Archívum: 2008. október 30.

Cicák gazdit keresnek

2008. október 30., csütörtök

Monorierdőn egy állatbarátnál sok kiscica és süldő cica gazdit keres. Két mamacica beköltözött hozzájuk szülni és ott is ragadtak kölyköstül. Már kézhez szoktak, szobatiszták, a nagyobbaknak 2 oltása már megvan, a mama cicák ivartalanítva lettek (egyiket megtartják). Néhány bedobált kiscica is van. Jön a tél és lassan nem marad pénzük fűtésre, a sok mentett cica annyiba kerül.

Konkrétan:
2 hónapos cicák: 4 kandúr (3 cirmos foltos és 1 érdekes színű vöröses drappos cirmos), 2 nőstény (1 fekete-fehér foltos és 1 érdekes sziámira emlékeztető drappos)
6 hónapos cicák: 2 kandúr és 1 nőstény (mindegyik cirmos foltos)
5 hónap körüli vörös kislány
3 hónap körüli, tőből letépett farkú nagyon kedves cirmos foltos kandúrka
2 év körüli exmamacica (fehér alapon kevés szürke foltos, a 2 hónaposok mamája)

A cicák ivartalanításában kedvezményes árral tudunk segíteni, ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe, lehetőleg lakásba bejárósnak, ehhez vannak szokva.

Érdeklődni:
06-30-4476492
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu

Teljes képtáruk




Rita gazdit keres

2008. október 30., csütörtök

Monorierdőn egy hete kitették, 2-3 éves puli vagy puli jellegű kan. Kicsit félénk, de barátságos kutya, jelenleg néhány napra beengedték a háta mögött látható kertbe. Sürgősen helyet vagy szerető gazdát keres. Parazitamentesítem, ivartalaníttatom, ha időmbe belefér a bundáját is helyrehozatom.

Érdeklődni:
06-30-4476492
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu

Régi téma, de megint aktuális!!!!!

2008. október 30., csütörtök

Kutyamérgezések ismételten Budapest XXII. kerületében! Tavasszal kb. 15 kutya esett áldozatául valaki/knek, aki mérget öntött szét és csalidarabokat helyezett ki Budafokon.

Most ismét megkezdte tevékenységét az illető/k, jelenleg 3 kutya mérgezésről van tudomásunk, melyből 2 kutyi az életét is vesztette!
Egy kutyi még lábadozik, és most már nemcsak nyílt területen (utcán, futtatón) végzi a tevékenységet, hanem zártkerti kutyákhoz is dobott be mérgezett csalit!
Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy nagyon-nagyon vigyázzatok a kutyáitokra, mert sajnos az illető ellen a rendőrség, az önkormányzat és az ÁNTSZ sem tett semmit!

Hozzátenném,hogy a két áldozatul esett kutyus egyike egy MIniMenhelyes kutyus volt,aki épp csak egy hónapja élt boldogságban a gazdikkal….
Egy órára mentek el otthonról… mire hazamentek már hiába rohantak az orvoshoz nem tudták megmenteni!!!! Fiatal kedves kutyusról van szó…

Szóval tényleg mindenki figyeljen!!!!!

Zsámbéki lovardai cicák

2008. október 30., csütörtök

Gazdára találtak

Az idei lovardában született kiscicák közül a többségnek sikerült gazdát találni, már csak ketten várnak arra, hogy valaki örökbe fogadja őket: egy vörös cirmos kislány és egy barna cirmos kandúrka. Féregtelenítésen már átestek, most olyan két és fél – három hónaposak.

MAKI GAZDIRA VÁR!

2008. október 30., csütörtök

Maki tündéri kutyafiú, aki a hangos zajoktól megijed, amúgy egy égetni való rosszcsont, aki imádja a pocakját! Nagyon játékos, jó étvágya van. Szeret a kertben szaladgálni, de még lakásba való!
Jelenleg nálam van ideiglenes. Kedves, eleven kutyus, aki eredeti gazdáinak nem kellett, így végleges szerető családot keres, ahol biztonságban és boldogan élhet!

Érdeklődni a kutyusról a 06204056482-es számon lehet!

További képek róla

Ivartalanítási akció

2008. október 30., csütörtök

Az Alapítvány a macskákért a legnagyobb hangsúlyt az ivartalanításra helyezi. Ennek érdekében szorgalmazza az ivartalanítási akciók gyarapítását. Ezek elősegítésére biztosítja a hontalan, gazdátlan macskák ivartalanításának finanszírozását olyan aktivisták számára, akik vállalják, hogy a macskákat befogják és elviszik az állatorvosi rendelőbe.

Az akcióhoz csatlakozók az info(kukac)macskakert(pont)hu e-mail címen jelentkezhetnek be kérésükkel. Minden kérést egyedileg és gyorsan elbírálnak. Korlátozott mértékben mód van arra is, hogy olyanok is jelentkezzenek, akik szerény anyagi helyzetüknél fogva nem tudják az általuk befogadott macska vagy macskák ivartalanítását megoldani.

Az Alapítvány fenti e-mail címen várja azon aktivisták jelentkezését is, akik közintézmények, kórházak, egyetemek kertjeiben élő macskák etetésével és gondozásával foglalkoznak és vállalnák, hogy elszállítják őket a fenti rendelőbe ivartalanítás céljából.

Az Alapítvány 2007. első négy hónapjában már 180 macska ivartalanítását és állatorvosi gyógyítását finanszírozta. Továbbá anyagi támogatásával lehetővé tette, hogy egy menhelyen külön karanténhelyiséget hozhassanak létre.
http://macskakert.net/programs.html