Archívum: 2012. június 18.

Milo

2012. június 18., hétfő

Gazdit keres Milo, 3 hónapos, oltott, világos cirmos kandúr kiscica. Illatos útról mentett szerencsések egyike, kedves, játékos, szépen használja az almot. Nem mozdul el az ember mellől, mindenhova követi és folyton hízeleg.
Ivartalanítási kötelezettséggel vihető el.

Érdeklődni: mentettmacska(kukac)gmail(pont)com címen.
Átvétel: Budapesten / Gy-M-S megyében.


Lilla

2012. június 18., hétfő

Gazdit keres Lilla, Sopronből mentett, ivartalanított, fehér nőstény cica. Emberhez szokott, szobatiszta szépség, aki még igen vékonyka, ezért hízókúrára fogtunk. Lilla nagyon hálás a vele való törődésért, amiben idáig nem sok része lehetett. Műtét után is az első dolga volt hízelegni, mintsem hogy a tányérja felé vette volna az irányt.

Elena és Emily

2012. június 18., hétfő

Gazdit keres Emily és Elena, 1 évesek, ivartalanított nőstények. Valószínűleg testvérek, eddigi életüket lakásban töltötték, tulajdonosuk azonban már nem tudott róluk kielégítően gondoskodni.Mindketten cirmos-fehér bundájú cicák, akikben a fehér dominál, apró cirmos-vöröses foltok buksijukon, farkincájukon található. Kötődnek egymáshoz, de külön-külön is örökbe fogadhatók.
Mivel eddig benti kedvencek voltak, akár együtt, akár külön találnak új otthonra benti cicának ajánljuk őket, a kinti veszélyekkel nincsenek tisztában.

Elveszett macsek

2012. június 18., hétfő

Másfél éves fekete félperzsa ivartalanított kandúrkám elveszett péntek hajnalban Kecskemétről (Széchenyi város)! Félix névre hallgat. A becsületes megtaláló jutalomban részesül! Szerető gazdijai és cicabarátnője,valamint testvére várja haza!


elveszett cica

2012. június 18., hétfő

Elveszett Gödön (Harang u.10.) a 3 éves, ivartalanított cirmos-fehér kandúrcicánk, Pöcök. A nevére nem hallgat, a fütyülésre annál inkább. Egy éve komoly műtéten esett át, elütötték, és emiatt mindkét lábát műtötték, de külső nyoma nem maradt. Sokáig ápoltuk, emiatt kedves, hálás, barátságos cica lett. Június 13.-a óta nem jött haza, pedig sosem ment el fél napnál többre (mivel kertes házban lakunk, így ki-be járhat). Különleges ismertetőjegye, hogy a bal combjánál a cirmos színben a műtét hegéből adódóan van egy kisebb hófehér foltja. Nagyon hiányzik nekünk, és kislány testvérének is.

Elérhetőségeink:
06 27 534 939;
06 70 384 8073,
mpesti2(kukac)gmail(pont)com


Egy romantikus szerelem

2012. június 18., hétfő

Az utcai kandúr és a sziámi hercegnő románca

Egy igazi kóbor lovag, egy gáláns, de félelmet nem ismerve verekedő kandúr és a végtelenül szerény, csendes sziámi cica szerelméből született öt szép kiscica. Hogy hogyan találkoztak? Azt pontosan már nem lehet már tudni. De a kandúr azóta is rendszeresen jár fel megnézni gyermekeit, játszik velük, aztán az első emeleti lakásban szundít is egyet, mert igazán nyugodtan csak itt teheti. Utána mindig lekéredzkedik, mert csak a szabad életet tudja elfogadni. Lent már várja új párja, aki szintén szabad életet él és akit a tőle telhető módon véd: sokszor nevetnek az emberek, amikor a nem engedi átfutni őt az utcán, inkább visszafogja, addig, míg el nem halad az autó.

A kiscicák pajkosak és bámulatosan élénkek, mégsem karmolósak vagy nyávogósak. Egy ilyen szelíd anya és bátor apa gyermekei csak csodálatosak lehetnek.
Jelenlegi gazdáik összesen pár tízezer forintból élve nemigen tudják eltartani őket, Ha tudsz, elfogadhatsz egy cicát vagy segíthetsz, amiben tudsz, akár csak abban, hogy tovább adod ezt az információt. Köszönjük!.

Érdeklődni:
06 20 380 6280


elveszett a cicám

2012. június 18., hétfő

Június 16-án tűnt el a XVI. kerületből Csocsó, aki egy Maine Coon keverék macska, kb. másfél éves, ivartalanított. Utcáról fogadtuk be, kölyökként, ezért rendkívül barátságos, idegenekhez is odamegy, ha kedvesen beszélnek vele.

Nagyon várjuk vissza, ha valaki találkozott vele a következő számon, vagy email címen ér el:
06 30 648 4955
silverdakini(kukac)gmail(pont)com

Border collie kev. kan gazdit keres

2012. június 18., hétfő

Szentendrén, a Szentlászlói úton tették ki egy kocsiból 2012.06.10-én a képen látható fiatal border collie keverék kant. Eredeti gazdáját NEM keressük!!!! Jóindulatú. Szépen sétál, és látszik, hogy tanítva volt.

Szentendrei Gyepmesteri Telep
06-30-594-4431