Archívum: 2012. november

Szentendrei két kiscica gazdát keres

2012. november 29., csütörtök

Szentendre-Boldogtanyán kaptuk el ezt a két 8 hetes kiscicát, akik tíz telken és úton át rohangászva keresték az anyjukat, aki már nem törődött velük. Az anyát etetik, de gazdája nincs. Az ősz végén születtek, kint a természetben, erdő melletti nyaralóterületen. Eredetileg négyen voltak, majd hetekre eltűntek a szemünk elől. Amikor újra láttuk őket már csak hárman voltak, két nappal később csak ketten. Itt, az erdő közelében a természet gondoskodik arról, hogy az ilyen kis állatok ne maradjanak meg, róka, nyest, vaddisznó, macskabagoly, stb….
Mivel nem tudtuk végignézni, hogy mind elfogyjanak, megpróbáltuk elkapni őket. Az egyikre sikerült kabátot dobni, a másikat felfordított és kipöckölt ládával kaptuk el. Olyanok voltak, mint a vadmalacok. Közel két hete vannak nálunk, szelídülnek. Egészséges, jó formájú, stramm cicák, mindent megesznek. Az egyik tiszta fekete, kerek fejű, szerintem kisfiú, de még nem tudtam rendesen megszexálni őket. A másik sokkal kisebb, bátrabb, valószínűleg kislány, a pofiján fehér pötty, fehér a bajusza és fehér papucsai vannak. Nagyon helyesek. A képeken úgy néznek ki, mint egy rakás szerencsétlenség, de már oldódnak, barátkoznak a két vadászkutyánkkal és a nyáron befogadott kiskamasz cirmos cicánkkal.
Ha ilyen tempóban szaporodunk, akkor lassan állatmenhelyt nyithatunk, úgyhogy a két kicsinek gazdát keresünk, a környék mamacicáit meg megpróbáljuk ivartalaníttatni.


Babi és Boci gazdit keres

2012. november 26., hétfő

Egy hete találtam őket így a hordozóval együtt egy telefonfülkében.A hozzájuk mellékelt cetli szerint 1 évesek, szobacicák, lányok és nincsenek ivartalanítva.
Amit már én tapasztaltam, hogy jól ápoltak, tiszták bújósak, dorombolósak és nem válogatósak. Tulajdonképpen cipőfűzőt sem lehet úgy bekötni, hogy ne dugják be a kéz alá a buksit 🙂
Elfoglalt gazdinak is tökéletes választás mert ők ketten remekül eltöltik az időt és roppant szórakoztatóak. Jelenleg Bp.-en a II.kerületben vannak a kolléganőmnél ideiglenesen, még 2 hétig lehetnek ott aztán nem tudom mi lesz…
Nálam már van 2 cica és kicsi a lakásom és a fizetésem is tehát felelősséggel nem tudom őket vállalni, de megszakad a szívem, mert álom cicák! Ezért is viselem szívemen a sorsukat és szeretném ha végre nyugalom és szeretet venné őket körül. Nagyon éheznek rá!
Ha lenne jelentkező aki együtt tudja vállalni őket, de a dupla ivartalanítás anyagi gondot jelent én abba is beszállok, csak tudjam, hogy végre révbe érnek a tündérek!


Elveszett cica

2012. november 26., hétfő

Nov. 22-én elveszett a 9 éves rövidszőrű ivartalanított kandúrom.
Nem ismeri a környéket meg sosem volt kint. Nagyon felénk az idegenekkel szemben és úgy általában sem egy könnyű természet, nem egy tipikus kis kedvenc, pedig tényleg a legjobb ételeket és ellátást kapja. Kb 4-6 hetes volt mikor a barátnőm nekem adta. Ő pár naposan találta a testvérével együtt egy dobozban és kézből nevelte mind a kettőt míg mar kicsit nagyobbak lettek és az egyiket én kaptam meg. Ezért sokszor az volt át érzésem nem is tudja, hogy ő egy macska, nagy öntudata van és egy hercegnek képzeli magát.
Ivartalanított kandúr 9 éves de nagyon sportos rugalmas fiatal macska.
Semmilyen betegsége nem volt soha kb 2 éve oktattam.
Mancsai rózsaszínek, ínye fekete pöttyös, álla és nyaka fehér nagyon puha szőr borítja, sérülése nincs, nem verekedett soha más kanokkal. Jól táplált de nem kövér, Szőre egyáltalán nem vastag, nyáron is takaró alatt alszik nagyon fázós és nagyon szeret enni, de csak ami tetszik neki, válogatás.


8 kiskutya

2012. november 26., hétfő

8 kiskutya, 2 hónaposak, már nem szopnak, gazdát keresnek Pilisvörösvárról.

Érd: 06-20-220-0223


talált kiscica keresi gazdiját

2012. november 25., vasárnap

A képen látható kiscicát októberben találtuk a XVII.kerületben, a gazdáját nem találjuk pedig a környéken próbálkoztunk több helyen-környező utcákban, szomszédoknál+ kiplakátoltuk több helyre a fényképével, adataival együtt, sajnos sikertelenül.
Mi nem tudjuk megtartani, mert a családban több állat is van és nincs lehetőségünk arra,hogy tovább maradjon nálunk.
Kb. 3-4 hónapos, színe: sötétszürke csíkos fekete márványmintás rajzolatú, szép és kedves arcú kiscica.
Nagyon játékos, barátságos szobatiszta kislány cica.aki szerető gazdiját keresi.

érdeklődni a következő emailcímen lehetséges:
d.krahl(kukac)freemail(pont)hu vagy
gyongyi.herman(kukac)gmail(pont)com


Silver

2012. november 24., szombat

Gyakorlott, türelmes gazdit keresünk Silvernek! Tavaly nyár végi születésű, hatalmas testű, tekintélyes kinézetű, gyönyörűszép ivartalanított kandúrka. Emberekkel eddig csak etetéskor volt kapcsolata, ezért egyelőre bizalmatlan, visszahúzódó, de máris sokat oldódott.
Különleges, ezüstös szürke bundája, kerek , busa fejecskéje van. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási ktgeinkhez való hozzájárulással, lakáscica családtagnak költözne.
Más cica mellé, bizalmatlansága és hatalmas termete miatt egyelőre nem ajánljuk.

Érdeklődni Silverről: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com címen lehet.


Maj Réka

2012. november 24., szombat

Maj Rékát mamájával és tesójával együtt mentettük. Augusztusi születésű szürke cirmos kislányka. Mostanra már kedves ,dorombolós ás érdeklődő. FIV/FelV negatív, így más cica mellé is nyugodt szívvel fogadható örökbe.
2 kombinált oltással, ivartalanítva szerető, felelős családot keres. Lakáscica családtagnak költözne, örökbefogadási szerződéssel, oltási és ivartalanítási ktgeink megtérítésével.


Hiszt Erika

2012. november 24., szombat

Hiszt Erikát mamájával és tesójával együtt mentettük. Augusztusi születésű szépséges vörös kislányka. FIV/FelV negatív, így más cica mellé is nyugodt szívvel fogadható örökbe. Emberi társaságban jelenleg még van egy kis hiszti, fújás, menekülés. Türelmes gazdit keres, aki megmutatja neki, hogy bízhat az emberekben.
2 kombinált oltással, ivartalanítva szerető, felelős családot keres. Lakáscica családtagnak költözne, örökbefogadási szerződéssel, oltási és ivartalanítási ktgeink megtérítésével.

Érd. mailben: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com


Olivér

2012. november 24., szombat

Olivért kolóniából mentettük. Eredetileg ivartalanítás után szerettük volna visszatenni, de időközben kiderült, hogy szelíd , kedves cica. Gyönyörűszép kék-fehér színe és fiatal kora miatt (kb. 2012.májusi születésű ) miatt esélyes meleg otthonra, szerető családra. Emberekkel szeret kommunikálni, a többi cicával gond nélkül kijön. Örökbefogadási szerződéssel, lakáscica családtagnak költözne, ivartalanítási ktgeinkhez való hozzájárulással.

Érdeklődni Olivérről: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com


Manyika

2012. november 24., szombat

Manyika barna-cirmos kiscica , energiája kifogyhatatlan. Korához illően minden érdekli, mindenhol ott van és mindenben „segít”. Kedves, barátságos , dorombolós kicsi, 5 hetes kora óta gondozzuk. Más macskákkal kijön, cicabarát kutyával is összeszoktatható. 2 oltással, ivartalanítva, parazitamentesen keres szobacica állást. Örökbefogadási szerződéssel, oltás, ivartalanítás árának megtérítése ellenében csak nagyon jó helyre adjuk.

Érdeklődni mail-ben: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com


Csenge

2012. november 24., szombat

Csengét kolóniából mentettük, kb. 2012 májusi születésű cirmos-fehér kislányka. Kedves, érdeklődő kis rosszcsont. Mindenütt ott van, minden érdekli, folyamatosan dorombol és kéri a simit. Más cicákkal gond nélkül kijön. Azóta ivartalanítottuk. Családtagnak költözne, szerető gazdihoz. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási ktgünkhöz való hozzájárulással, oltási kötelezettséget vállaló gazdihoz, lakásba.


Etelka

2012. november 24., szombat

Etelkát 2 kicsinyével együtt közterületről mentettük, ahol kedvessége miatt komoly veszélynek volt kitéve.Jellegzetes arcú, törékeny testalkatú, ámde hízásra hajlamos, kistestű, teknőctarka cicus. A kép nem adja vissza, gyönyörűszép vörös foltjait.
Tündérien kedves és hízelkedő, ölbemászó kislány. Imád ölben ücsörögni és onnan szemlélődni. FIV/FelV negatív. Más cicáktól nagyon tart és félelmében agresszív. 1 kombinált oltással, ivartalanítva szerető, felelős családot keres. Lakáscica családtagnak költözne, örökbefogadási szerződéssel, oltási és ivartalanítási ktgeink megtérítésével.

Érd. mail-ben: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com


Hópi

2012. november 24., szombat

Hópit kolóniából mentettük. Eredetileg ivartalanítás után szerettük volna visszatenni, de színe miatt esélyes lehet meleg otthonra, szerető családra. Idegenekkel szemben kissé tartózkodó,de számára ismerős emberek közelében jön-megy, tesz-vesz. Nyugodt, nem pörgős darab, más cicákkal gond nélkül kijön. Örökbefogadási szerződéssel, lakáscica családtagnak költözne, ivartalanítási ktgeinkhez való hozzájárulással.


Mátrix

2012. november 24., szombat

Mátrixra egy kolónia ivartalanításakor bukkantunk. Egyik napról a másikra odaszokott a többiekhez. Eredetileg ivartalanítás után szerettük volna visszatenni, de képtelenek voltunk rá. Mátrix brutál kedves, folyamatosan igyekszik az ember közelében maradni, bújik, dagaszt, dorombol. Annyira megérdemli , hogy családban élhessen , muszáj, hogy valaki beleszeressen, inkább érdekes, mintsem szép arcocskája ellenére is. Végtelenül alkalmazkodó, az új környezetet, a többi cicát pillanatok alatt elfogadta, megszerette. A számára addig idegen cicákkal néhány perc után együtt aludt. Azóta kiderült, hogy játszani is szívesen játszik.
Örökbefogadási szerződéssel, lakáscica családtagnak költözne, ivartalanítási ktgeinkhez való hozzájárulással.


Andika

2012. november 24., szombat

Andi kistestű, vörös-cirmos kislány, gyönyörű szeméből, epekedő tekintetéből nem látszik mennyi szenvedésen ment keresztül. Súlyos sérülten, kiszáradva találtuk. Jobb hátsó lábát több műtéttel megmentették. Leszedték fogköveit és kis bőrdaganatát. Kapott 2 oltást, ivartalanítva, parazitamentesítve van. Enyhe bicegése nem zavarja semmiben. Bújik, dorombol, túláradó szeretettel halmozza el aki csak a közelébe kerül. Kivéve ha az illető macska. Különösen ha kölyökmacska. Velünk ellenséges, ezért egykecicának ajánljuk. Lakásba, ágybanalvós, kényeztetett kedvencnek örökbefogadási szerződés ellenében vihető el.