Matyi új családot keres!!!

Matyi hányatott élete még a sorstársaihoz képest is rendkívülinek számít. Egy nyugdíjas tanárnő menhelyről fogadta örökbe, vele élt családtagi pozícióban. Matyi gazdája azonban 2 évvel ezelőtt meghalt, és a kanapéról hirtelen a dunavecsei gyepmesteri telepre került. Ez rettenetesen megviselte, és hogy ne törjön össze teljesen a lelke, állatvédők jóvoltából először panzióba került, majd onnan a Mancs-Rancs Alapítvány gondozásába. Csupa-szív emberek, egy nyugdíjas pár örökbe fogadta, de sajnos nem egészen egy évig élvezhette Matyi ismét a gazdis, sétás, kényeztetős létet, rövid időn belül meghalt a Matyit befogadó házaspár mindkét tagja. Matyit annyira megviselték a történtek, hogy hetekig teljesen maga alatt volt, azt hittük, feladja. Az elmúlt pár hónapban azonban Matyi ismét összeszedte magát, kezdett bízni abban, hogy újra társa lehet egy családnak!!!

Matyinak csak annyi a vágya, hogy valakihez tartozhasson, aki ápolja a lelkét, és feledteti vele előző családjainak elvesztését!

Matyi 5 éves, közepes méretű, zsemle színű, ivartalanított kan kutya, más kutyákkal jól kijön. Nagyon alkalmazkodó, csendes, bújós kutya, hálás minden szóért és érintésért. Nagyon szeret sétálni, gyakorlatilag mindent szeret, csak a gazdija mellette legyen. Ha kell, vigasztal, ha kell „meghallgat”. Igazi társ!!! Pórázon szépen megy, lakásban kulturáltan viselkedik, szobatiszta. Gyerekekkel is jól megvan, a cicákat sem eszi kapásból. Nyugodt szívvel ajánljuk kezdő kutyatartóknak is. Egyedüli gyengéje, hogy retteg a vihar alatt, ezért mindenképpen ilyen kor el kell zárni. Magasság: kb. 50 cm, 18 kg.

+36 30 311 9701

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Írj egy kommentet