Archívum: 2012. október 13.

Vörös kisfiú cicák

2012. október 13., szombat

Lolkát és Bolkát tegnap este hajították ki a kertünk előtt lévő erdős részen. Két hónap körüli, aprócska kandúrok, a tetű, aki kidobta Őket, jó időpontot választott, már elég késő volt ahhoz, hogy lássam ki volt, de időben ahhoz, hogy meghalljam ennek a két ártatlannak a sírását. Tanácstalanul, éhesen bolyongtak a korom sötétben, három dologhoz értenek a kis Drágák: evéshez, alváshoz és a doromboláshoz, de ezekhez nagyon. Bújós, hálás kis állatkák, mindkettő kisfiú, dorombolós tündérkék, szerető gazdit keresünk számukra, lakásban való tartásra.

ifjabb Bereczki

2012. október 13., szombat

Gazdát keres ifjabb Bereczki, kb két hónapos kandúrka. Egy nyári kaland eredményeként született Velencén, de miután anyja már nem foglalkozott Vele, és senki más sem, teljesen magára maradt, önellátó életmódba kezdett, amivel nem sokra ment kicsi Zotya. Teljesen elveszett ebben a nagy világban, sírva kérte a segítséget, és mivel a helyiek csak széttárták a kezüket, mit is csináljanak szerencsétlennel, kénytelenek voltunk Budapestre költöztetni Őt. Jelenleg ideiglenes befogadónál van, nagyon élvezi a rózsaszín ágyas feelinget. Hasonló körülményeket biztosítani tudó, végleges gazdát keresünk kis Bereczkinek a XXI. kerületből.

További képek

Kedvenc Kereső a Facebookon

2012. október 13., szombat

A hetekben létrehoztuk a facebookon a Kedvenc Kereső Alkalmazást, melynek célja, hogy a kisállatok (természetesen cicák is) gazdára találjanak. Folyamatos fejlesztés alatt áll az oldal, de napról napra egyre több kisállattal bővül az adatbázisunk, mind menhelyek, mind magánemberek által. Az oldal üzenőfalán pedig talált, elveszett vagy épp altatás előtt álló állatokat is közzéteszünk.

Ha ide is feltöltöd az állatot, talán könnyebben és gyorsabban talál gazdit. Előnye az alkalmazásnak, hogy nem kötődik egy márkához sem, teljesen non-profit vállalkozás az egész. Célunk a kis kedvencek megmentése.

Bővebben itt található információ:
http://www.facebook.com/kedvenckereso

SOS segítség kéne Illatoson lévő kék cicának!

2012. október 13., szombat

Karthauzi jellegű középkorú, valószínűleg ivartalanított kandúr az Illatoson. Bűbáj, kedves, bucizós, de szívbeteg szegény, valószínűleg ezért adták le… Kozma doki megerősítette a diagnózist és kérjük a segítséget elhelyezésben, a cica későbbi gyógykezelésében, hogy gazdát tudjunk neki keresni!

Aki bármiben segíteni tud, hívja Tóth Tildát
06/70/562-1032, ingyen kitudja hozni az llatosról!

A cica úgy néz ki, mint a fotón lévő másik cica:

talált Cica

2012. október 13., szombat

2012.10.10-én találtuk XIII. kerületben a Váci 19 szám alatti cicát.
Kandúr cica, sajnos nem tudjuk hogy ivaros-e, felnőtt (1-2 év körüli lehet)
Nagyon bújós, tiszta állapotban találtunk rá.
Jelenleg ideiglenes befogadónál van, utána ismerős menhelyre visszük (Zöld Sziget Menhely).
Esetleg új gazdit, de inkább az eredetit szeretnénk felkutatni.
Mind a négy mancsán van zokni, cirmos cica.

Elérhetőségeink:
205299576, illetve
209992005


SOS gazdát vagy ideiglenes befogadót keres!!!

2012. október 13., szombat

A cica jelenleg még a budapesti Örs Vezér tértől nem messze az utcán lakik, sürgősen kellene neki legalább egy ideiglenes befogadó, hogy tovább kereshessünk neki gazdát! Gyönyörű cica, nagyon barátságos.

Előre is köszönöm!!!

Elérhetőség:
dina428(kukac)gmail(pont)com