Archívum: 2013. február 07.

Matyi új családot keres!!!

2013. február 07., csütörtök

Matyi hányatott élete még a sorstársaihoz képest is rendkívülinek számít. Egy nyugdíjas tanárnő menhelyről fogadta örökbe, vele élt családtagi pozícióban. Matyi gazdája azonban 2 évvel ezelőtt meghalt, és a kanapéról hirtelen a dunavecsei gyepmesteri telepre került. Ez rettenetesen megviselte, és hogy ne törjön össze teljesen a lelke, állatvédők jóvoltából először panzióba került, majd onnan a Mancs-Rancs Alapítvány gondozásába. Csupa-szív emberek, egy nyugdíjas pár örökbe fogadta, de sajnos nem egészen egy évig élvezhette Matyi ismét a gazdis, sétás, kényeztetős létet, rövid időn belül meghalt a Matyit befogadó házaspár mindkét tagja. Matyit annyira megviselték a történtek, hogy hetekig teljesen maga alatt volt, azt hittük, feladja. Az elmúlt pár hónapban azonban Matyi ismét összeszedte magát, kezdett bízni abban, hogy újra társa lehet egy családnak!!!

Matyinak csak annyi a vágya, hogy valakihez tartozhasson, aki ápolja a lelkét, és feledteti vele előző családjainak elvesztését!

Matyi 5 éves, közepes méretű, zsemle színű, ivartalanított kan kutya, más kutyákkal jól kijön. Nagyon alkalmazkodó, csendes, bújós kutya, hálás minden szóért és érintésért. Nagyon szeret sétálni, gyakorlatilag mindent szeret, csak a gazdija mellette legyen. Ha kell, vigasztal, ha kell „meghallgat”. Igazi társ!!! Pórázon szépen megy, lakásban kulturáltan viselkedik, szobatiszta. Gyerekekkel is jól megvan, a cicákat sem eszi kapásból. Nyugodt szívvel ajánljuk kezdő kutyatartóknak is. Egyedüli gyengéje, hogy retteg a vihar alatt, ezért mindenképpen ilyen kor el kell zárni. Magasság: kb. 50 cm, 18 kg.

+36 30 311 9701

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Talált cica

2013. február 07., csütörtök

2013. február 05-én 12:30 fele találtunk egy vörös fiatal, NEM ivartalanított kandúr cicát. A macsek egész nap ott volt a kút területén és az autóktól nem félve ült a járdaszigeteken.
Barátságos, emberhez szokott, kívánja a törődést és szeret az ember közelébe lenni.
Ideiglenesen befogadtuk és gondját viseljük de sajnos huzamosabb ideig nem maradhat.
Várjuk gazdája vagy új szerető befogadója jelentkezését:) Ivartalanításának költségeit vállaljuk.

IMG_0148

Rudy

2013. február 07., csütörtök

Ez a 3 év körüli pointer keverék kan kutyus az utcán élt. Volt gazdája, de nem törődött vele, a szomszédok etették.
De igazán senkinek sem kellett.
Annyira ragaszkodó, szeretetéhes és már nagyon-nagyon vágyik arra, hogy helye legyen neki is egy családban!
Sürgős elhelyezése szükséges!!!

Az alapítvány mentett állatai magánházaknál vannak elhelyezve, mivel Hatvanban nincs se gyepmesteri telep, se menhely. Az önkormányzat bármikor elrendelheti az altatást, ha nincs hely az újaknak. 2009-2012-ig 1031 kutyus lett megmentve.
S.O.S. gazdikra van szükség!
Most VÉSZHELYZET van, 50 kutya sorsa nem megoldott!!!
Félő, hogy ALTATÁS LESZ!:(((

KÖZVETLEN KAPCSOLAT: Rudas Aranka, Kutyaszív Állatmentő Közhasznú Alapítvány
3000 Hatvan, Bercsényi u. 28.
E-mail cím: ariar60(kukac)gmail(pont)com vagy
kutyasziv60(kukac)freemail(pont)hu
Telefon: 06/20/248-02-08
Weblap: http://www.kutyasziv.hu/
KAPCSOLATTARTÓ: Lászlóné Ani
E-mail cím: murcsi5008(kukac)gmail(pont)com
Telefon: 06/30/497-09-58

Rudy12