Archívum: 2011. január 02.

Béla

2011. január 02., vasárnap

Ivartalanítva,féreghajtva várja gazdáját Béla, ez a csodaszép, hálás természetű, fehér-sötétszürke mintájú fiatal felnőtt kandúr. Fontos hogy egyedüli kedvenc lehessen, mert leukózisra pozitív lett a vérvizsgálata eredménye, így más cica már nem kaphatja el a vírust. Bélának stresszmentes környezetre, meleg otthonra, szerető családra lenne szüksége. Hangosan dorombolva fogadja a vele való törődést, problémamentes, szobatiszta, étvágya jó, mindent megeszik, nem válogat. Dorombolva tartja a hátát és az állát, ahogy fésüli az ember. Szabad idejében pedig pingponggal tartja formában magát. Tökéletes társa lehetne egy nyugodt életvitelű embernek.

Érdeklődni:
gabollonia(kukac)vipmail(pont)hu


Cica gazdit keres

2011. január 02., vasárnap

Gazdára talált

Nagyon-nagyon fontos, hogy ennek a mentett cicának helyet találjunk. .Ez a kép novemberi, de a fagyból mentettük, a gazdái a telkükön hagyták, egy kietlen helyen,étlen-szomjan, az iszonyú fagyokban. Több cicát hoztunk el, a testvéreit már befogadták. Tavaszi születésű,gyönyörű, fiú, alomra járó. Az ideiglenes befogadója elutazik, nincs hova vinni…

Gazdikeresők

2011. január 02., vasárnap

Barni, Brigi és Gigi testvérek. Ismét utcára dobott kiskutyák. Nekik csak egy új évi kívánságuk van, szeretnének egy szerető, gondoskodó családot maguknak. 1 kisfiú és 2 kislány. Várhatóan közép termetűek lesznek. Barátságosak, de még picit félősek.
Érdeklődni lehet:
20/3326-870 vagy
e.krisztina(kukac)chello(pont)hu

Elveszett

2011. január 02., vasárnap

Ma este (12.29) 20óra magasságában a XVI. ker. Ottó utca környékéről megijedt, és elszaladt Lulu, a 2,5 éves, fehér színű, bolognese fajtájú szuka kutya. CHIP van benne!Se nyakörv, se hám nincs raja.

Tulajdonos: Rose Kinga 0670-5222-344

SOS, magára hagyott kutyus!

2011. január 02., vasárnap

NEM ÚJ TÖRTÉNET, DE SAJNOS MÉG AKTUÁLIS, ÉS MOST MÁR NAGYON SÜRGŐS! EDDIG SEMMILYEN SEGÍTSÉG NEM AKADT A KUTYUS SZÁMÁRA, EGYETLEN”JÓ” TANÁCSOT SIKERÜLT KAPNI, HOGY ALTATTASSUK EL. MIÉRT KELLENE? AZÉRT, MERT MEGINT VALAMI FELELŐTLEN, LELKETLEN KÉTLÁBÚ MAGÁRA HAGYTA AZT, AKI ÉVEKEN ÁT MELLETTE ÁLLT? KELL, HOGY LEGYEN SZÁMÁRA IS EGY HELY VALAHOL, HOGY Ő IS KAPJON EGY SEGÍTŐ KEZET VALAKITŐL.

Ez a szigetbecsei idősebb kan kutyus sos segítségre vár,
gazdái kiköltöztek az albérletből, és ott a láncon, étlen-szomjan magára hagyták.

A láncra egy gereblye fel volt akadva, alig tudott menni így a futószáron, azt húzta maga után.

Eleinte mutogatta a kis sárga, megkopott fogait, de nem hatott meg , odamentem hozzá, rögtön felugrott rám, és erősen szorította a kis lábaival a lábam, hogy moccanni sem tudtam, szó szerint megölelt.

Közepes testű, barátságos,csupa szív kutya.
Ha valaki tudná őt ideiglenesen vállani, megmentve ezzel a biztos haláltól, kérem írjon:
jimmydog.vb(kukac)gmail(pont)com

Ünnepek után nem fogok tudni járni őt etetni, itatni, csak nagyon ritkán, tehát tényleg nagyon sos.

Talált kutyus

2011. január 02., vasárnap

Kattints a képre a nagyobb mérethet!

SOLYMÁRI VASÚTNÁL TALÁLT, PICI, KÖZÉPBARNA, IDŐS ELÜTÖTT KUTYUS!

2011. január 02., vasárnap

ISMERTETŐ: barna bolhanyakörv.
Tegnap éjjel szedtem össze egy feltehetően szuka(hosszú a szőre és nem tudok alányúlni, mert nyüszít szegény), kis termetű (tacsinál picit nagyobb és hosszabb) elütött kutyust a Solymári vasútállomásnál.
A kutya hosszabb szőrű, barna bolhanyakörve van, a fején és a lábán érte az ütés, most viszem orvoshoz. Jól táplált, viszonylag jól gondozott, feltehetőleg kerti kutyus, de egy biztos: GAZDIS!!! Amennyiben nem túlélheti ezt az elütést, akkor feltétlen plakátolok Solymáron. Valószínű odatartozik.

30 251 55 58-as számon éjjel-nappal lehet érte jelentkezni!!!

Összefoglaló a Kishercegen a petárdázásról

2011. január 02., vasárnap

Összefoglaló a Kishercegen a petárdázásról