Archívum: 2012. október 20.

talált kiscicák

2012. október 20., szombat

2 db pár hónapos kandúr fekete kiscica. Esznek, isznak és alomhoz vannak szoktatva. Kedvesek, játékosak ideális kisgyereknek,felnőttnek egyaránt. Pont abban a korban vannak, amikor már nem kell nekik az anyukájuk, de még mindig nagyon aprók! 🙂 Nevük még nincs. Egy utcakereszteződésben találtuk őket Érden, nagyon fáztak és sírtak. Nem sikerült ideiglenes gazdit találnunk nekik, ezért minél hamarabb szeretnénk jó helyen tudni őket, mert megint kikerülhetnek az utcára szegények.


Kóborló kutyus

2012. október 20., szombat

Soroksáron, a Hősök terén kóborol egy nagytestű kaukázusi keverék fehér mellényes kutya. Elcsavargott vagy autóból dobták ki. Akinek hiányzik, vagy aki be szeretné fogadni, ott megtalálja.

Árva cicák gazdát keresnek, akár ideiglenesen is SOS!!!!!!!!

2012. október 20., szombat

XXI. kerület, Béke téren élő kidobott, árva cicáknak keresünk gazdát, nagyon SOS! A cicák mentése megkezdődött, de sajnos nincs befogadó, az ott lakók sorsa továbbra is bizonytalan. Kérek szépen mindenkitől egy megosztást, ha csak 1-1 cicát is tudna fogadni valaki, nagy segítség lenne. Sajnos, vannak közöttük vadabbak is, velük nehezebb a dolgunk, de mindenkit ivartalanítva viszünk új otthonába. Köszönöm.

70-413-7360

http://gallery.site.hu/u/Beuska666/beke_ter/