Archívum: 2008. október 10.

Cicák S.O.S gazdát keresnek

2008. október 10., péntek

A mama cica Rozsda névre „hallgat”, csak hogy a képen felismerjétek. A másik nagyobb aki kb. 1 év 2 hónapos cirmos és Picinek hívom. Ők szelídek, Picit csak akkor lehet viszont megfogni, ha ő akarja, és nem nagyon szeret kézben lenni. Egyébként hízelgős, igényli a szeretetet. Nőstény cica.
A kicsik (Rozsda gyerekei) kb. április elseje körül születtek. Nevük alapján felismerhetőek a képekről.
Szmörike édes pofa,meglehet fogni,de kicsit félős még. Érdeklődő, kíváncsi kisfiú. – Gazdára talált
Kiscsufi eléggé vad, megfogni csak evés közben tudom, de akkor is fúj, kapálódzik, menekülne. Pedig nem bántja senki. Nemét nem tudom, nem engedte magát megfogni.
Kisfeka is érdeklődő kislány, kézben ő is fél, de jobban engedi magát megfogni, mint Kiscsufi. Maguktól nem jönnek oda, hogy simogassam őket, csak ha csellel becserkészem őket.

Érdeklődni lehet:
bloodward(kukac)citromail(pont)hu



Gazdára váró macskák

2008. október 10., péntek

Gazdára találtak

Két kiscicának sikerült nagyon jó gazdát találni.
Ők még gazdira várnak:

Sürgősen szerető gazdát keresünk a képen látható nőstény kismacskáknak. Elevenek, játékosak és nagyon jól esznek. 🙂 Kb. 1,5-2 hónaposak. Ingyen elvihetők, csak kertes házba kerüljenek. Fajtájuk: utcai vegyes.
Szeretnénk kettesével odaadni, mert nagyon aranyosak, ahogy egymással játszanak. De az sem baj, ha valaki csak egyet vinne el.



Sürgősen gazdit keresünk!

2008. október 10., péntek

A XXII. ker. Móricz Zs. u-ban felszámolnak egy telepet, ahol két kutya „feleslegessé” vált. Jelenleg a szomszédok etetik őket. Egy ideig még maradhatnak, bár gyakran kizárják őket a telepről. Sürgősen gazdit keresnek!

Tel: 227-64-33, 06-30-2-115-951

Bogi 4 éves/2004. júl-ban született/ újfoundlandi szuka kutyus. Fantasztikusan kedves, barátságos, bújós, emberimádó. Nem őrkutyának való! Első gazdája költözés miatt adta a telepre, ahol nem sokat törődtek vele. Oltva, féregtelenítve van, de a bundája nagyon elhanyagolt! Toni 7 éves, középtermetű, nagyon kedves, barátságos, szófogadó kan kutya. Nagyon jó jelzőkutya. Oltva, féregtelenítve van! A két kutya egymással nagyon jól kijön.


Cirmos testvérek gazdit keresnek

2008. október 10., péntek

Kedves Mindenki! Kérlek, segítsetek! Hárman vagyunk cirmos testvérek, augusztus elsején születtünk egy bolt raktárában, két kisfiú, és egy tündéri kislány. Beteg volt a szemünk, és nem ehettünk eleget, de megmenekültünk. A rossz kezdetek ellenére bízunk az emberekben, hálásak vagyunk minden egyes jó szóért, és simogatásért. Jelenleg ideiglenes gazdánknál várjuk az álomgazdit, aki szeretgetne és dögönyözne, akit hazavárhatunk nap, mint nap. Szobatiszták vagyunk, a szemünk meggyógyult, élősködőink sincsenek, lassan az oltásaink is meglesznek. Más cicákkal jól kijövünk. Nagyon szeretjük a labdákat és papírdobozokat, szívesen játszunk veled. Nem vagyunk válogatósak sem, csak annyira vágyunk, hogy minden nap kapjunk finom macskaeledelt. Keressük azt az embert, akit végre teljes szívünkből egy életen át szerethetünk!

Érd.: a 06-20-529-6703-as vagy 06-20-255-3655-ös számon.

Képek