Archívum: 2008. október 01.

Elveszett Pepe nevű cicám!

2008. október 01., szerda

Macska, Neve: Pepe, Fajtája: Karthauzi, Neme: ivartalanított hím, Méret: nagy, Szőre: rövid, Színe: kékesszürke, Szeme színe: borostyán, Életkor: 8 év, Elveszítés dátuma: 2008.09.22.

Tel:0620/9214-800
E-mail: animu(kukac)t-online(pont)hu

Elvesztés helye: Budapest XIV. kerület, Zugló, Fajansz u.

Gyönyörű, barátságos és kedves cica. Nagyon várjuk haza!

Gazdit keres Nyafica-Cica, a bűbáj-cica!

2008. október 01., szerda

Gazdára talált

Szerető gazdit keres Nyafika, a képen (ill. képtárban) látható nagyon kedves mentett, ideiglenes befogadónál elhelyezett, sz. cirmos színű, fiatal, oltott, chip-pelt, féreghajtott, ivartalanított kandúr cica. Nyafinak nagyon cudar előélete volt, az emberektől nem sok jót kapott, a beléjük vetett hite azonban töretlen! Soha eddig nem találkoztam ennyire optimista, kedves, hálás, bűbájos, örökké hízelkedő, hatalmas szívű, szeretnivaló cicával!Nyafi mindemellett nyugodt, alkalmazkodó, problémamentes, szobatiszta (most lakásban lakik), más állatokkal is összeszoktatható cica, aki csak egyet szeretne: nagyon szeretni, és végre szeretve lenni!
Egy saját gazdit, akinek egy életen át tartó szeretetet és hűséget adhatna ez a nagyon kedves, jobb sorsra érdemes cica.

Képek Róla

ynyafiezt36paintw080828.jpg

ynyafiezt10paint080828.JPG ynyafiezt22paint080828.JPG

ynyafiezt27paint080828.JPG ynyafiezt40paint080828.JPG

Foltos gazdit keres

2008. október 01., szerda

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen (ill. képtárban) látható mentett, tüneményes, fekete-fehér kislány kölyökcica. Tesója már gazdira talált, már csak ő vár nagyon az Igazira.. Ideiglenes befogadónál nevelkedik, családi környezetben, lakásban, saját cicák és kutyák mellett (azt se bánná, ha másik cica vagy/és kutyus mellé kerülhetne, mert nagyon szereti őket). Oltott, chip-ezett, rendszeresen féreghajtott, egészséges, szobatiszta, tüneményes baba, aki már nagyon szeretne révbe érni, igazi családtaggá  válni! Időpontegyeztetés után megtekinthető.

Gazdikereső 6 hetes teknőctarka tüneményes kislány cica!

2008. október 01., szerda

Gazdára talált

Gazdit keres a képen látható mentett, állatorvos által látott, parazitamentesített (+oltást is fog kapni), chip-ezett, nagyon szép és rettenetesen bájos kis csöppség! Egy bokor aljából lett kimentve, ott sírt elhagyatottan, s azóta nem győzi megköszönni a segítséget, az életének megmentését; már attól elolvad örömében, ha az ember hozzászól, – egyből hangosan elkezd dorombolni, bújik, és sebesen gyurmázik a kis tappancsaival…
Szobatiszta, lelkileg is rendben van az őt ért hányattatások ellenére, játszik, és barátkozik a többi cicával, tehát más cica, ill. cica-barát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Szerető, méltó gazdit keres!

Képek róla:
http://gallery.site.hu/u/mentholx/picike/

Gazdikereső kékcirmos-fehér 4-5 hónapos tündéri ivartalan kislány cica!

2008. október 01., szerda

Gazdára talált

Gazdit keres a képen látható mentett, állatorvos által látott, ivartalanított(!), oltott(!), féreghajtott(!), különlegesen szép színű, elképesztően ember-centrikus, hálás(!), hízelgős, kutyákkal és macskákkal is jól kijövő, játékos, alkalmazkodó, nyugodt, szobatiszta, tüneményes kislány cica! Nagyon vár a saját gazdira, nagyon szeretne révbe érni, végre méltó életet kapni. Egy biztos: ez a tündér biztosan örökké hálás lesz annak, aki befogadja, és szereti őt..!
Képek róla itt:
http://gallery.site.hu/u/mentholx/carmen/


Gazdikereső kölyök kék-cirmos tündéri kandúrka!

2008. október 01., szerda

Gazdára talált

Gazdit keres a képen látható mentett, állatorvos által látott, oltott(!), féreghajtott(!), chip-ezett, különlegesen szép színű, elképesztően ember-centrikus, hálás(!), dorombolós, hízelgős,
kutyákkal és macskákkal is jól kijövő, játékos, szobatiszta, tündéri kiskandúr. Nagyon vár a saját gazdira, nagyon szeretne révbe érni, végre méltó életet kapni.. Egy biztos: ez a baba biztosan örökké hálás lesz annak, aki befogadja, és szereti őt..!

Képek róla itt:
http://gallery.site.hu/u/mentholx/kekcirmos/

Elveszett cica – Budapest, II-ik kerület

2008. október 01., szerda

Megtalálták

Szeptember 29-én reggel eltűnt a II-ik kerület, Nyúl utcából egy 1,5 éves, fekete-fehér, ivartalanított, Boni névre hallgató nőstény cica. Ismertetőjegyek: figyel, hallgat a nevére (Boniiiiiiiii); hasán lóg egy kicsit a bőr ; derekán, a fekete mintán átfut egy vékony fehér csík.
Boninak nincs nagy tapasztalata a zord, kinti életben, elsősorban szobacica.(a fényképen kicsit fiatalabb, mint most)

Újra EARTHLINGS-vetítés!

2008. október 01., szerda

Kedves Barátunk!

Állatok Világnapja alkalmából ismételten levetítjük az EARTHLINGS című filmet.
Az EARTHLINGS a legátfogóbb dokumentumfilm, amit valaha készítettek a természet,
az állatok és a humán gazdasági érdekek közötti összefüggésről.
Nem csupán tájékoztat, hanem gondolatokat is ébreszt, hűen tükrözi társadalmunknak az
állatokkal való bánásmódját.

Alapfilm mindazok számára, akiknek fontos, hogy eleget tudjanak.
Megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott!
A gyenge idegzetűeket figyelmeztetjük, hogy felkavaró képsorokat láthatnak, az igazság fáj!

Toldi Mozi
(1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38)
2008. október 04-én, 15 óra

A rendezvény ingyenes. A létszám limitált.
Szeretettel várunk!

www.feherkeresztliga.hu/
www.isawearthlings.com/

Cicalány gazdit keres

2008. október 01., szerda

Ennek a kislánycicának keresünk gazdit. Szobatiszta, jó étvágyú és nagyon barátságos. Sok gondoskodást igényel. Jelenlegi helyén csak ideiglenesen fogadhatták be.

Érdeklődni itt lehet utána:
Tel: 425-44-97


Bőny-Szőlőhegy S.O.S mentési akció

2008. október 01., szerda

HÍREK 2008.09.29:

Még mindig van 29 kutya és 29 macska Bőnyben és az örökbefogadási kedv sajnos nagyon megcsappant. Hétvégén a várt dömping helyett mindössze 2-3 kutya és macska került gazdához, ami több mint a semmi, de nagyon kevés. Félő, hogy hétköznap még inkább nem jönnek az emberek.

Kérjük, aki tud, segítsen az állatok elhelyezésében, mert az önkéntesek (össz. 4-5 ember) másfél hete ingáznak Győr és Bőny között, és szellemileg, fizikailag egyaránt túlterheltek. Egyre nehezebb megoldaniuk, hogy a 130 kutya és 20 macska ellátása után Bőnybe is kiutazzanak minden nap ellátni az állatokat. Ráadásul sajnos hiába visznek el 1-2 állatot naponta, ha a felelőtlen, nemtörődöm embereknek köszönhetően nem csökken a létszám. Múlt héten 2 kutyát adtak le Bőnyben azzal a kijelentéssel, hogy az út szélén fogják kidobni, ha nem veszik át (az egyik egy anyakutya volt a kölykeivel, őket azóta elvitték) és a győri menhely kapuján is folyamatosan dobálják be éjszaka az állatokat. Egyszerűen nincs hová tenni ennyi kutyát és macskát, és lassan beköszönt a hideg is.

Ráadásul a helyi sajtóban ma megjelent cikk többet árt az ügynek, mint használ.

Nagyon-nagyon köszönjük mindenkinek, aki eddig segített! Akár élelemmel, akár egyéb módon.
Kérjük, aki még el tudna helyezni állatot, jöjjön! Nagyon szeretetreméltóak és kedvesek.

2008.09.29.

A környék önkéntesei

Előzmény:
http://localhost/archives/5013

Esmeralda gazdát keres

2008. október 01., szerda

Esmeralda, 5 év körüli fehér cirmos lány macska gazdit keres. Gazdaasszonya meghalt. Horányban élt sokadmagával. Nagyon kedves, bújós. Kutyákkal is jól kijön. Idáig kint macska volt. Kérésre házhoz szállítom. Jelenleg ideiglenes befogadónál tartózkodik.

Érd:
06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

Red Lion gazdát keres

2008. október 01., szerda

Red Lion, 1 év körüli vörös kandúr gazdit keres. Gazdaasszonya meghalt, így most csak etetik, de nincs senki, aki törődjön Vele. Horányban él sokadmagával. Nagyon kedves, bújós. Kutyákkal is jól kijön. Idáig kint macska volt. Kérésre házhoz szállítom.

Érd:
06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

Gizike gazdát keres

2008. október 01., szerda

Gizike, 6 hónapos szürke cirmos lány gazdit keres. Gazdaasszonya meghalt, így most csak etetik, de nincs senki, aki törődjön Vele. Horányban él sokadmagával. Nagyon kedves, bújós. Kutyákkal is jól kijön. Idáig kinti macska volt. Kérésre házhoz szállítom.

Érd:
06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

Bálint gazdát keres

2008. október 01., szerda

Bálint, félhosszú szőrű, 1 év körüli kandúr gazdit keres. Gazdaasszonya meghalt, így most csak etetik, de nincs senki, aki törődjön Vele. Horányban él sokadmagával. Nagyon kedves, bújós. Kutyákkal is jól kijön. Idáig kinti macska volt. Kérésre házhoz szállítom.

Érd:
06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de