Archívum: 2012. március 11.

Jázmin, a malacorrú kutyus gazdit keres!

2012. március 11., vasárnap

Ez a szegény kutyus állatvédők segítségével kikerült a gyepiről, ideiglenesen egy üres telken került elhelyezésre. De a telket eladták, mennie kellett, senki nem vállalta be átmenetileg sem, így bekerült a váci menhelyre. Ott legalább nem altatnak, de ez nem állapot.
2 éves és még SOHA nem volt gazdája, senkije. Iszonyúan szeretetéhes!
Gyönyörű, okos, imádni való kislány kutyus.

Segítsetek gazdisodni neki!

Elérhetőség:
0670 585 2660

Gazdikereső gyönyörű és tündéri mentett kislány cica

2012. március 11., vasárnap

Szerető gazdiját keresi a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes kislány cica!
Ezt a tündért sintértelepről altatás elől mentettük. Nagyon kedves, kiegyensúlyozott, problémammentes, jól táplált cica lévén biztosan gazdás volt valamikor – csak elhagyták…
Csöndes, nyugodt, teljességgel problémamentes, „bocs, hogy élek”-típus, aki nem tolakodik erőszakosan a simiért, ámde nagyon-nagyon boldog már attól, ha hozzá szólunk: ekkor rögtön fölkel, belesimul a kezünkbe, és dorombol, hízeleg. Igazi édes, ölbenülős virágszál.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. A többi cicához is odasimul…
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, 2x oltva várja méltó, szerető örökbefogadó gazdiját ez a nagyon kedves, és nem mellesleg gyönyörű, „főnyeremény” kislány!

Gazdikereső 1 éves, tündéri, gyönyörű mentett kandúrka!

2012. március 11., vasárnap

Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, tüneményes kandúrka!
Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbe adtuk – azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva „kedves gazdái” nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődést és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)

Gazdikereső 3 éves ivartalanított brit nőstény

2012. március 11., vasárnap

Szerető gazdit keres a képen látható 3 éves mentett ivartalanított brit nőstény macska.
Gazdája meghalt, a rokonok nem tudták tartani; így került a gondozásunkba, megelőzendő, hogy ivaros nőstény lévén „mindegy ki, csak vigyék”-alapon szaporítókézre adják, ahol őt és babáit a végsőkig kizsigerelik…

Még soványka, és szőre kopott/hiányos a valószínűsíthető bolha-allergiája miatt (hemzsegtek benne a bolhák), de bolhamentes környezetben szépen vissza fog nőni, rendbe fog jönni.

A jelleme: nagyon nyugodt, rendes, problémamentes, kedves, dorombolós, feltétel nélkül bízik az emberben, nagyon ember-centrikus, de nem tolakodó. Más cicával, macskabarát kutyával is teljesen kompatibilis. Megbízható, soha nem harap vagy karmol, ezért kisgyerek, idős ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Igazi problémamentes plüssmacska. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, oltva/oltatási kötelezettséggel kerülhet gazdihoz, örökbefogadási szerződéssel, kiszűrve a felelőtlen gazdákat, szigorú feltételekkel.

Olyan gazdát keresünk neki, aki családtagként fogja szeretni, és ismeri, tudja értékelni a brit fajtát és ezzel együtt az ő elragadó, különleges lényét.

örökbefogadó márc. 17.

2012. március 11., vasárnap

Cicás örökbefogadó napot tart a Macskavilág Alapítvány 2012. március 17-én a XIII. kerületi Váci úti AlphaZoo-ban! Részletek a plakáton!!!