Archívum: 2012. november

Szentendrei két kiscica gazdát keres

2012. november 29., csütörtök

Szentendre-Boldogtanyán kaptuk el ezt a két 8 hetes kiscicát, akik tíz telken és úton át rohangászva keresték az anyjukat, aki már nem törődött velük. Az anyát etetik, de gazdája nincs. Az ősz végén születtek, kint a természetben, erdő melletti nyaralóterületen. Eredetileg négyen voltak, majd hetekre eltűntek a szemünk elől. Amikor újra láttuk őket már csak hárman voltak, két nappal később csak ketten. Itt, az erdő közelében a természet gondoskodik arról, hogy az ilyen kis állatok ne maradjanak meg, róka, nyest, vaddisznó, macskabagoly, stb….
Mivel nem tudtuk végignézni, hogy mind elfogyjanak, megpróbáltuk elkapni őket. Az egyikre sikerült kabátot dobni, a másikat felfordított és kipöckölt ládával kaptuk el. Olyanok voltak, mint a vadmalacok. Közel két hete vannak nálunk, szelídülnek. Egészséges, jó formájú, stramm cicák, mindent megesznek. Az egyik tiszta fekete, kerek fejű, szerintem kisfiú, de még nem tudtam rendesen megszexálni őket. A másik sokkal kisebb, bátrabb, valószínűleg kislány, a pofiján fehér pötty, fehér a bajusza és fehér papucsai vannak. Nagyon helyesek. A képeken úgy néznek ki, mint egy rakás szerencsétlenség, de már oldódnak, barátkoznak a két vadászkutyánkkal és a nyáron befogadott kiskamasz cirmos cicánkkal.
Ha ilyen tempóban szaporodunk, akkor lassan állatmenhelyt nyithatunk, úgyhogy a két kicsinek gazdát keresünk, a környék mamacicáit meg megpróbáljuk ivartalaníttatni.


Babi és Boci gazdit keres

2012. november 26., hétfő

Egy hete találtam őket így a hordozóval együtt egy telefonfülkében.A hozzájuk mellékelt cetli szerint 1 évesek, szobacicák, lányok és nincsenek ivartalanítva.
Amit már én tapasztaltam, hogy jól ápoltak, tiszták bújósak, dorombolósak és nem válogatósak. Tulajdonképpen cipőfűzőt sem lehet úgy bekötni, hogy ne dugják be a kéz alá a buksit 🙂
Elfoglalt gazdinak is tökéletes választás mert ők ketten remekül eltöltik az időt és roppant szórakoztatóak. Jelenleg Bp.-en a II.kerületben vannak a kolléganőmnél ideiglenesen, még 2 hétig lehetnek ott aztán nem tudom mi lesz…
Nálam már van 2 cica és kicsi a lakásom és a fizetésem is tehát felelősséggel nem tudom őket vállalni, de megszakad a szívem, mert álom cicák! Ezért is viselem szívemen a sorsukat és szeretném ha végre nyugalom és szeretet venné őket körül. Nagyon éheznek rá!
Ha lenne jelentkező aki együtt tudja vállalni őket, de a dupla ivartalanítás anyagi gondot jelent én abba is beszállok, csak tudjam, hogy végre révbe érnek a tündérek!


Elveszett cica

2012. november 26., hétfő

Nov. 22-én elveszett a 9 éves rövidszőrű ivartalanított kandúrom.
Nem ismeri a környéket meg sosem volt kint. Nagyon felénk az idegenekkel szemben és úgy általában sem egy könnyű természet, nem egy tipikus kis kedvenc, pedig tényleg a legjobb ételeket és ellátást kapja. Kb 4-6 hetes volt mikor a barátnőm nekem adta. Ő pár naposan találta a testvérével együtt egy dobozban és kézből nevelte mind a kettőt míg mar kicsit nagyobbak lettek és az egyiket én kaptam meg. Ezért sokszor az volt át érzésem nem is tudja, hogy ő egy macska, nagy öntudata van és egy hercegnek képzeli magát.
Ivartalanított kandúr 9 éves de nagyon sportos rugalmas fiatal macska.
Semmilyen betegsége nem volt soha kb 2 éve oktattam.
Mancsai rózsaszínek, ínye fekete pöttyös, álla és nyaka fehér nagyon puha szőr borítja, sérülése nincs, nem verekedett soha más kanokkal. Jól táplált de nem kövér, Szőre egyáltalán nem vastag, nyáron is takaró alatt alszik nagyon fázós és nagyon szeret enni, de csak ami tetszik neki, válogatás.


8 kiskutya

2012. november 26., hétfő

8 kiskutya, 2 hónaposak, már nem szopnak, gazdát keresnek Pilisvörösvárról.

Érd: 06-20-220-0223


talált kiscica keresi gazdiját

2012. november 25., vasárnap

A képen látható kiscicát októberben találtuk a XVII.kerületben, a gazdáját nem találjuk pedig a környéken próbálkoztunk több helyen-környező utcákban, szomszédoknál+ kiplakátoltuk több helyre a fényképével, adataival együtt, sajnos sikertelenül.
Mi nem tudjuk megtartani, mert a családban több állat is van és nincs lehetőségünk arra,hogy tovább maradjon nálunk.
Kb. 3-4 hónapos, színe: sötétszürke csíkos fekete márványmintás rajzolatú, szép és kedves arcú kiscica.
Nagyon játékos, barátságos szobatiszta kislány cica.aki szerető gazdiját keresi.

érdeklődni a következő emailcímen lehetséges:
d.krahl(kukac)freemail(pont)hu vagy
gyongyi.herman(kukac)gmail(pont)com


Silver

2012. november 24., szombat

Gyakorlott, türelmes gazdit keresünk Silvernek! Tavaly nyár végi születésű, hatalmas testű, tekintélyes kinézetű, gyönyörűszép ivartalanított kandúrka. Emberekkel eddig csak etetéskor volt kapcsolata, ezért egyelőre bizalmatlan, visszahúzódó, de máris sokat oldódott.
Különleges, ezüstös szürke bundája, kerek , busa fejecskéje van. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási ktgeinkhez való hozzájárulással, lakáscica családtagnak költözne.
Más cica mellé, bizalmatlansága és hatalmas termete miatt egyelőre nem ajánljuk.

Érdeklődni Silverről: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com címen lehet.


Maj Réka

2012. november 24., szombat

Maj Rékát mamájával és tesójával együtt mentettük. Augusztusi születésű szürke cirmos kislányka. Mostanra már kedves ,dorombolós ás érdeklődő. FIV/FelV negatív, így más cica mellé is nyugodt szívvel fogadható örökbe.
2 kombinált oltással, ivartalanítva szerető, felelős családot keres. Lakáscica családtagnak költözne, örökbefogadási szerződéssel, oltási és ivartalanítási ktgeink megtérítésével.


Hiszt Erika

2012. november 24., szombat

Hiszt Erikát mamájával és tesójával együtt mentettük. Augusztusi születésű szépséges vörös kislányka. FIV/FelV negatív, így más cica mellé is nyugodt szívvel fogadható örökbe. Emberi társaságban jelenleg még van egy kis hiszti, fújás, menekülés. Türelmes gazdit keres, aki megmutatja neki, hogy bízhat az emberekben.
2 kombinált oltással, ivartalanítva szerető, felelős családot keres. Lakáscica családtagnak költözne, örökbefogadási szerződéssel, oltási és ivartalanítási ktgeink megtérítésével.

Érd. mailben: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com


Olivér

2012. november 24., szombat

Olivért kolóniából mentettük. Eredetileg ivartalanítás után szerettük volna visszatenni, de időközben kiderült, hogy szelíd , kedves cica. Gyönyörűszép kék-fehér színe és fiatal kora miatt (kb. 2012.májusi születésű ) miatt esélyes meleg otthonra, szerető családra. Emberekkel szeret kommunikálni, a többi cicával gond nélkül kijön. Örökbefogadási szerződéssel, lakáscica családtagnak költözne, ivartalanítási ktgeinkhez való hozzájárulással.

Érdeklődni Olivérről: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com


Manyika

2012. november 24., szombat

Manyika barna-cirmos kiscica , energiája kifogyhatatlan. Korához illően minden érdekli, mindenhol ott van és mindenben „segít”. Kedves, barátságos , dorombolós kicsi, 5 hetes kora óta gondozzuk. Más macskákkal kijön, cicabarát kutyával is összeszoktatható. 2 oltással, ivartalanítva, parazitamentesen keres szobacica állást. Örökbefogadási szerződéssel, oltás, ivartalanítás árának megtérítése ellenében csak nagyon jó helyre adjuk.

Érdeklődni mail-ben: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com


Csenge

2012. november 24., szombat

Csengét kolóniából mentettük, kb. 2012 májusi születésű cirmos-fehér kislányka. Kedves, érdeklődő kis rosszcsont. Mindenütt ott van, minden érdekli, folyamatosan dorombol és kéri a simit. Más cicákkal gond nélkül kijön. Azóta ivartalanítottuk. Családtagnak költözne, szerető gazdihoz. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási ktgünkhöz való hozzájárulással, oltási kötelezettséget vállaló gazdihoz, lakásba.


Etelka

2012. november 24., szombat

Etelkát 2 kicsinyével együtt közterületről mentettük, ahol kedvessége miatt komoly veszélynek volt kitéve.Jellegzetes arcú, törékeny testalkatú, ámde hízásra hajlamos, kistestű, teknőctarka cicus. A kép nem adja vissza, gyönyörűszép vörös foltjait.
Tündérien kedves és hízelkedő, ölbemászó kislány. Imád ölben ücsörögni és onnan szemlélődni. FIV/FelV negatív. Más cicáktól nagyon tart és félelmében agresszív. 1 kombinált oltással, ivartalanítva szerető, felelős családot keres. Lakáscica családtagnak költözne, örökbefogadási szerződéssel, oltási és ivartalanítási ktgeink megtérítésével.

Érd. mail-ben: macsek.monika(kukac)gmail(pont)com


Hópi

2012. november 24., szombat

Hópit kolóniából mentettük. Eredetileg ivartalanítás után szerettük volna visszatenni, de színe miatt esélyes lehet meleg otthonra, szerető családra. Idegenekkel szemben kissé tartózkodó,de számára ismerős emberek közelében jön-megy, tesz-vesz. Nyugodt, nem pörgős darab, más cicákkal gond nélkül kijön. Örökbefogadási szerződéssel, lakáscica családtagnak költözne, ivartalanítási ktgeinkhez való hozzájárulással.


Mátrix

2012. november 24., szombat

Mátrixra egy kolónia ivartalanításakor bukkantunk. Egyik napról a másikra odaszokott a többiekhez. Eredetileg ivartalanítás után szerettük volna visszatenni, de képtelenek voltunk rá. Mátrix brutál kedves, folyamatosan igyekszik az ember közelében maradni, bújik, dagaszt, dorombol. Annyira megérdemli , hogy családban élhessen , muszáj, hogy valaki beleszeressen, inkább érdekes, mintsem szép arcocskája ellenére is. Végtelenül alkalmazkodó, az új környezetet, a többi cicát pillanatok alatt elfogadta, megszerette. A számára addig idegen cicákkal néhány perc után együtt aludt. Azóta kiderült, hogy játszani is szívesen játszik.
Örökbefogadási szerződéssel, lakáscica családtagnak költözne, ivartalanítási ktgeinkhez való hozzájárulással.


Andika

2012. november 24., szombat

Andi kistestű, vörös-cirmos kislány, gyönyörű szeméből, epekedő tekintetéből nem látszik mennyi szenvedésen ment keresztül. Súlyos sérülten, kiszáradva találtuk. Jobb hátsó lábát több műtéttel megmentették. Leszedték fogköveit és kis bőrdaganatát. Kapott 2 oltást, ivartalanítva, parazitamentesítve van. Enyhe bicegése nem zavarja semmiben. Bújik, dorombol, túláradó szeretettel halmozza el aki csak a közelébe kerül. Kivéve ha az illető macska. Különösen ha kölyökmacska. Velünk ellenséges, ezért egykecicának ajánljuk. Lakásba, ágybanalvós, kényeztetett kedvencnek örökbefogadási szerződés ellenében vihető el.


Monroe

2012. november 24., szombat

Monroe 2012 májusi születésű, kolóniából mentett fiúcska. Az első perctől iszonyat kedves, bújós, jópofa kicsi, így miután féreghajtottuk, parazitamentesítettük és kikezeltük a macskanáthából nem volt szívünk visszatenni őt az utcára.
Egyik szemecskéjén maradandó, sérülést okozott a betegség, de ez őt semmiben nem zavarja, jelenleg inkább esztétikai probléma, kezelést nem igényel. FIV/FLV negatív, így másik cica mellé is bátran örökbefogadható.
2 kombinált oltása már van és ivartalanítottuk is.
Nagyon szeretnénk ha apró fogyatékosságával együtt szerető családra találna, mert iszonyatosan jópofa, emberszerető kicsi cica.

Örökbefogadási szerződéssel, lakáscica családtagnak költözne.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Tehénke

2012. november 24., szombat

Tehénke fekete-fehér színű, 2010. februári születésű kislány cica.
Tehénke egyik legrégebbi mentett cicánk. Játékos és kíváncsi, ámde emberekkel sajnos tartózkodó fiatal felnőtt cicus. Jutifalival jól motiválható 🙂 Végleges, szerető családot keresünk számára, olyat aki időt hagyna számára, hogy feloldódjon , ahol esélyt kaphatna egy igazi cicaéletre, ahol élete végéig szeretnék és oltanák őt, és minden körülmények között gondoskodnának róla, ahol családtagként élhet.
Ivartalanítva van és 2 kombinált oltással rendelkezik. Más cicák között előfordul, hogy válogat.
Örökbefogadási szerződéssel, oltási könyvvel , keres szerető gazdit, olyat aki bent tartaná, családtagként szeretné őt. Kimondottan nyugodt és biztonságos helyre kertesházba is, ha a cica alapvetően bent élhet, családtag lehet.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Maszat

2012. november 24., szombat

Maszat kóbor mamacica kölyke, kb. 2011.szeptember közepén születhetett.Félénk,de érdeklődő cica, aki családi környezetben hamar ágybacica lehet. Mi folyamatos időhiánnyal küzdünk, cicáink ellátása mellett,dajkálásukra már nem jut időnk 🙁 Türelmes gazdit keres. Bár jelenleg nem omlik a leendő gazdi karjaiba ez garantált, de 2-3 hét alatt teljesértékű családtag lenne. Testvérét sikerült ideiglenes gazdinál elhelyezni, ő 3 nap alatt megszelídült. Ivartalanított és 2 kombinált oltása van. Örökbefogadási szerződéssel – mivel a cicákról magánszemélyként gondoskodunk, orvosi ktgeink részleges megtérítésével – lakáscica családtagnak költözne.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Mia

2012. november 24., szombat

Mia lakótelepi, lépcsőházi ki-bejárós cica volt. 2010 nyári születésű kedves, szépséges kislányka. A lakók egy része ellenséges, agresszív volt vele szemben, ezért a testi épsége érdekében jönnie kellett onnan.Ivartalanítottuk, megkapta kombinált oltásait is, FIV/FLV negatív. Aprócska termetű, édesen dumálós, nagyon kedves , játékos kislányka. Emberszerető , társaságkedvelő cicus. Örökbefogadási szerződéssel, lakáscicának, családtagnak költözne. Miácska jelenleg emésztési problémákkal küzd, de speciális táp – RC Fibre – folyamatos etetésével tünetmentes. Olyan gazdit keresünk, aki ezt biztosítani tudja számára.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Nóri

2012. november 24., szombat

Nóri kb. 2 éves, vöröses-cirmos, brittes beütésű, selymes bundájú, aranyos kerek fejű, kistestű kislányka.
Mamájával együtt mentettük. Ő már gazdis.
Nórika barátságos, érdeklődő és igazi cicaként játékra bármikor kapható, amelyre kitartóan és teljes odaadással képes :))
Az ég világon semmi gond nincs vele, nagyon megérdemelné már, hogy puha párnák között aludhasson, családban élhessen. Kisgyermek mellé nem ajánljuk, előfordul, hogy néha kapkod.
Nóri ivartalanított és 2 kombinált oltása van. Más cicákkal mufurc tud lenni.
Örökbefogadási szerződéssel, lakáscica családtagnak költözne.
Mivel a cicákról magánszemélyként gondoskodunk oltási és ivartalanítási ktgeink részleges megtérítést vállaló gazdit keresünk neki.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


fehér cicát találtunk

2012. november 23., péntek

Találtam egy fehér cicát Csillaghegyen, a Család utcában talált most menedéket, de megtartani nem tudjuk!

Érdeklődni ritufono(kukac)gmail(pont)com


Tigris

2012. november 23., péntek

Nagymamám halála miatt maradt árván Tigris, aki egy 8 év körüli, ivartalanított kandúr, kinti-benti, házi cica. Elég temperamentumos, az emberektől kicsit fél. Oltásai megvannak, az oltási könyvét még keresem. Szerető gazdit szeretnék neki találni, mert sajnos a kutyám miatt én nem vehetem magamhoz. Jelenleg egyedül van, naponta járunk hozzá etetni, de mivel eddig állandó társaságban élt, félek, hogy nagyon megviseli az egyedüllét.
Kérem, aki tud segíteni, hívjon. Ha esetleg átmeneti befogadó jelentkezne, vagy menhely, akkor szívesen támogatnám a tartását a végleges elhelyezésig, – megbeszélés szerint. Köszönöm.

Az elérhetőségeim:
mobil: 70-310-1100
a cica lakhelye: Budapest, XV. kerület


Talált kiscica

2012. november 21., szerda

2012.11.19.-én találtunk egy kb. 7-8 hónapos kandúr cicát, Dunakeszin az Auchantól nem messze.
Nagyon kedves, bújós cica.

Telefonszám: 06-30/641-0486
e-mail: ferjancsics.ildiko(kukac)yahoo(pont)com


fehér cica gazdit keres

2012. november 20., kedd

Nagyon kedves, tündéri, dorombolós, bújós, kifejezetten nyugodt kb. 2 éves, utcáról mentett cicalány keresi gazdiját. A cica szobatiszta, kapott bolhaírtót és féreghajtót. Kedvenc elfoglaltsága a kanapén való pihenés, a négy lábbal egyszerre dagasztás és a dorombolás. Nagyon várja az álomgazdit, aki lakásban tartja, szereti, simogatja.

Elérhetőségek: olgafeher1728(kukac)gmail(pont)com,
telefon: 20 370 2268


Lovardai cicák

2012. november 18., vasárnap

A lovardában a X. kerületben egyszer csak “lett” 4 kiscica, a lovász már meglévő kölyökmacskája mellé. Sajnos elég félénkek, de kaja láttán felmásznak az emberre, lakásban pillanatok alatt megszelídülnének.
A lovász hébe-hóba eteti őket, amennyire az ő kis fizetéséből tudja, mi is viszünk nekik néha kaját, de főleg a téli hidegekben ez nem lesz elég.
Ha valaki szeretne befogadni egyet-kettőt, annak nagyon örülnénk.
A cicák közül kettő sima cirmos, kettő márványcirmos, a nemüket nem tudjuk (márványcirmiből úgy láttam, az egyik fiú).
Befogásukban, elszállításukban Budapesten belül szívesen segítek.

Érdeklődni: veszelkareka(kukac)freemail(pont)hu


Elveszett a fekete macskám

2012. november 17., szombat

Carlos egy év körüli, ivartalanított, mikrochippel ellátott fekete kandúr cica.
A hasán van pár fehér szőrszál, és sajnos epilepsziában szenved. Eltűnésekor
nem viselt nyakörvet. A szemei zöldes-sárga színűek.

Utoljára a szegedi Dóm téren látták még szeptemberben, azóta sajnos nem került elő.
Kérünk mindenkit, aki ilyen cicát talált, látott, befogadott, vagy a környéken
macskákat etető ismerőse van, érdeklődjön, hátha valaki megtalálta!

inesmaria.gaertner(kukac)googlemail(pont)com


Picike cica gazdát keres

2012. november 16., péntek

Pincében találtak egy 4-5 hetes kandúr kiscicát. Most pártfogója gondoskodik róla, de ő nem tarthatja meg, ezért gazdát keresünk neki. Mogyoró nagyon kicsi, pár hétig még nagy odafigyelést, törődést igényel. Cumiztatni kell, amit ő nagyon jó néven vesz és jóízűen, bőségesen szopizik. A szemei váladékosak, ügyelni kell a rendszeres tisztogatásra. Pártfogójával együtt Bp. VII. és XIV. kerületek (Városliget) között ingázik, érdeklődni a
20/474-3672 számon lehet róla ill. az
erikahorvath(kukac)hotmail(pont)com címen. Gondos, törődő gazdit keresünk neki, aki később az ivartalanítást is vállalja.

Mogyoró

Elveszett cica

2012. november 14., szerda

2012. november 10-én Pesthidegkútról (Bp. 2. kerület, Francia iskola környéke, Solymár mellett) eltűnt 1 éves, közepes termetű, fehér-cirmos kandúr cicánk. Ismertetőjegyei: kis barna folt az orra mellett, egy nagyobb fehér folt a hátán, nincs ivartalanítva, nincs nyakörve. Nagyon barátságos, bújós cica, úgy gondoljuk, hogy eltévedhetett a környéken (legfeljebb pár órára szokott elcsatangolni).

Kérem, hogy akinek bármilyen információja van a macskáról, hívjon a megadott telefonszámon, előre is köszönjük a segítségüket!
06-30/513-64-94


Keresem! – segítséget kérek

2012. november 14., szerda

Nov.7-én elveszett Zebike a 6 éves koromfekete exkandúr a XII.ker. Diana utcából Kérlek oszd meg, hogy eljusson a keresés híre, hátha valahol véletlenül befogták, becsukták. Nagyon barátságos, jó húsban van, fényes fekete bundás.

(06-1)-395 0917 Köszönöm.

ELVESZETT CICA

2012. november 13., kedd

2012. november 10-én Tata, Vértesszőlősi úton lévő ház kertjéből, az utca kert előtti járdaszakaszáról, esetleg a környező utcák valamelyikéből eltűnt egy 2 éves cica. Délelőtt a szomszédok még a ház előtti járdán látták, úgy tudjuk, korábban attól messzebb soha nem ment. Ismertetőjegyek: nagyon barátságos viselkedés, a nyakában kék bolhanyakörv van, egy kiscicaként elszenvedett sérülés következményeként az állkapcsa kissé ferde, bal alsó foga kiáll. Szürkésbarna csíkos bundája van. A megtalálónak jutalmat fizetünk. A cicát tavaly télen, az éhhalál szélén, sérülten találtuk és fogadtuk be, társként két másik örökbefogadott cica mellé. Nagyon barátságos, nem fél az emberektől, bújik, dorombol egy kis simogatásért, dédelgetésért. Kérjük, ha valaki megtalálja vagy látja, segítsen, hogy hazahozhassuk, a családja visszavárja.

Kapcsolat:
blanche2232(kukac)gmail(pont)com
Mobil: +36 30 228 5984


Gazdikereső Cicatesók!

2012. november 12., hétfő

Az éhhaláltól mentett kb.3 hónapos lánycica (füstös) és fiú testvére
(kék-fehér) gazdit keres. Macskanáthából nagyjából helyrejöttek, féreghajtást,bolhairtást megkapták. Kedves dorombológépek, cicákkal és kutyákkal is kijönnek. Szerződéssel fogadhatók örökbe ,ivartalanítási kötelezettséggel, külön-külön is.

Érdeklődni: 06-30-467-1809


Elveszett macska

2012. november 11., vasárnap

Elveszett egy fehér-szürke foltos pofájú ivartalanított 2 éves kandúr macska Budapest, XV. kerület Vág utcában. A cica barátságos, lehetséges, hogy melléképületbe vagy pincébe zárták. Kérem ha bármit tudnak Róla, akkor értesítsenek. Segítségüket köszönjük.

Tel: 06-20-261-93-66
Email: studio(kukac)blueartteam(pont)com

Szerető gazdit keres

2012. november 11., vasárnap

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, nagyon különleges színű és különlegesen édes természetű ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített fiatal kislány cica!

Története nagyon szomorú: a környékbeliek elmondása szerint „gazdái” költözés miatt egyszerűen utcára dobták, ahol 1 éven át várta jobb sorsát. Voltak, akik etették, de akadtak olyanok is, akik üldözték, bántották… Mindennek ellenére nem látszik rajta lelki törés: hihetetlenül ember-centrikus, bújós, dorombolós, nyugodt, csöndes, kiegyensúlyozott. Igazi Álom-macska, aki már attól dorombolni és dagasztani kezd, ha csak ránézünk.
Várja szerető, végleges gazdikáját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű és tündéri kislány cica! Egészen biztos, hogy élete végéig hálás és hűséges cicája lesz leendő gazdijának!

Lehetőleg e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.

Érd.: mentholxx(kukac)gmail(pont)com,
0630517795 (Bp.)
– macskamentő –

Nagyon sürgősen gazdit kereső kiscicák

2012. november 11., vasárnap

Az anya macska idehozta 3 kb. 3-4 hetes csemetéjét a teraszunkra, illetve 2 szép felépítésű 5 hónapos ezüst illetve fekete-fehér korábbi cicáit. A gazdáik a szomszédból elköltöztek, ők meg maradtak. Sürgősen gazdit keresnek!!!

Kaposvár, 30/58-81-169

Orvosi költég (oltás, féregtelenítés, ivartalanítás) megbeszélhető.


Talált cica!

2012. november 11., vasárnap

2012. október elején találtuk Budapest II. kerületében ezt a fehér, fiatal, kisebb termetű nőstény macskát. Láthatóan eltévedt és nem ismerte a környéket. Nagyon barátságos, értelmes, lakáshoz szokott. Biztosan keresi a gazdája!

tel: 06-20 396-0215 vagy
e-mail: kelemen.zsolt(kukac)mku(pont)hu

cica gazdát keres SOS

2012. november 11., vasárnap

Nagyon talpraesett, önálló cica, kintre-bentre szoktatott, teljesen szobatiszta, kutyához szokott. Kandúr, de még fiatal korában ivartalanítva lett, elcsatangolás kizárt. Pompom a neve.
November végével bezárólag szeretne találni egy új gazdit!!!

barbara.bengyel(kukac)gmail(pont)com


Eltűnt!!!

2012. november 10., szombat

2012 november 8.-án délután/kora este óta nem jött haza Maci névre hallgató ivartalanított vörös cirmos kandúr cicánk.

Segítségét előre is köszönjük.

elveszett cica

2012. november 10., szombat

ELVESZETT szürke, cirmos, nagytestű, ivartalanított kandúr macskánk. A bal füle kicsit cakkos, a torka alatt a szőr fehér színű. 2012. november 4-én este tűnt el a II. kerület, Marczibányi tér környékéről, de bárhol felbukkanhat. Barátságos, kézhez szokott. Chip, tetoválás nincs rajta, sem nyakörv. 12 éves, a neve: Darázs, de a cicára is hallgat.
Mivel a macska cukorbeteg, rendszeresen vizet kell innia!

Aki látta vagy befogadta, kérem, hívja az alábbi telefonszámot vagy írjon e-mailt:
06-20 396-0215.
kelemen.zsolt(kukac)mku(pont)hu

Elveszett fekete-fehér cica!

2012. november 05., hétfő

Sajnos október 26-án elveszett a képeken látható 11 éves ivartalanított fekete-fehér kandúr cica macska Veszprémből (a börtön környékéről).
Paca névre hallgat, nyakörv nem volt rajta!
Nagyon várják már őt haza!
Kérem, ha bárki tud róla valamit, értesítsen!

Telefon: 06304463550
Email: kixike25(kukac)gmail(pont)com


Keressük Portoszt!

2012. november 04., vasárnap

2012. november 1-jén Üröm Péterhegyről eltűnt a képen látható Portosz nevű ivartalanított kandúr cicánk. Bundája szürke-fehér, testmérete nagy, 7 kg körüli.

Ha bárki látta Ürömön, Pilisborosjenőn vagy Csillaghegyen, kérem, értesítsen minket az alábbi telefonszámokon:
70/318-0025 vagy
20/327-1201.

Nagyon várjuk haza! Köszönöm!

talált cica

2012. november 04., vasárnap

Ma délután találtam ezt a kis cicát, benti lehet, tiszta. Lány cica. Budapest, XVIII. kerület Benedekfalva lakótelepen, biztos nagyon hiányzik valakinek. Amikor találtam nagyon sírt és még meleg volt, tehát nem rég kerülhetett az utcára.

kisgloriett(kukac)gmail(pont)com

gazdit keres Manócska

2012. november 04., vasárnap

Gazdit keresek Manócska cicának. Manó egy utcai cica gyereke, kb. 6 hetes kora óta a gondozásomban van. 4-5 hónapos lehet a cicus, nagyon kedves, barátságos, bújós, tündéri, igazi családi kedvencnek való.

Szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel vihető el Budapest XXI. kerületből,
telefonszám: 20/8282-452,
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu címen lehet érdeklődni.


talált cica

2012. november 02., péntek

Sziasztok!

Október 28.-án, délután 4 óra körül találtunk egy fekete-fehér kandúr cicát Budapesten, a Soroksári úton, a Haller Garden irodaház mellett.
Rózsaszín-fehér nyakörv volt a nyakán, szobatiszta, szelíd, kicsit félénk és van egy kisebb seb a jobb szemén.

Tel.: 20/2582278

Teknőctarka kislány cica gazdit keres

2012. november 01., csütörtök

3 hónapos kitett teknőctarka kislány cica gazdit keres. Helyileg Horányban van (Szentendrei-sziget). Közelben lévő kiszállítása megoldható. Csakis ivartalanítási kötelezettséggel!

Tel: 06-20-9766-883.

Cirmos cicák gazdit keresnek

2012. november 01., csütörtök

6 hetes kitett cirmos kiscicák gazdit keresnek. 1 lány, 1 fiú. Együtt és külön is elvihetők. Helyileg Horányban vannak (Szentendrei-sziget). Közelben lévő kiszállításuk megoldható. Csakis ivartalanítási kötelezettséggel!

Tel: 06-20-9766-883.

eltűnt cica Hatvanban

2012. november 01., csütörtök

2012 Október elején eltűnt HATVANBAN az Esze Tamás útról, 1 éves fekete félperzsa kandúr cicám. Benti cica volt és naponta többször kiengedtük levegőzni. Egyik délután eltűnt és azóta nem láttuk. 🙁 Elég nagytestű 3-4 kiló. Jellegzetes nagy bozontos farka és fekete dús bundája van. A szeme sárga. Barátságos természetű. Nagyon hiányzik.

Kérlek ha láttad vagy tudsz róla valamit vedd fel velem a kapcsolatot.
email: angyalno.1(kukac)hotmail(pont)com
Telefonszám: 06-30-957-46-52