Archívum: 2012. október 06.

Alkotói pályázat – értékes díjakkal!

2012. október 06., szombat

Állatbarát Plakátpályázat 2012/2013.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület plakátpályázatot hirdet, melynek célja, hogy az ifjúság körében a környezettudatosság és a felelős állattartás fontosságát népszerűsítse. A pályázók pozitív vagy negatív példák bemutatása révén elkészített alkotásokkal nevezhetnek. Az alkotó témája lehet pl. a hobbicélú vagy a gazdasági állatok tartása, a cirkusz, az állatkert, a vadászat, a prémtermelés, az állatkísérletek, a világ állatvédelmi problémái, egyéb témakör. A pályamű készülhet A4 / A3 méretben, a plakát készítési technikája (pl. rajz, festmény, kréta, egyéb) szabadon választható.

A pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályamű címét. A 14 év alattiak a gyermek, a 14 év felettiek a fiatal / felnőtt életkori kategóriába kerülnek besorolásra.

Az elkészített pályázati anyagok postára adási határideje 2013. február 05.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői értékes díjakat kapnak (pl. aki iskolán keresztül küldi be alkotását, az osztálya kirándulásához kap támogatást, de a díjak között szerepel pl. tábla pc, rajzfelszerelés, laptop, sportfelszerelések, vásárlási utalványok, egyebek).

Beküldési cím:
Orpheus Állatvédő Egyesület „plakátpályázat 2012/2013”, 6701 Szeged, P.F.: 929.

(a pályamű kötelező melléklete egy, a pályázatot beküldő nevére és címére megcímzett, bélyeggel ellátott, közepes méretű válaszboríték)

A legsikeresebb (díjazott) alkotók egyenként kiértesítésre kerülnek, a pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.zug.hu oldalon kerül ismertetésre.

Alkotásra Fel!

Gazdikereső Nikita

2012. október 06., szombat

Nikita várólistáról érkezett cica. Nagyon vagány, eleven kismacska, aki imád játszani és semmitől és
senkitől nem riad meg. Érintésre dorombol, ha esetleg elfelejti az
ember érinteni, akkor ő jön, bújik, hízeleg és a végeredmény ugyanaz:
dorombol. Imád a gazdi közelében, ölében lenni. Kizárólag lakásba fogadható örökbe

A cicára KIZÁRÓLAG a
macskamentes(kukac)noeallatotthon(pont)hu mail címünkön lehet jelentkezni!!!!
Köszönjük.


Fekete cicánkat keresem

2012. október 06., szombat

Szeptember 26-án éjszaka, a 16. kerületi Pálya utcában eltűnt gyönyörű fekete, 1 éves nőstény cicánk. Ismertetőjele, hogy a mellkasán és a farkán is fehér folt van. Kislányunk nagyon várja őt haza!

Ha valaki felvilágosítással tud szolgálni, keressen meg kérem:
30-9609900

XI. ker.-ben elszökött Cane Corso-t keresnek!

2012. október 06., szombat

Feri dokiék XI. kerületi rendelőjének várójából szökött el!
SOS keresik ezt a Cane Corso-t. A XI. kerületben tűnt el, chippes! Illatosra már beszóltak, hogy ha bekerül, akkor gazdis! Ha bárki látja, próbálja megfogni.

Ha megvan, hívjátok ezt a számot:
70/945-9531