentkezését.

Szentendrei Árvácska Menhely 1%

2009. március 07., szombat

Malik elveszett!

2009. március 07., szombat

Múlt hét vasárnap este (hétfő reggelre) eltűnt a 2 éves kandúr cicánk (XVIII. kerület, Hámán Kató utca), ivartalanított, csak nagyon halkan tud nyávogni.

Viszonylag óvatos a többi állattal szemben, tehát kutya valószínűleg nem kapta el annál is inkább, mert végigjártuk a környéket és akinél kutya van az nem látta! Van viszont egy rosszindulatú szomszédunk, aki utálja mind a két cicánkat, és az emberekkel szemben sajnos nem olyan óvatos a Malik! 🙁
Amikor nem fagy minden este ki van engedve, de reggelire mindig hazajött!

Ő a világ legaranyosabb cicája és nagyon hiányzik!!

Aki esetleg tud bármit róla az légyszi hívjon a
30/253-41-96-os számon, vagy
email: lazye(kukac)freemail(pont)hu


Tatabányai cica új élete

2009. március 07., szombat

Mikor megérkezett hozzánk ez a kis sánta cicus, eléggé meg volt ijedve, de 1 óra nézelődés után már fel-alá rohangált. Aznap elég későn aludt el és különösebben engem sem hagyott nyugton. A következő napokban már rendesebb volt, ha pedig nem hagy békén s a fejemmel óhajt játszani, akkor egyszerűen kap egy kis vizet a pofijába vizes spriccniből. Nagyon eleven jószág 🙂 Igazi kis ördög. 🙂 Reggelente olyan 5-6 körül jön mellém az ágyba és bújik hozzám dorombolva. Ilyenkor kiköveteli, hogy keljek fel és játsszak vele. Néha rendezkedik a szobámban, de eltekintve a kölyökkori huncutságoktól nagyon kis szeretni való macsek. 🙂

http://localhost/archives/6929