Archívum: 2008. október

Csepeli cica gazdit keres

2008. október 31., péntek

Ezt a gyönyörű kiscicát tegnap szedtem össze Csepelen. Talán valahol van gazdija neki is, hátha ráismer a kép alapján.
A cica kisfiú, kb. 3-4 hónaposka lehet. Szegénykémről egy fürdetéssel nem sikerült az összes olajfoltot leszedni, de már viszonylag tiszta. A cica inkább karamellszínű és fehér foltos, borzasztó kedves, dorombolós, barátságos tündérmackó. Kapott bolhairtót és féreghajtót. Mivel ő a 7. cica nálunk, sajnos nem tudjuk megtartani. Így ez a tüneménykert gazdit keres. Nem szeretném kertbe adni, ő igazi szobacica típus.
Ivartalanítási kötelezettséggel elvihető.

Érdeklődni:
06-20-545-33-23-as számon lehet
vagy a cicaimado(kukac)citromail(pont)hu címen.

Kutya veszélyben! Ha valaki tud, segítsen!!!! +++SOS+++

2008. október 31., péntek

Hévizgyörki Önkormányzat Karanténjában van ez a kutyus, november 1-én (azaz holnap, szombaton!) altatni akarják!!
További infó: S Margit 06 29351537

Csepeli cica gazdára vár

2008. október 31., péntek

Gazdára talált

A képen látható cica mai szerzemény. Csepelen egy jólelkű virágos fogadta be, de nem maradhatott ott a cica. Valaki elvitte, de három nap után visszavitte, mert a kutyával nem jött ki.
A cicus kb. 1 éves kislány, voltak vele orvosnál, aki nagy valószínűséggel medencetörést diagnosztizált. Az orvos azt mondta,hogy soha nem lehet kiscicája, mert belehalna és csak lakásba adják örökbe. A macsek kedves, dorombolós, ágyban alszik. Szerető és elkötelezett gazdi jelentkezését várjuk, aki elfogadná őt ilyennek amilyen. A cica mindkét hátsó lába fáj, nem nagyon tud menni (csak nagyon óvatosan). Talán jobb lenne neki, ha egyedüli cica lehetne, ahol csak őt kényeztetnék és nincsen kutya. Iszonyatosan fél a kutyánktól, valószínű, hogy kutyatámadás áldozata szegényke.

Gazdát kereső cica

2008. október 31., péntek

Gazdát keres egy cirmos-fehér, felnőtt, ivartalanított kandúr, aki sajnos nemrég egyedül maradt. Rendkívül barátságos és igényli a társaságot. Kint és bent is élt, szobatiszta. Féregtelenítve, bolhairtózva, egy hét múlva oltható. Sajnos nem tud nálam maradni, a saját macskám nem tűri meg. Nyugdíjas vagy gyakran otthon lévő gazdi lenne neki előnyös.

Ezen a számon lehet érdeklődni: +36 70 383 5619

Két cica elveszett!

2008. október 31., péntek

Vasárnap (10.26.) reggelre elveszett két 4,5 hónapos cicánk a XVII. kerületből, az Andráshida utcából. Az egyik egy vörös-fehér színű, hím cicus; a másik tricolor (fehér-szürke-barna) színű nőstény cica. Két kis gyerekem és jómagam is nagyon várjuk őket haza.

Kérjük, aki tud róluk valamit, az jelentkezzen a
70-701-6862
-es telefonszámon
vagy a hodosz(kukac)hodosz(pont)hu címen.

Sába cica gazdit keres

2008. október 31., péntek

Sürgősen szerető gazdit keres egy kb. fél éves, cirmos cicalány.
A II. kerületben, egy kis utcában boltok/irodák környékén “vert tanyát” hónapokkal ezelőtt, ahol sokan etették őt…
Jelenleg már ideiglenes befogadónál várja, hogy végleges otthont találjunk számára.
Féreghajtva és bolhátlanítva van.
Egészséges, élénk, játékos. Idegenekkel eleinte kicsit tartózkodó, de miután megbarátkozik, szeret hízelegni, bújni, dorombolni…
Szívesen pihen a melegben, de a szabadban való mozgás is fontos számára, ezért lehetőleg kertes házhoz, amolyan “ki-be járós” tartásra szeretnénk őt gazdihoz adni.
Más cicákkal nem túl barátságos (korábban az utcán aktívan védte a területét és most az ideiglenes befogadónál is “harcokat vív” a másik cicával) , ezért “egykének” javasoljuk.

Érdeklődni a 06 20 2122 452-es telefonszámon lehet.

Elveszett cica

2008. október 31., péntek

A XVI. Kerületben keresik ezt a cicát.

Kisbalázs elveszett!!!

2008. október 31., péntek

Kisbalázst keressük, akit október 26-án láttunk utoljára Újbudán, a Zólyom közben. Kisbalázs másfél év körüli ivartalanított, nagyon kis termetű nőstény macska, fehér alapon teknőctarka, sima, tömött bundával. Félig sziámi, ezért szép nagy fülei vannak és keskeny pofija. Sajnos nincs róla aktuális fotóm (készültek, de egy másik számítógépen rekedtek), így féléves korából tudok csak küldeni egy képet, de majdnem ugyanígy néz ki most is, megőrizte kölyök jellegét.
A környékről rengeteg macska tűnik el, mintha egy Bermuda-háromszög lenne a közelben. 🙁

Ha valakinek van róla érdemi információja,
az szjnick(kukac)gmail(pont)com címre írjon,
vagy a 20-3270506 telefonszámon keressen.

Köszönöm a segítséget!

Cicák gazdit keresnek

2008. október 30., csütörtök

Monorierdőn egy állatbarátnál sok kiscica és süldő cica gazdit keres. Két mamacica beköltözött hozzájuk szülni és ott is ragadtak kölyköstül. Már kézhez szoktak, szobatiszták, a nagyobbaknak 2 oltása már megvan, a mama cicák ivartalanítva lettek (egyiket megtartják). Néhány bedobált kiscica is van. Jön a tél és lassan nem marad pénzük fűtésre, a sok mentett cica annyiba kerül.

Konkrétan:
2 hónapos cicák: 4 kandúr (3 cirmos foltos és 1 érdekes színű vöröses drappos cirmos), 2 nőstény (1 fekete-fehér foltos és 1 érdekes sziámira emlékeztető drappos)
6 hónapos cicák: 2 kandúr és 1 nőstény (mindegyik cirmos foltos)
5 hónap körüli vörös kislány
3 hónap körüli, tőből letépett farkú nagyon kedves cirmos foltos kandúrka
2 év körüli exmamacica (fehér alapon kevés szürke foltos, a 2 hónaposok mamája)

A cicák ivartalanításában kedvezményes árral tudunk segíteni, ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe, lehetőleg lakásba bejárósnak, ehhez vannak szokva.

Érdeklődni:
06-30-4476492
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu

Teljes képtáruk
Rita gazdit keres

2008. október 30., csütörtök

Monorierdőn egy hete kitették, 2-3 éves puli vagy puli jellegű kan. Kicsit félénk, de barátságos kutya, jelenleg néhány napra beengedték a háta mögött látható kertbe. Sürgősen helyet vagy szerető gazdát keres. Parazitamentesítem, ivartalaníttatom, ha időmbe belefér a bundáját is helyrehozatom.

Érdeklődni:
06-30-4476492
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu

Régi téma, de megint aktuális!!!!!

2008. október 30., csütörtök

Kutyamérgezések ismételten Budapest XXII. kerületében! Tavasszal kb. 15 kutya esett áldozatául valaki/knek, aki mérget öntött szét és csalidarabokat helyezett ki Budafokon.

Most ismét megkezdte tevékenységét az illető/k, jelenleg 3 kutya mérgezésről van tudomásunk, melyből 2 kutyi az életét is vesztette!
Egy kutyi még lábadozik, és most már nemcsak nyílt területen (utcán, futtatón) végzi a tevékenységet, hanem zártkerti kutyákhoz is dobott be mérgezett csalit!
Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy nagyon-nagyon vigyázzatok a kutyáitokra, mert sajnos az illető ellen a rendőrség, az önkormányzat és az ÁNTSZ sem tett semmit!

Hozzátenném,hogy a két áldozatul esett kutyus egyike egy MIniMenhelyes kutyus volt,aki épp csak egy hónapja élt boldogságban a gazdikkal….
Egy órára mentek el otthonról… mire hazamentek már hiába rohantak az orvoshoz nem tudták megmenteni!!!! Fiatal kedves kutyusról van szó…

Szóval tényleg mindenki figyeljen!!!!!

Zsámbéki lovardai cicák

2008. október 30., csütörtök

Gazdára találtak

Az idei lovardában született kiscicák közül a többségnek sikerült gazdát találni, már csak ketten várnak arra, hogy valaki örökbe fogadja őket: egy vörös cirmos kislány és egy barna cirmos kandúrka. Féregtelenítésen már átestek, most olyan két és fél – három hónaposak.

MAKI GAZDIRA VÁR!

2008. október 30., csütörtök

Maki tündéri kutyafiú, aki a hangos zajoktól megijed, amúgy egy égetni való rosszcsont, aki imádja a pocakját! Nagyon játékos, jó étvágya van. Szeret a kertben szaladgálni, de még lakásba való!
Jelenleg nálam van ideiglenes. Kedves, eleven kutyus, aki eredeti gazdáinak nem kellett, így végleges szerető családot keres, ahol biztonságban és boldogan élhet!

Érdeklődni a kutyusról a 06204056482-es számon lehet!

További képek róla

Ivartalanítási akció

2008. október 30., csütörtök

Az Alapítvány a macskákért a legnagyobb hangsúlyt az ivartalanításra helyezi. Ennek érdekében szorgalmazza az ivartalanítási akciók gyarapítását. Ezek elősegítésére biztosítja a hontalan, gazdátlan macskák ivartalanításának finanszírozását olyan aktivisták számára, akik vállalják, hogy a macskákat befogják és elviszik az állatorvosi rendelőbe.

Az akcióhoz csatlakozók az info(kukac)macskakert(pont)hu e-mail címen jelentkezhetnek be kérésükkel. Minden kérést egyedileg és gyorsan elbírálnak. Korlátozott mértékben mód van arra is, hogy olyanok is jelentkezzenek, akik szerény anyagi helyzetüknél fogva nem tudják az általuk befogadott macska vagy macskák ivartalanítását megoldani.

Az Alapítvány fenti e-mail címen várja azon aktivisták jelentkezését is, akik közintézmények, kórházak, egyetemek kertjeiben élő macskák etetésével és gondozásával foglalkoznak és vállalnák, hogy elszállítják őket a fenti rendelőbe ivartalanítás céljából.

Az Alapítvány 2007. első négy hónapjában már 180 macska ivartalanítását és állatorvosi gyógyítását finanszírozta. Továbbá anyagi támogatásával lehetővé tette, hogy egy menhelyen külön karanténhelyiséget hozhassanak létre.
http://macskakert.net/programs.html

UBULKA október végéig KAPOTT HALADÉKOT!!!!! S.O.S.

2008. október 28., kedd

Gazdára talált

UBULKA az őrkutya, október végig kapott haladékot, hogy találjunk neki gazdit, miután bezár a “munkahelye” Tatabányán. Az őrző-védő cég nem tart rá igényt, már próbálták őt likvidálni, de az ott dolgozók megvédték!!! Már csak pár hetünk van addig.
Segítsünk UBI-nak szerető gazdit találni!

Képek a kutyusról itt, kérünk, ha tudjátok plakátoljátok ki és adjátok tovább nagyon sürgős!!! ÚJ KÉPEK !!!! Az új gazdihoz elviszem-Tatabánya-Budapest vonalon.

http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/ubi.html
http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/1.html
http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/2.html
http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/3.html
http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/4.html

Nenszi elveszett!!!

2008. október 28., kedd

Megtalálták

Nenszi névre hallgató cicánk eltűnt 3 napja. Nenszi 2 éves, különös ismertető jele, hogy csak egy szeme van.

Nenszike Budapesten a XVI. kerületben tűnt el.

Köszönjük!

Keverék cicók, tigriscirmos, hím kölyök macska ajándékba ingyen elvihető

2008. október 28., kedd

Gazdit keresek a képen látható szépséges kiscicáknak!
Kitartóan etetem őket, de lakóparkban lakom, és a szomszédok nem jó szemmel nézik a kis tigriseket, a lakásunk meg sajnos túl kicsi ennyi lakó számára.

Ha esetleg tudtok valakit, aki éppen cicát szeretne, kérlek jelezzétek!

Köszi szépen!

20/421-5205
Email: norast(kukac)t-online(pont)hu

1 éves Pocó nevű lánycicámnak keresek gazdit

2008. október 27., hétfő

Januártól hosszabb időre külföldre utazok és sajnos nem vihetem magammal, valamint a környezetemben lévők sem tudnak most cicát vállalni. 🙁
Kedves, kissé játékos, szeretetéhes cica, akinek remélem szerető gazdit találok, aki nem bántaná és nem tenné utcára sem.
Cicaágyat és kaparófát is adok hozzá, természetesen ingyen.

Bármikor hívhatnak ez ügyben: 06702511143
email: zso88(kukac)citromail(pont)huGazdikereső fekete 8 hetes tüneményes kiskandúr!

2008. október 26., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen (ill. képtárban) látható mentett, ideiglenes befogadónál elhelyezett, 8 hetes, koromfekete, tüneményes és gyönyörűséges kiskandúr.
Ő egy nagyon hálás, bújós, jobb sorsra érdemes kis kincs, akinek minden vágya egy saját, szerető család. Sok mindent megélt már az eddigi kis élete során, és már nagyon várja sorsa jobbrafordulását..

Oltva, parazitamentesítve, – lehetőség szerint chip-ezve – keres gazdit.

Képtára:
http://gallery.site.hu/u/mentholx/kisfekete/

Talált cica gazdit keres

2008. október 26., vasárnap

Most október 24-én este a VI. kerület Király utcában találtunk egy kb. 3 hónapos lány cicát.
Szobatiszta, barátságos, egészséges, emberhez van szokva.
Jól megvagyunk vele, de ha valakinek hiányzik, akkor jelentkezzen!

E-mail: sputman(kukac)freemail(pont)hu
Tel.: 0630/440-2489

Maya elveszett!!

2008. október 26., vasárnap

Ma reggel a 18. kerület Batthyány Lajos utcából eltűnt kiscicánk, aki a Maya névre hallgat. Kb. 4 hónapos, teknőctarka cica.

Ha bárki megtalálná, kérjük jelezze a 06204345810-es telefonszámon. Gazdái nagyon várják vissza!

Mimi, a nyúl gazdit keres

2008. október 26., vasárnap

Van egy törpenyulam, akinek szeretnék találni egy szerető gazdit. Azért keresek neki új otthont, mert időközben kiderült, hogy nem is annyira törpe és már kissé kinőtte a helyét, + mert nem sok időm van foglalkozni vele és szemmel láthatólag unatkozik egyedül. Olyan helyre szeretném, ha kerülne, ahol más nyuszik is vannak, (a tengerimalaccal mint élőlénnyel nem foglalkozik) és tud rohangálni. Ő most 1 és fél éves, oltásait megkapta, oltási könyve is megvan.
Jah és Veszprémben lakunk. 🙂

Érdeklődni lehet:
bojtormelinda(kukac)hotmail(pont)com

Fekete-fehér talált cica gazdát keres

2008. október 26., vasárnap

Találtunk egy fekete alapon fehér zoknis és galléros házi cicát Budapesten a 69-es villamos vonalán az Öv utcánál. A kiscica 2 hónap körüli lehet, szobatiszta és aranyos és nagyon érdeklődő.
Nekünk van egy nagy exkandúrunk akinek ugyan a néhány hónappal ezelőtt eltűnt a testvére, annyira ezért nem fogadta kitörő lelkesedéssel. Olyan hangokat adott, amit még sosem hallottunk tőle és úgy tűnt inkább menekült és figyelt, de ha nagyon közel jött azért morgott és fújt is.

Próbáljuk összeszoktatni őket, de nem tudom milyen sikerrel fog menni. Ha valaki keresi a kiscicát szóljon, vagy ha esetleg be szeretné fogadni, akkor is.

0630/7422939
stellatarum(kukac)freemail(pont)hu


Gyönyörű házi cicák Leveleken

2008. október 26., vasárnap

Nagyon sok pöttöm, 6 hetes cicus várja leendő gazdik jelentkezését Sz-Sz-Bereg megyében!

Egészséges, játékos, barátságos kiscicák mindannyian! Eddig az udvaron nevelkedtek.
5 db cirmos (4 fiú, 1 lány)
4 db fekete lány (2 perzsa keverék)
1 fekete-fehér fiú
1 fekete-fehér lány

Érdeklődni lehet:
Levelek
70-633-2580 vagy 30-501-5957


Kutyi keresi a gazdiját

2008. október 26., vasárnap

A képen látható kb. négy hónapos nőstény kis kutyust Kőbányán a Harmat utca környékén találtuk 2008.10.22.-én délután.

Kérem szépen, hogy aki ismeri őt vagy a gazdiját hívjon az alábbi számon:
06-20-6611-296

Fekete-fehér kandúr elveszett!!!

2008. október 26., vasárnap

Megtalálták

Október 24-én elveszett a fekete fehér színű másfél éves kiherélt kandúrunk. Szép fejlett, jól táplált cica gyönyörű fényes szőrrel. A család és főleg az én kedvencem, velem volt a legtöbbet. Bent is, kint is szabadon mászkált. Szereti a hasát, így mindig hazajött enni, nagyon messzire nem járt el. Mióta eltűnt, lelki beteg vagyok, mert rosszra gondolok, de remélem, még előkerül.
Budapesten a XV. kerületben lakom kertes házban a Veresegyház utca elején.

———————————————-
Örömmel tudatom október 24-én elveszett Nyafi cicám tegnap hazakerült. Egy kedves cicabarát néni segített nekem, ő ismerte fel a képen és írta ki nekem a buszmegállóba, lehet, hogy az én cicámat eteti, aranyos de félénk. Felvitte volna hozzájuk, de már nagyon sok cicát gondoz. Nyafimról se feledkezett meg, levitt neki ennivalót és így mentette meg a drágámat. Tőlünk nem is olyan messze levő kis lakótelepen kóborgott, nem igaz, azért arra ő nem igazán járt, nem is értem, hogy kerülhetett el oda. Én este már sokadszorra elsétáltam arra, hívtam, a nevét szólongattam és egy kocsi mellett haladtam éppen el, mikor nyávogott nekem, mintha mondaná: itt vagyok. Felkaptam őt, sírtam örömömben és sietve hazavittem. Olyan szép volt, nem lett sovány, nőtt is szerintem.. Még vannak rendes emberek, akik önzetlenül segítenek az utcán kóborló állatoknak. A néninek örök hálával tartozom…. Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem kaphattam volna.

Kellemes karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves állatbarátnak.
Judit

Talált vörös cirmos gazdát keres

2008. október 26., vasárnap

Találtam a III. ker-ben az utcán egy kb. 5-6 hónapos vörös cirmos lány cicát. Meg lett fürdetve, kapott féregirtót is, meg van egy harapásnyom a hátsó lábán, azt kezelgetjük, de szeretnénk neki új gazdit találni, mert nálunk már van 1 és nem kell még 1 cica.

Érdeklődni lehet: calyd(kukac)t-online(pont)hu

Elvesztek a cicáink Budafokon!

2008. október 26., vasárnap

2008. október 22-én elveszett a XXII. Dévény utca környékéről (Só u. – Dévény u. – Háros u.) zsemleszínű (világosvörös), 8 éves, ivartalanított kandúr cicánk. Kicsit nagyothall. Nyakán fekete nyakörv egy érmével, a telefonszámunkkal (ha nem veszett el). Továbbra is várjuk haza ivartalanított vörös színű, 2 éves kandúr cicánkat is, szeptember 11-én veszett el.

Kérjük, ha valaki befogadta valamelyiket, vagy tud róluk valamit, az alábbi telefonszámokon jelentkezzen:
06 20-591 3752
06 1 2263404 (este)
A megtaláló magas jutalomban részesül!!!!!!!

Miaúúú!

2008. október 26., vasárnap

Én egy hajléktalan házimacska lányka vagyok, és ivartalanítás előtt állok. Egy 80 éves nénike udvarába csapódtam, ad nekem enni, meg néha szól hozzám. A nénike sajnos nem akar megtartani engem, még ivartalanítva sem, mert azt mondja, hogy én már nagy felelősség vagyok neki.

Nagyon barátságos és bújós vagyok, ezt a néni is tanúsítja, aki néha lépni sem tud tőlem, mert dörgölődzöm a lábához. Nincs sok baj velem, szeretnék egy kertet, jó szót, szeretetet, tisztességes ellátást, örök társat magamnak, amíg csak élek. Már egy éves is megvagyok, ezért aki engem választ, nem lesz sok gondja velem.

Ha valaki ennek az egyszerű, ám nagyszerű cicás cicának akar barátja lenni, itt jelentkezzen!

06-70/3232015
06-30/602-3623

Marcipán elveszett!

2008. október 26., vasárnap

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Earthlings – 16 éven felülieknek…

2008. október 25., szombat

Ezek vagyunk mi, emberek… Ideje megváltozni!

PET-ÁK Klubnap meghívó – 2008.10.26.

2008. október 25., szombat

Kedves Állatbarátok!

Örömmel értesítelek arról, hogy a PET-ÁK Egyesület és az annak keretein belül működő Rotteiler S.O.S. csoport a Dunakeszi Dogfit kutyaiskola területén (ezentúl minden hónapban egy alkalommal) Állatvédő és Állatbarát klub-napot tart.
Az első klubnap időpontja: 2008. október 26. vasárnap, 10:30

Sok szeretettel várjuk minden kedves jelenlegi és leendő önkéntes segítőnket, ideiglenes befogadónkat, örökbefogadónkat, adományozóinkat, egyszóval minden kedves állatbarátot, aki egyet ért céljainkkal és szeretné munkánkat segíteni, vagy csak egy jót beszélgetni.

A klub-nap keretén belül

  • megismerkedhettek jelenlegi örökbe fogadható kutyáinkkal és cicáinkkal,
  • kérhettek kutya és cica-nevelési, kiképzési és étkeztetési tanácsokat,
  • vásárolhattok naptárainkból, pólóinkból, és az előző vásáron el nem fogyott adományokból,
  • adományként ti is elhozhatjátok a nektek már nem kellő, megunt tárgyaitokat.

A klubnak tagsági díja nincs, kötelezettséggel nem jár.

Terveink szerint 50-100 Ft adományért kínált házi zsíroskenyérrel és hagymával, illetve süteményekkel készülnénk a klub-napra, ehhez várom a visszajelzéseket, hogy van-e rá igény.

Gyere el Te is, ismerkedj meg velünk személyesen.

További információ: 06/70-458-0051, pet-ak(kukac)freemail(pont)hu

Bernáth Éva
PET-ÁK Egyesület
www.pet-ak.hu

Pöcök, a whiskas-cica új gazdit keres

2008. október 24., péntek

Az ismerősöm gazdit keres a képen látható ‘whiskas’ cicának, válás és költözés miatt.
Szeretné olyan helyre örökbe adni, aki többet tud foglalkozni vele, mivel nagyon ritkán van otthon.

Pöcök 5 éves ivartalanított kislány, szabadban sosem járt, lakásban élt mindezidáig.
Ha valaki szeretné örökbe fogadni, hívjon 17 óra után a 30/6778276 vagy a 70/3349422-es számon.


Új plakát az ivartalanítás akcióhoz

2008. október 24., péntek

Ez egy új verzió, amin szerepel egy új állatorvos is Komárom-Esztergomból.

Fekete kiscica gazdát keres

2008. október 23., csütörtök

Csak jó helyre adjuk. Személyesen vihető el Százhalombattáról. Szegényke a házunk körül kóborol, a “macskaház”-ban lakik. A hideg idők közeledtével egyre kilátástalanabb a sorsa, kb. 2 hónapos lehet. Féreghajtást, bolhamentesítést kapott. Játékos, kezes, barátságos. Mi véglegesen befogadni sajnos nem tudjuk, mert a meglévő kandúrunk nem tűri a konkurenciát!

Érdeklődni lehet: nfpl(kukac)freemail(pont)hu


Vörös-fehér foltos kandúr kiscica gazdát keres

2008. október 23., csütörtök

Csak jó helyre adjuk. Személyesen vihető el Százhalombattáról. Szegényke a házunk körül kóborol, a “macskaház”-ban lakik. A hideg idők közeledtével egyre kilátástalanabb a sorsa, kb. 2-3 hónapos lehet. Féreghajtást, bolhamentesítést kapott. Játékos, kezes, barátságos. Mi véglegesen befogadni sajnos nem tudjuk, mert a meglévő kandúrunk nem tűri a konkurenciát!

Érdeklődni lehet: nfpl(kukac)freemail(pont)hu


KERESEM TOMI CICÁT!

2008. október 23., csütörtök

Drága kis kedvencem egy fájdalmas félreértés miatt szüleimtől (a Hegyalja utcáról) egy avasi, 60-70 év körüli nénihez került.

Tomi 9 éves, herélt kandúr, jobb oldalán jellegzetes virágmintával.

Nagyon-nagyon hiányzik!
Kérem szépen a nénit jelentkezzen:

Esti órákban: 06/20 207-1776

8 és fél éves ónémetjuhász kan gondos és szerető gazdit keres!

2008. október 23., csütörtök

Jelenlegi gazdái a munkájuk mellett sajnos csak minimális időt tudnak vele tölteni, ezért hosszas tépelődés után úgy döntöttek, hogy új gazdát keresnek neki, aki sokat játszik és foglalkozik vele.
Artur kicsit neveletlen, de nagyon okos és játékos. 😉 Ezenkívül roppant fiatalos, és nagyon vágyik egy új kertre és egy szerető gazdára!

Kalandorok kíméljenek, de ha valaki jó gazdája tudna lenni az ebnek, érdeklődjön a 30 9705-800-as mobilszámon.


Francika gazdit keres

2008. október 23., csütörtök

Gazdára talált

Diósdon, a Hegyalja úton találtuk 3 hete ezt a kistermetű, félig házicica, félig perzsa kislányt. Talán kocsiból dobhatták ki, mert nagyon figyelt minden arra haladó autóra – várta, hogy érte jönnek.
Nem jöttek.
Szerencsére a helyi cicások hamar gondjaikba vették, etették, gondozták.
Manócska azóta ivartalanítva, gondosan ellátva várja, hogy valaki otthont biztosítson neki. Kora 1 és 2,5 év közötti, magatartásából ítélve szobában tartott cica. Minden eredménye negatív, makkegészséges, dorombolós kislány, aki nem vegzálja a bútorokat, hanem előszeretettel heverészik a fotelban napozva, vagy macijával, és a kisegerével a fekhelyén.
Várjuk gondos, felelős gazdi jelentkezését, aki tisztában van azzal, hogy a cica nem tárgy és nem játékszer!
“Cicakelengye” is jár hozzá: utazóláda, alomtálca, tányérkák, és persze a macija is.

Cica elveszett!!!

2008. október 23., csütörtök

Megtalálták

2008. október 21-én este elveszett a 18. kerület, Benjamin utcából egy szürke cirmos cicakislány, kb. 3 hónapos, nyakában rózsaszín nyakörv, egy kisegeres medállal, a hátulján a neve, és a telefonszámom

Kérem, aki megtalálta,- vagy esetleg elvitte-, magas jutalom ellenében hívjon, mert nagyon szeretjük, és nagyon hiányzik…. 🙁

KisVacak elveszett!!!

2008. október 23., csütörtök

Szerető családja várja haza KisVacakot, aki egy gyönyörű egyéves vörös-cirmos cica. 2008 október 20-án tűnt el Budapesten a XVI. kerületből. Különös ismertetőjegye: a házi macskáknál szélesebb fej és dúsabb, puhább bunda. Piros nyakörvet visel.
A megtaláló jutalomban részesül.

Tel.: 0670-38-51-939

Gazdikereső kölyök német juhász (keverék?) kislány

2008. október 23., csütörtök

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen (ill. képtárban) látható mentett, egészséges, fekete-cser színű, erősen német juhászos, kb. 3-4 hónapos kislány kölyökkutya. Tüneményes kislány, elképesztően hálás, ragaszkodó, kutya-és macskakompatibilis tündérke! Még kölyök, bármihez könnyen hozzászoktatható.
Ideiglenes befogadónál -azaz nálam- van elhelyezve, ahol megtekinthető (Budapest).Törekszem rá, hogy oltva, parazitamentesítve, chip-ezve kerüljön gazdihoz.

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/njbaba/NOÉ segítőnap – 2008. október 24. péntek

2008. október 23., csütörtök

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Talált tacsi

2008. október 21., kedd

TALÁLTAM MA az M3-as bevezető szakaszán (a Szerencs utca előtti felüljáró közelében) EGY 1 ÉV KÖRÜLI 3 SZÍNŰ (barna, szürke, fekete) SZUKA KISTACSKÓT, a nyakán kristálykövecskés fekete nyakörvvel.
AMENNYIBEN TUD VALAKI VALAMIT A KISKUTYÁRÓL, HÍVJON A KÖVETKEZŐ SZÁMON: 0670/4517761
ILLETVE KÜLDJÉTEK LÉGYSZI TOVÁBB AZ ÜZENETET, HÁTHA MEGVAN A GAZDIJA!!!

Voltunk dokinál egészséges, csak nagyon sovány és meg van riadva.
Chip-je van, csak nincs hozzá regisztrálva, se tulaj, se állatorvos, se tenyésztő! Ezért külön gratuláció annak aki beleültette…!!!!

Előre is köszönet a segítségért!

Szandra elveszett!

2008. október 20., hétfő

Budakalász Pomázi útról eltűnt Szandra névre hallgató 8 hónapos agár keverék lány kutyus. Piros nyakörv van rajta.
Megtalálónak jutalmat fizetünk.

Telefon: 06/30 4328455 vagy 06/26 540219

Talált cica a II. kerületben

2008. október 20., hétfő

Visszakerült eredeti gazdájához

Mi is találtunk október 12.-én egy cicát, aki biztosan szobacica volt.
Állatorvosnál jártunk vele, teljesen egészséges, ivartalanított fiatal fiúcska, tündéri természettel és nagyon szép tömött bundával.
Egyelőre nagyon kedves szomszédaink befogadták, jó helye van, de eredeti gazdáját keresnénk. (Mert biztosan volt neki)

Esély nélkül?

2008. október 19., vasárnap

A szentendrei menhelyen több olyan idősebb kutya él, aki nagyon megérdemelne utolsó éveire egy szerető családot. Van közöttük olyan, aki még soha nem kapta meg azt a szeretetet, gondoskodást, amit minden kutya megérdemelne.

Aja 7-8 éves, nagytestű ivartalanított szuka. Rossz izületei miatt elsősorban családi házba ajánljuk lakásba való bejárással!

Barát 10 év feletti, nagytestű labrador – újfundlandi keverék, ivartalanított kan. Nagyon nyugodt, barátságos kutya, szukákkal jól kijön és imádja az embereket. A kennel rabságát nehezen tűri

Julcsika 8 év körüli, apró keverék szuka, nagyon rossz állapotban találtuk a menhely előtt. Mára erős és egészséges lett. Kedves, vidám, vigyorgó kismaszat.

Roxy 7 éves, németjuhász keverék, ivartalanított szuka kutya. Idegenekkel eleinte bizalmatlan, “meggyőzően” ugat, de pár napos barátkozás után már bújik, puszikat ad. Pórázon szépen sétál, kan kutyákkal békésen kijön.

Szimba tíz éves németjuhász, a gyepmester fogta be, a gazdái költözés miatt lemondtak róla. A pórázt nem ismeri. Olyan családi háznál érezné jól magát, ahol elfogadják olyannak, amilyen. Szimbát nem nevelték, de nagyon jó indulatú.

ZSÖMI 6 év körüli, ivartalanított, vizsla-szerű szuka kutyus, a gazdája halála miatt került a menhelyre.

Érdeklődni:
Tel: 06-20-571-6502, 06-20-923-0212
E-mail: arvacska.szendre(kukac)freemail(pont)hu

www.arvacska.hu
http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/

Cicák gazdit keresnek, add tovább!

2008. október 19., vasárnap

Gazdát keresnek a mellékelt fotón látható szupercuki és égetnivalóan rossz kiscicák, három fehér-cirmos, és egy koromfekete, pici fehér mellfolttal. Augusztus 27-én születtek, már elvihetők.

Érdeklődni a borbala.kiss(kukac)720(pont)hu emailcímen lehet.

Elveszett kutyi

2008. október 18., szombat

2008.09.09 -én Bükön (Vas megye) eltűnt 1 év 3 hónapos szuka németjuhász kutyánk. Stella névre hallgat, emberszerető, játékos, ápolt, nevelt kutyus, ismertetőjele, a hátán végighúzódó ezüstös (ősz) színű csík. Nyakörv épp nem volt rajta, soha nem volt kikötve.

Már mindenütt kerestük, nagyon visszavárjuk még mindig. Kérjük, ha valaki befogadta, vagy tud róla valamit, jelentkezzen az alábbi e- mail címen vagy tel.számon(a rávezető – jutalmat kap).

angienem(kukac)gmail(pont)com

30/235 – 11 – 78

Elveszett cicát keresünk

2008. október 18., szombat

Keressük Bendi névre hallgató 3 éves ivartalanított hófehér, nagybundájú cicánkat (különös ismertetője, hogy a farkán egy részen kevesebb szőr van egy régi sérülés miatt), aki Őrbottyáni családi házunkból tűnt el 1 hete. Becsületes megtalálója jutalomban részesül.

Telefon: 06-20-981-3031

Kiscicák a farakás alatt gazdit keresnek

2008. október 18., szombat

Egy kóbor cicamama egy farakás alá szülte hat kiskölykét. Kb. 5 hetesek lehetnek. Jön a hideg, a cicusok meg kicsik, szóval gazdit keresünk nekik.

Érdeklődni lehet: 386-2648

Golden retriever szobatiszta 5 hónapos kiskutyák INGYEN elvihetők!!!

2008. október 18., szombat

Telefon: 06209792889

Cica s.o.s. gazdit keres

2008. október 18., szombat

3 éves cicám van. De sajnos új gazdit kell találnom neki, mert külföldre költözöm, ahova nem jöhet velem. (6 hónap karanténba zárásnak sem tenném ki a cicát) Rengeteg szeretetet tud adni, ezért olyan gazdit is keresek, aki ezt viszonozni tudja. Kinti-benti ex-kandúrbandni. Imádja az embereket, a többi cicától viszont kicsit fél.
Ha tud valaki valamit írjon, hívjon! Köszönöm előre is.

Tel: 30/747-0630
(október 27 után: 30/3806909)

Kiskandúr gazdit keres

2008. október 18., szombat

Tündéri, gyönyörű, nagyon szelíd, cirmos-fehér 6-7 hónapos, szobatiszta kiskandúrt találtunk Debrecenben, régi vagy új gazdiját keressük:

Képek

30/563-61-99

Julcsi gazdit keres

2008. október 18., szombat

8 év körüli, törpe schnauzer keverék szuka kutya, akit nagyon rossz állapotban találtunk a menhely bejáratánál.
Szervezete le volt gyengülve, súlyos atkafertőzéssel küzdött, napokig a kutyaházból sem jött ki.
Mára Julcsi egy erős kiskutya lett, hatalmas szívébe mindenki beleszeret. Vidám, eleven, játékos. Emberekkel és állatokkal egyaránt kijön. Valósággal rajong a gyerekekért és az idősebbekért. Ösztönösen ráérez, hogy ki szorul gyámolításra, ilyenkor mindent bedob, ami a tarsolyában van, hogy az embert jobb kedvre derítse. Érthetetlen, hogy mit keres még mindig a menhelyen.

Érdeklődni:
Tel: 06-20-571-6502, 06-20-923-0212
E-mail: arvacska.szendre(kukac)freemail(pont)huChili elveszett!

2008. október 15., szerda

2008 október 4-én elveszett a Bp. 13. ker. Hollán u. 3. szám alól Chili névre hallgató macskám.
1 éves ivartalanított cirmos nőstény. Ápolt, kedves, játékos cica.

Kérném aki látta vagy befogadta a 20/2401775-tel számon értesítsen.
Köszönettel!

MANÓ CICA ELVESZETT!

2008. október 15., szerda

Szigetszentmiklósról a Dió utcából tűnt el (Gyártelep mellett, Szigethalomhoz közeli részen) másfél éves MANÓ névre hallgató, KANDÚR cicám. ZÖLD SZÍNŰ BOLHANYAKÖRVET VISELT eltűnésekor, CIRMOS (sötétszürkés-barnás alapon fekete csíkokkal), orra, körülötte az arca és a hasa kissé barnás színű; álla fehér; feje tetején, a háta és a farka vége szinte teljesen fekete), zöld szemű. Nem túl könnyen barátkozós. Eddig csak egyszer tűnt el, de akkor 3 nap múlva előkerült. Most 2008.09.17-e óta nem jött haza. Épp be volt jelentve az állatorvoshoz ivartalanításra, de sajnos előtte 3 nappal eltűnt! Nagyon aggódunk érte! A megtalálónak jutalmat adunk!

Aki bármit tud róla, látta, esetleg befogadta, kérem értesítsen: 06-20-437-9414


Segítség! Kiscicák gazdit keresnek!

2008. október 15., szerda

A képeken két alomnyi macska van, aki szeretne közülük, ahhoz eljuttatom.

Érdeklődni lehet:
100cica(kukac)gmail(pont)comVecsésen egy árokban talált (2008.10.07) 4 kölyökcica gazdit keres!

2008. október 15., szerda

Gazdára találtak

1 lány és 3 fiú, kb. 8 hetesek, cirmosak és 1 vöröses-cirmos, orvosnál voltak, külső-belső parazitamentesítés megtörtént, szépek egészségesek játékosak szobatiszták és kutya kompatibilisek. Oltási programjukat nemsokára megkezdhetik. A kislány ivartalanítási kötelezettséggel vihető el.

Képek itt találhatóak 1
Képek itt találhatóak 2

U.i: sos ideiglenes gazdik jelentkezését is várjuk mert jelenlegi helyükön csak október 24-ig maradhatnak, és további elhelyezésük nem megoldott!!!!

Gazdikereső Tappancsok – küldd tovább

2008. október 15., szerda

Ők és még sokan mások gazdit keresnek!
Mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő társat.

tappancs-allatotthon-gazdikereso-kis-arvai-081015


Tappancs Állatotthon Alapítvány
2800 Tatabánya, Árpád u. 72.

Tel.:
0620/238-5044
0630/246-0418
0620/931-2808
0670/772-5003
Adószám: 18608438-2-11