Ivartalanítási akció

Az Alapítvány a macskákért a legnagyobb hangsúlyt az ivartalanításra helyezi. Ennek érdekében szorgalmazza az ivartalanítási akciók gyarapítását. Ezek elősegítésére biztosítja a hontalan, gazdátlan macskák ivartalanításának finanszírozását olyan aktivisták számára, akik vállalják, hogy a macskákat befogják és elviszik az állatorvosi rendelőbe.

Az akcióhoz csatlakozók az info(kukac)macskakert(pont)hu e-mail címen jelentkezhetnek be kérésükkel. Minden kérést egyedileg és gyorsan elbírálnak. Korlátozott mértékben mód van arra is, hogy olyanok is jelentkezzenek, akik szerény anyagi helyzetüknél fogva nem tudják az általuk befogadott macska vagy macskák ivartalanítását megoldani.

Az Alapítvány fenti e-mail címen várja azon aktivisták jelentkezését is, akik közintézmények, kórházak, egyetemek kertjeiben élő macskák etetésével és gondozásával foglalkoznak és vállalnák, hogy elszállítják őket a fenti rendelőbe ivartalanítás céljából.

Az Alapítvány 2007. első négy hónapjában már 180 macska ivartalanítását és állatorvosi gyógyítását finanszírozta. Továbbá anyagi támogatásával lehetővé tette, hogy egy menhelyen külön karanténhelyiséget hozhassanak létre.
http://macskakert.net/programs.html

1 komment ehhez: “Ivartalanítási akció”

  1. szamantha írta:

    És utána a hontalan cicáknak örökbefogadó gazdit kell keresni vagy lábadozás után visszakerülnek az eredeti környezetükbe?

Írj egy kommentet