Archívum: 2011. február

Borzi két éve várja a csodát…

2011. február 28., hétfő

Újabb árva gyerek Nekézsenyben:(
Borzit (igazi neve nem ismert, én így hívom a drágát) két évvel ezelőtt hagyták magára egy szűk udvaron, azóta hol ad neki valaki enni, hol nem. A református tiszteletes asszony fedezte fel Őt is, azóta enni visz neki, Borzi azt sem tudja, hogy hálálja ezt meg neki. Neme-kora egyelőre nem ismert, közepes testű, boglyos lélek, aki mindenek ellenére hisz még az emberekben… Már próbáljuk megtudni a “gazdák” kilétét, mert már elegem van ezekből az emberekből, akik így látják természetesnek, hogy sorsára hagyják feleslegessé vált házőrzőjüket, muszáj figyelmeztetni őket: így nem szabad! S.O.S. helyet keresünk Borzinak, átmeneti gazdi is tökéletesen megfelel, csak szabadítsuk már meg Őt onnan!!! Ez évben már Fifiéknek és Szandráéknak sikerült a nyomorból kimenekülnie, az áldás itt van velünk, kérek mindenkit, akinek fontosak a kutyaálmok, segítsünk Borzinak is!!!

0670/597-8277,
dikuszka(kukac)gmail(pont)com – Ildikó

RETTENETESEN S.O.S.!!!!!

2011. február 28., hétfő

RETTENETESEN S.O.S.!!!!!!!!!!!!!!!!! A KUTYUST HOLNAP LEADJA A “KEDVES GAZDÁJA” AZ ILLATOSRA, AHONNAN FÉL ÉVE KIHOZTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S. O. S. SEGÍTSÉG KELLENE ENNEK A TÜNDÉRI KISLEGÉNYNEK!!!
Adatok


Marci elveszett!!!

2011. február 27., vasárnap

2011. február 22.-én eltűnt a képen látható Marci névre hallgató, tíz hónapos herélt fiú cica! A nyakában van egy kék bolhairtó nyakörv rajta a címünkkel XVI. kerület (Gárda u. 58.).

Kérjük, ha látták az alábbi telefonszámon
06-20-9-345-578 vagy a
evasz(kukac)t-online(pont)hu címen jelentkezzenek, mert nagyon várjuk Őt haza!


gazdit kereső kiskutyák

2011. február 27., vasárnap

Tavaly novemberben sajnos elpusztult a munkahelyem őrkutyája, így hoztak helyette menhelyről egy németjuhász kutyát. A kutya nemsokára 7 kiskutyának adott életet. Sajnos azonban nálunk nem maradhatnak a kutyák (munkahely), ezért sürgősen gazdit keresünk a megmaradt 4 kutyusnak. Külsőre németjuhásznak néznek ki, de garanciát nem tudunk vállalni a fajtatisztaságra, mivel az apukát nem ismertjük. A kutyusok jelenleg 10 hetesek, oltottak, féregtelenítve vannak és nagyon édesek. Ha nem találunk záros határidőn belül nekik gazdát, akkor menhelyre kerülnek.

Telefon:
30-2178173


Puszi kutyus

2011. február 27., vasárnap

Puszi a megtépett kis nőstény kutyus már ideiglenes gazdinál lábadozik.
Kitűnően van, nagyon édes, kb. 7 hónapos.
A szeméről már lement a duzzanat, a nyakán van még egy tenyérnyi
nyúzott rész, de már jobban van. A sérülései miatt parazitamentesíteni
és oltatni még nem lehet, ivartalanítva pedig azután lesz, hogy
megkapta az összes oltást.
Barátságos, eleven, és nagyon okos kutyus, a többi kutyával nagyon jól
érzi magát.
Valószínűleg német juhász méretű lesz. Olyan érdeklődőket várunk, akik
kertes házban laknak és sok idejük lesz foglalkozni vele. Nagyon
szeret tanulni, kutyasulit imádná.

Érdeklődni lehet:
06-30/447-64-92 v.
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu


Lilu gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdit keres Lilu, a 3éves, ivartalanított, oltott, leukózisra tesztelt és egészséges fekete-fehér kedves nőstény.
Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.

macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Buffy gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdit keres Buffy az 1 éves, ivartalanított, buflák fejű, imádnivaló kandúr. Bűbáj kedves, ragaszkodó macsek.
Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.

macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Leon gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdit keres Leon az 1 éves, ivartalanított, cirmos-fehér, kedves, tömzsi, mokány kandúr. Annyira buflák fejű, hogy a tarkóját nem lehet megfogni 🙂 Nagyon nyugis cica, a tej megalszik a szájában 🙂 Egy igazi úr, aki szeret a kanapén heverészni és megköveteli a sziesztát.
Előzetes egyeztetéssel hétvégente Budapesten tartózkodik.

macskavilag(kukac)gmail(pont)com


D’Artagnon gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres D’Artagnon a 3 hónapos, ivartalanított, fekete kandúrka. Kezdetben félős volt, de már dorombolva bújik. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik. (egyébként Gy-M-S megyében)


Aramis gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres Aramis a 3 hónapos fekete kandúr. (ivartalanítása folyamatban) Selymes, tömött bundás, kedves, dörgölőzős, dorombolós cicus. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik. (egyébként Gy-M-S megyében)


Dorka cica gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres Dorka az 5 hónapos, fekete, ivartalanított lányka. Kezdetben félős volt, de most már bújik, dörgölőzik, és dorombol. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik. (egyébként Gy-M-S megyében)


Porthos gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres Porthos a 4 hónapos, ivartalanított fekete kandúra, aki rendkívül játékos, bújós, földön hempergős, okos cicus. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik. (egyébként Gy-M-S megyében)


Lili cica gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres Lili, 3 hónapos, ivartalanított, fekete-fehér, kedves, bújós kislány. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik. (egyébként Gy-M-S megyében)


Szani cica gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres Szani a 3 hónapos, ivartalanított, kedves, bújós, cirmos lányka. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik. (egyébként Gy-M-S megyében)

Bonnie cica gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres Bonnie a 3 hónapos, ivartalanított, kedves, cirmos lányka. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik. (egyébként Gy-M-S megyében)


Bori cica gazdit keres

2011. február 27., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres Bori, a 3 hónapos fekete-fehér, bújós, játékos, szelíd ivartalanított kislány. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten található (egyébként Gy-M-S megyében)


STAFF KEVERÉK SZUKÁK SZIGETSZENTMIKLÓSON

2011. február 27., vasárnap

MÉG MINDIG GAZDÁT KERESNEK EZEK A STAFF KEVERÉK SZUKÁK SZIGETSZENTMIKLÓSON. SAJNOS, MÁR CSAK KETTEN VANNAK, MERT A ROSSZ KERÍTÉS MIATT FOLYAMATOSAN KINT VANNAK AZ UTCÁN, ÍGY EGY ELVESZETT, TALÁN ELÜTÖTTÉK, VAGY BUDAI BEGYŰJTÖTTE. :O( FÉLNEK TŐLÜK AZ EMBEREK, PEDIG SENKINEK SEM ÁRTANAK, NAGYON BÉKÉSEK, BARÁTSÁGOSAK, TALÁN ÉPPEN EZ LETT A VESZTE SZERENCSÉTLEN KISLÁNYNAK, ODAMENT VALAKIHEZ, AKIHEZ NEM KELLETT VOLNA…
PRÓBÁLJUNK NEKIK SEGÍTENI, LEGALÁBB ŐK KETTEN MARADJANAK ÉLETBEN?! TUDOM, HOGY NEM DÍJNYERTES KUTYUSOK, VALÓBAN VAN NÁLUK SZEBB, DE NAGYON KIS ÉRTELMESEK, OKOSOK, OLYAN SZERETET HIÁNYUK VAN, NAGYON SZERETNÉNEK ŐK IS TARTOZNI VALAKIHEZ.

AKI TUDNA SEGÍTENI, HÍVJON A
70-947-5914-ES SZÁMON.


elveszett pumi

2011. február 27., vasárnap

2011.02.20-án elveszett a XIV.ker.Újvilág utcából a 9 hónapos, fehér,
kan pumi kutyánk.Chippel ellátott,ápolt,barátságos.

Kérem,aki látta vagy esetleg befogadta jelentkezzen a
0630-589-8065 számon.

Aranyos kutyakölykök Szentendrén

2011. február 27., vasárnap

Mogyorók (terrier keverékek)
Kistádé (border-collie)
Bufóka (németjuhász)

Érdeklődni: 06 20 625 9829

Elveszett fekete-fehér cica, VIII. kerület

2011. február 26., szombat

Elveszett a cicám kb 5-6 napja a VIII. kerület Leonardo da Vinci utcából. Nem tudjuk miképpen tűnt el. Már megszoktuk, hogy néha 1 max 2 napig nem jön haza,de ennyi ideig még nem volt távol. A környéken az elmúlt napokban senki nem látta. Ismertetőjele:bal füle műtét miatt lehajlik a fejére Színe: fekete-fehér foltokkal Ivartalanított kandúr,elég nagy testű kb 6-8 kg között van.Elég barátságos és nagy csavargó. A gyerekek nagyon sírnak utána!!! 2000.03.01-én született. Nevem: Kramár Eszter Cím: 1082.Bp Leonardo da Vinci utca Telefon: 06705384723 Telefon: 6308443 (Kaptam ugyan infót,hogy esetleg hol lehet,de a hölgy egyszerűen elérhetetlen,nem nyít ajtót…..pedig otthon van! A hölgy neve: Nemes Piroska Kérem, ha olvassa és ott a cica, adja vissza nekünk!)

Figaró cica gazdát keres!

2011. február 24., csütörtök

Figarót szeptemberben találtam egy háznál, ahol egy mozgássérült néni lakott. Egyedül volt, csontsoványra fogyva, hazahoztuk. Olyan pici volt, hogy a tenyerünkben elfért. Minden orvosi ellátást megadtunk neki, helyrehoztuk. Most egy szép nagy fél éves dorombolós cica lett. Napról napra szépül és nő, nagyon hálás teremtés. Nyávogni is tud már, fára mászni nem, mert kiskorában nem volt kint. A kert ellenére most is inkább bent játszik, de már kimerészkedik néha.
Ideális cica lenne bárhová lakásba vagy kertes házba is. Önálló, alomra szokott, és nagyon sok szeretetet tud adni. Akármikor felveszi valaki, masszívan elkezd dorombolni.
Szőre picit hosszabb, sötétbarna. Szeme sárga illetve beljebb szép zöld.
Körülbelül egy fél éves lehet.
Nálunk nem maradhat 3 másik cicánk miatt, ezért egy szerető családot szeretnénk neki találni.

Elérhetőségeink:
Laura: 06 (30) 9253359
Ibolya: 06(30) 5262720
email: nagylauraaniko(kukac)yahoo(pont)com
Otthoni telefon: 06(1) 5266695


Brandy, vizslakeverék, gazdit keres

2011. február 24., csütörtök

Ideiglenes vagy végleges gazdit keresünk ennek a fiatal (1,5-2 év körüli), talán vizsla keverék szuka kutyusnak. Karcagon, a sintértelep és a telepünk között az erdőben tették ki valószínűleg a kölykeivel, de sajnos őket nem találtuk meg. Eljárt szoptatni őket, ezért vártunk egy darabig, de kedden muszáj volt befognunk, mert elkezdték a környékbeli kutyák környékezni.

Nagyon kedves, intelligens, bújós, szófogadó hálazsák! Babákkal,kutyákkal, jól kijön, cicára nem tudjuk tesztelni de az biztos, hogy egy ilyen intelligens kutyának nem gond megérteni, hogy nem szabad cicázni.

ELÉRHETŐSÉG:
06-30-525-0760
karcagiallatvedok(kukac)gmail(pont)com
www.karcagiallatvedok.hupont.hu


Talpas és Frakk gazdit keres!

2011. február 24., csütörtök

Sürgősen gazdit keresünk ennek a két őrkutyának, mert egy telephelyen
altatás fenyegeti őket! Egy állatbarát a szívén viseli sorsukat,
gondozza és eteti őket a mai napig.
A vizsla hét éves, Frakk a neve,a hosszú szőrű tíz éves, és Talpasnak
hívják. Jámbor kutyák, barátságosak és szeretetre éhesek. Talpas olyan
mint egy macska, bújik az emberhez. Szeretnének végre valakihez
tartozni! Mind a ketten kan kutyák, jelenleg Dunaharasztin élnek.
Szerető,gondos gazdikat szeretnének!

Érdeklődni lehet a pártfogójuknál:
06-30/502-54-34Talált labrador keverék kutyus az eredeti gazdit keresi!

2011. február 24., csütörtök

Ezt a labrador keverék szuka kutyust Csévharaszton találták még
02.18-án. Kb. 1,5 éves lehet, világos bézs színű és egy kedves,
szertelen kutyus.

Érdeklődni lehet Jutkánál
06-30/447-64-92 v.
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu


ELTŰNT 4 ÉVES TÖRPETACSKÓ

2011. február 21., hétfő

Sziasztok!

Ezt a kutyust még mindig keresik!!
Eltűnés ideje és helye: 2011. január 3. Szombathely. Törpetacskó – 4 éves kan

http://www.noiportal.hu/main/npnews-12549.html

Fifinek helye lenne, csak…

2011. február 21., hétfő

Kedves Mindenki! A hónapok óta láncon élő Fifinek helyet találtam!!!! Tegnap éjszaka realizálódott a dolog, egy nagyon kedves srác és az anyukája várják nagy szeretettel Őt, egyelőre csak ideiglenesben, de aztán bármi lehet… Lakásban élhetne, gondoskodó, szerető kezek közt végre. Alig várom, hogy érte mehessek, de ahhoz, hogy az álom valóra válhasson, a Fifi álma, szükség van egy fuvarra, valakire, aki vállalná, hogy Ózdról Budapestre, a VIII. kerületbe, az Üllői útra elszállítaná Fifit. Kérlek, segítsetek találni egyetlen jó embert, ha már minden így összejött, ilyen gyorsan. Ott ül szegénykém most is a nehéz, rozsdás lánc végén, most már valóban egyedül van (hisz Szuszi már nálam), és talán úgy érzi, hogy ő már soha senkinek nem fog kelleni… Úgy szeretném megmutatni neki, hogy ez nem így van… Ivartalanítva lenne már szállítva, ezért ha valaki segítene a fuvarban mielőbb, akkor az időponthoz igazítanám a műtét időpontját.

Kérlek, segítsetek!!!
0670/597-8277

Huba elveszett

2011. február 21., hétfő

2011.02.18-án reggel láttuk utoljára, Huba névre hallgató, cirmos, házimacskánkat. Különleges ismertetőjele, hogy régi sérülés miatt, a jobb szemén halvány fehér folt látható! Valószínűleg egy macskalány miatt csavaroghatott el, de kezdünk aggódni! A XVIII. kerület Regöly utcából tűnt el, valószínűleg a közelben lehet!

Kérjük, hogy ha bárki tud bármit róla hívjon:
0630-332-99-79. Nagyon köszönjük!!

Mentett házi cica – 3 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2011. február 20., vasárnap

Gazdára talált

3 hónapos, különleges mintájú cirmos kislányka szerető gazdit keres. Pici vékonyka farkincája van, bájos pofija és pöttyös a mintája. Kicsit félénk, de simogatható, szeretgethető, barátságos kiscica. Lakásba szeretnénk adni ivartalanítási kötelezettséggel, örökbefogadási szerződéssel, a költségek részleges térítésével

Házi cia – 4 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2011. február 20., vasárnap

Kisbéka a Balaton mellől került hozzám. Eléggé félős, de gyönyörű, kistestű kiscica. Szeret játszani a többi cicával, már a kutyustól sem fél. Kicsit kancsal, zöld a szeme, a farkincája végén van egy fehér bojtocska. Pici rövid lábú cica, nem is lesz nagytermetű.. Egyszerűen imádnivaló. Álomgazdi jelentkezését várjuk. Lakásba, ágybamacskának szeretne menni esetleg másik cica mellé, hogy legyen kispajtása. Örökbefogadási szerződéssel és ivartalanítási kötelezettséggel vihető el.

06/20-8282-452 | Pest 21. kerület

Csepeli Kismókuska

2011. február 20., vasárnap

Kismókus: kb. 3 hónapos, félénk, ámde annál nagyobb étvágyú kislány cicus. Türelmes gazdinak ajánlom, aki kivárja, míg egy kicsit szelídül. A testvéreit a kutyák ölték meg, érthető, hogy fél a cica.
Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel és a költségek részleges térítésével fogadható örökbe. Szereti a többi cicát.

Érdeklődni: 06/20-8282-452 vagy
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu

Mentett házi cica – 3 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2011. február 20., vasárnap

Gazdára talált

Devilke a mentett kiscica szerető gazdit keres. A cica kb. három hónapos, nagyon érdeklődő, barátságos, kedveskedő, minden lében kanál kiscica.Mellette nem lehet unatkozni, nagyon igényli az ember társaságát. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel és a költségek részleges térítésével vihető el ágybamacskának.

Házi cica – 5 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2011. február 20., vasárnap

Gazdára talált

Házi cica – 4 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető! Ő az a kislány cica, aki Pátyon az M1-es pihenőnél próbált gazdit keríteni magának, de senkinek sem esett meg a szíve rajta. Lakos György mentette meg őt és így került hozzám. Nagyon különleges kiscica, trikolor, pöttyös, cirmos, kedves, bújós, dorombolós álomcica, Pötyike pajtása. Örökbefogadási szerződéssel, költségek részleges térítésével vihető el lakásba.

vörös perzsa cicát találtam

2011. február 20., vasárnap

Egy szép, nagy, ápolt vörös perzsa cica kóborol ma reggel óta a XIX. Kosárfonó u. környékén. Reggel is és este is itt volt mikor etettem az én kinti cicáimat. Nemrég óta veszhetett el, valaki biztos nagyon keresi!
Egy fekete, fiatal felnőtt cica, különösebb ismertetőjele nincs, de nagyon félős, 4 napja becsatlakozott ide a Kosárfonó u-ba, szintén gazdiját keresi!

Tel: 30 246 3778

ELVESZETT NAGYSÁNDOR PAPAGÁJ

2011. február 20., vasárnap

2010 december 27-én Budakalász és Óbuda-Békásmegyer környékén elrepült Goffi nevű Nagysándor fajtájú papagájom. Kérem aki látta valahol, értesítsen, nagyon hiányzik. Több mint tíz éve élt velem a madár.

Köszönöm: Veronika
0620-562-7449

Legolas

2011. február 20., vasárnap

Gazdira talált

Legolas egy lila orientális kandúrka. Fiatal felnőtt. Oltva, ivartalanítva, féreghajtva keresi álomgazdiját.
Nagyon embercentrikus, azonban más macskával egyáltalán nem jön ki. Kutya és kisgyerek mellé sem ajánljuk.
Olyan családot keres, ahol ismerik a fajtát, sokat tudnak vele foglalkozni. Ahol családtagként szeretnék és gondoskodnának róla.
Örökbefogadási szerződéssel, orvosi költségtérítés ellenében adjuk, csak nagyon jó helyre.


Tamara

2011. február 20., vasárnap

Gazdára talált

Szerető, felelős gazdit keresünk Tamarának! Sintértelepről mentettük, Kb. 4-5 hónapos, hihetlenül kedves, játékos, dumálós kiscsaj. Fülgyulladásból kezeltük ki, legközelebb 2 hét múlva szorul kontrollra. Olyan gazdit keres akinek ez nem jelent problémát.

Ivartalanítva, 2 kombinált oltással, oltási könyvvel, örökbefogadási szerződéssel, benti cicának költözne. A cicákról magánszemélyként gondoskodunk ezért, oltási ktg részleges megtérítésével vihető el, lakáscicának.


Honey

2011. február 20., vasárnap

Honey a biztos halálból, egy lovardából került hozzánk. Hihetetlen, hogy hogyan maradt eddig életben a számtalan veszély között, ami egy ilyen helyen fenyegeti még egy egészséges cica életét is. Eszméletlen kedves, feltétel nélkül megbízik az emberekben, végtelenül hálás. Honey egyik szeme hiányzik, a másik súlyosan károsodott, mielőbb el kell távolítani. Ennek ellenére első perctől kezdve boldogul a számára idegen, új helyen, ételt, italt, almost gond nélkül megtalálja. Valószínűleg sosem látott 🙁 ezért most kiválóan boldogul látása nélkül.

Nagyon bízunk benne, hogy valaki így is esélyt ad neki is a boldog, hosszú gazdis életre. Örökbefogadási szerződéssel, oltási könyvvel keres majd szerető, elhivatott gazdit, miután ivartalaníttattuk és szemműtétjén túl lesz.


Bessike, starjáni n.juhász szuka gazdit keres

2011. február 20., vasárnap

Jó fej kutya, nagyon kedves és emberszerető. Ami viszont érdekes, hogy hiába volt elengedve egy marha nagy kennelben, egész éjjel és szinte egész nap szaladgált és ugatott. Sőt, egyik éjszaka meg is szökött (tönkretéve a kennel rácsát), így Éváék keresgélhették éjjel egykor. 🙁 Viszont kipróbálták, hogy mi van, ha ismét láncra kötik, mint ahogy tartva volt eddig. Na azóta hangja sincs, meg is nyugodott. Számomra ez nagyon érdekes, viszont mivel ellene vagyok a kutyák láncon tartásának (mindezek ellenére is), azt javaslom a leendő gazdinak, hogy legyen a kutya szabadon, de sokat foglalkozzanak vele. Mozgassák le mind fizikailag, mind agyilag és akkor szerintem nem lesz semmi baj. Elvileg más kutyával jól kijön, legalábbis mikor kiszökött, nem bántotta Éváék szuka kutyáját. Reméljük ez így is marad. Elvileg jövő héten vinnénk a fajtamentőkhöz. Onnantól sajnos el fogjuk veszíteni az útját, de hát bíznunk kell bennük, hogy jó helyre adják…

Érdeklődni:
20/259-3685,
30/559-0540,
fimovi(kukac)gmail(pont)com


Kira kiskutya

2011. február 20., vasárnap

Kira, 3 hónapos tacsi-pincher keverék szuka gazdit keres Szentendrén. Nagyon apró termetű, az is marad. 6 éven aluli kisgyerekekhez nem ajánlott, mert fél tőlük.

Érd: 06-20-220-0223.

Kriszta kiskutya

2011. február 20., vasárnap

Kriszta, 3 hónapos tacsi-pincher keverék szuka gazdit keres Szentendrén. Nagyon apró termetű, az is marad. 6 éven aluli kisgyerekekhez nem ajánlott, mert fél tőlük.

Érd: 06-20-220-0223.

Kormi

2011. február 20., vasárnap

Kormi, 3 hónapos tacsi-pincher keverék szuka gazdit keres Szentendrén. Nagyon apró termetű, az is marad. 6 éven aluli kisgyerekekhez nem ajánlott, mert fél tőlük.
Érd: 06-20-220-0223.

Beteg kutya segítséget kér!!! SOS

2011. február 20., vasárnap

Nevem Perjésiné Sticz Hajnalka, kutyám Brittany 3 éves fajtatiszta bernáthegyi. 1 éve beteg lett. Epilepszia-szerü rohamai vannak /most kb. 3 hónapja nincs/. Nyáron testszerte vérző fekélyei voltak, a szőre kihullott. Gyógyfüvekkel, gyógyteákkal kezeltem és helyre jött. Most kb 1 hónapja kiújult, nagyobb terjedelemben. Jelenleg 2 hete nem eszik, már alig iszik, és csak fekszik. Folyamatosan vérzik a bőre, főleg mellkasa, arca /már nem lát/.
Bolhás is, a bolha ellen folyamatosan kezeltem, többnyire hatástalanul /bolhaporok, bolhacseppek, bolhanyakörv, neostomosan-oldat/.
Tavaly nyár eleje óta próbálok segítséget kérni de senki sem segít, süket fülekre találtam.Most már fel is jelentettem magam a helyi szolnoki Csillagszem Alapítványnál, de ez is hatástalan maradt. Sőt az én kérésemre a szomszédom is feljelentett, minden eredmény nélkül. A kutyus szenved, haldoklik.
Egyedül, saját jövedelem nélkül nevelem a két kislányom, segítségem nincs /utóbbi 2 évben kerültem ilyen helyzetbe, férjem elhagyott, édesanyám, testvérem meghalt, munkámat elveszítettem, gépkocsimat elvitte a Bank, árverezés előtt állunk/.
Fentiekből talán kitűnik, hogy miért kérek Brittany gyógyításához segítséget.
Ő gyönyörű, barátságos, gyermekszerető kutya, még így leromlott állapotában is.

Tószegen (Szolnok mellett)
telefonszám: 06209603108

Kutyus SOS gazdit keres!!!!

2011. február 20., vasárnap

Elköltöztek és magára hagyták, láncra kötve ezt a fiatal kutyát. Csak hetek múlva, véletlenül fedezte fel egy fiatal pár, a végelgyengülés szélén álló kutyust. Napok óta már etetik bejárnak a telekre. Nagyon gyorsan el kellene hozni, mert nagyon rossz bőrben van!!! Sovány, fázik és egyedül él az elhagyott telken.
Gondos , szerető gazdát keresünk számára.

szuletettallatmento(kukac)citromail(pont)hu
nettos128(kukac)freemail(pont)hu


S.O.S!!! GAZDI KELL EGY LÁBADOZÓ KÖLYÖKNEK!!!! S.O.S!!!

2011. február 20., vasárnap

Ezt az édes kis babakutyát valami trágya agyú véglény bedobta a karcagi vastelepre ahol nagyon NAGYON kemény telepőrző kutyák cafatokra szedték. Szerencsére a cégnél volt egy hatalmas szívű remek EMBER aki az elaltatás helyett az élet mellett döntött és volt a környéken olyan állatorvos aki szintén minden félretéve teljes erőbedobással tette a dolgát.

Most viszont segítség kellene a befogadónak mert a saját kutyái is veszélyt jelenthetnek erre a kis lábadozó kutyusra!!!

Aki tud segítsen hirdetni! Köszi.
06-30-525-0760

Gazdit keresnek

2011. február 20., vasárnap

Több, mint testőrök! Családtagok! Barátok! Hű társak! Sziasztok! A mi nevünk
Athos és Porthos. Testvérek vagyunk és keressük azokat a családokat akiket
szerethetnénk és óvhatnánk. Cserébe csak szeretetet kérünk. Külön-külön is
örökbe lehet minket fogadni. Életünk második hónapját tapossuk hatalmas
mancsainkkal. Nagy kutyusok leszünk, mire felnövünk, ezért leginkább kertes
házba szeretnénk költözni. A cicusokkal jól elvagyunk.
Ha szeretnéd, hogy
vidám tagja legyek a családodnak, kérlek hívd ideiglenes befogadónkat vagy
írj Neki!

20/3326-870 vagy
e.krisztina(kukac)chello(pont)hu

elveszett cica

2011. február 20., vasárnap

Megtalálták

Február 13-án, vasárnap délután a XV. kerületből, a Törökszegfű térről (Mézeskalács tér környéke) elveszett Turpi névre hallgató, 1 év körüli, ivartalanított, vörös-cirmos fehér foltos kandúr cicánk.
Nagyon várjuk haza!


Gazdára váró kutyik a mellékletben

2011. február 20., vasárnap

MENHELY az Állatokért Környezetvédelmi és Állatvédelmi Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány
6000 Kecskemét, Kisfái 211/A.
Tel.: +36 20 577 5617
ebrendesz(kukac)menhely(pont)eu

Kutyatár2

talált cica

2011. február 20., vasárnap

Találtunk egy cicát, valószínűleg a XII. kerületi Irhás árok környékén lakhatott (csengő a nyakában, és látszik, hogy az emberek közelségéhez van szokva), valószínűleg nem talál haza. Reméljük a gazdája is keresi itt, de ha nem, akkor mindenképp szeretnénk, ha új gazdára találna (nálunk sajnos nem maradhat).

Elérhetőségeim:
brezopali(kukac)gmail(pont)com
+36-30-478-44-66

Talált szürke kandúr

2011. február 19., szombat

Gazdára talált

Orosz kék kandúrt találtunk!! Egy gyönyörű orosz kék kandúrt találtunk 22. ker., Budatétényben, a Terv utca környékén (kb. 2011. 02. 16. ). Etetjük , de keressük a gazdáját vagy a befogadó új gazdáját. Kifejlett felnőtt cica, mindent eszik, kedves, lehet simogatni, valószínüleg nem kerti cica.

Talált fekete-fehér cica, 4. kerület

2011. február 19., szombat

2011. jan. 18.-án este az újpesti Szakorvosi rendelő (SZTK) környékén találtunk egy fekete fehér cicát.  Jól táplált, ápolt, szelíd kandúr (ivartalanított), gazdához szokott, ölbe vehető cica. Kérem jelentkezzen aki ráismer az alábbi számon: Pál Katalin 30/4033-159 Email: pocokheki(kukac)gmail(pont)com

Erik elveszett

2011. február 18., péntek

Elveszett! Erik másfél éves ivartalanított kandúr, fehér, fülei és farka vörös, néhány vörös folttal. A nyakában vörös-sárga textilnyakörv van.  2011. febr. 8-án reggel veszett el a XII. ker. Vércse u. 9.-ből. Aki látta, esetleg befogadta, kérem írjon! Köszönöm.  nagy.katja(kukac)gmail(pont)com

Márvány cica gazdit keres

2011. február 15., kedd

Gazdára talált

Gazdit keres Márvány az 1 éves, ivartalanított nőstény, selymes szőrű kedves cicus. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Szaffi kandúr gazdit keres

2011. február 15., kedd

Gazdára talált

Gazdit keres Szaffi, az 1 éves ivartalanított, fekete-fehér kandúr. Kedves macsek, a lábacskáin fehér cipői vannak, és a bajusza illetve szempillái szintén fehérek 🙂 Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Karesz kandúr gazdit keres

2011. február 15., kedd

Gazdit keres Karesz, az 1 éves ivartalanított, nagyon kedves, bújós cirmos kandúr.Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.

Lilla cica gazdit keres

2011. február 15., kedd

Gazdára talált

Gazdit keres Lilla, az 1 éves, fekete-fehér ivartalanított nőstény. Nagyon kedves cicus. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Tami cica gazdit keres

2011. február 15., kedd

Gazdit keres Tami, az 1 éves cirmos-fehér, kedves, ivartalanított nőstény.Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.

macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Tücsi cica gazdit keres

2011. február 15., kedd

Gazdit keres Tücsi, az 1 éves fekete-fehér ivartalanított nőstény, kissé félénk, de kedves cicus. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Tündi gazdit keres

2011. február 15., kedd

Gazdit keres Tündi, az 1 éves, nagyon kedves, bújós, ivartalanított cirmos-fehér nőstény hatalmas bajusszal és szempillákkal.Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Milka gazdit keres

2011. február 15., kedd

Gazdára talált

Gazdit keres Milka a világ egyik legcsúnyácskább macsekja. Annyira csúnyácska, hogy már szép 🙂 Kedves, szelíd, ivartalanított, kék-fehér tehén-mintás kandúr. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Bogyó kandúr gazdit keres

2011. február 15., kedd

Gazdára talált

Gazdit keres Bogyó az 1 éves, kedves, szelíd, ivartalanított fekete-fehér tehénmintás kandúr, szép zöld szemekkel. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.