Egy romantikus szerelem

Az utcai kandúr és a sziámi hercegnő románca

Egy igazi kóbor lovag, egy gáláns, de félelmet nem ismerve verekedő kandúr és a végtelenül szerény, csendes sziámi cica szerelméből született öt szép kiscica. Hogy hogyan találkoztak? Azt pontosan már nem lehet már tudni. De a kandúr azóta is rendszeresen jár fel megnézni gyermekeit, játszik velük, aztán az első emeleti lakásban szundít is egyet, mert igazán nyugodtan csak itt teheti. Utána mindig lekéredzkedik, mert csak a szabad életet tudja elfogadni. Lent már várja új párja, aki szintén szabad életet él és akit a tőle telhető módon véd: sokszor nevetnek az emberek, amikor a nem engedi átfutni őt az utcán, inkább visszafogja, addig, míg el nem halad az autó.

A kiscicák pajkosak és bámulatosan élénkek, mégsem karmolósak vagy nyávogósak. Egy ilyen szelíd anya és bátor apa gyermekei csak csodálatosak lehetnek.
Jelenlegi gazdáik összesen pár tízezer forintból élve nemigen tudják eltartani őket, Ha tudsz, elfogadhatsz egy cicát vagy segíthetsz, amiben tudsz, akár csak abban, hogy tovább adod ezt az információt. Köszönjük!.

Érdeklődni:
06 20 380 6280


Írj egy kommentet