Archívum: 2007. április

Örökbefogadó nap

2007. április 30., hétfő

Kattints a képre a nagyításhoz!

orokbefogadonap_wp.jpg

Hermafrodita Luca cica gazdát keres

2007. április 30., hétfő

Luca cicám keresi szerető új gazdiját, költözés miatt. Nagyon barátságos és kedves, igazi egyéniség. Születési rendellenéssége miatt egyszerre kislány és kisfiú is. Sajnos emiatt vizelete büdös, ezért kertes házat igényel otthonául. Augusztusban lesz 1 éves, kis oroszlán cicus 🙂 Oltásai rendben vannak.

faludizsu(kukac)goart(pont)hu és 06 70 314-7757-es számon várom az érdeklődőket.

luca_wp.jpg

Lujzi elveszett!

2007. április 29., vasárnap

A segítségedet szeretném kérni. Nekem hétfőn, április 23-án kora reggel szökött meg (v. ellopták) a cicámat a 13. ker., Országbíró u-ból. Azóta sem jött haza, pedig nagyon várjuk! Plakátokat is ragasztottunk, sokat, de senki nem hívott még. :-(( Lujzinak hivják, másfél éves ivartalanított kandúr szürke cirmos cica. A mancsai és a nyaka alatti rész fehér. Ha valaki látta Lujzit vagy befogadta esetleg, kérem, jelentkezzen!

galvanda(kukac)gmail(pont)com

vanda2_wp.jpg

vanda1.jpg

Oroszlán és Zsebike gazdát keres

2007. április 29., vasárnap

(Segítséget szeretnék kérni két befogadott cicánk ügyében. Zsebike ősszel, Oroszlán karácsonykor került hozzánk. Mindkét cica ivartalanítva van, eddig panelban laktak. A cicák nagyon imádják egymást, de nem is ez a baj, hanem az, hogy mindkettő nagyon vágyik a szabadságra, amit mi ebben a kis lakásban nem tudunk megadni nekik. Imádjuk őket, de nagyon sajnáljuk is, mert annyira vágynak a szabadság után, hogy rengeteget sírnak.

Zsebike kb. 7-8 hónapos kandúrka, Ori max. 1-2 éves lehet. Olyan gazdi jelentkezését várjuk, ahol kinti-benti cicák lehetnének és nagyon szeretnék, vigyáznának rájuk. (Legjobban együtt szeretném adni őket, de külön-külön is odadjuk, ha más lehetőség nem adódik.)

Nem azért akarom őket elajándékozni, mert nem szeretjük őket, vagy meguntuk volna.

Nagyon szépen köszönjük a segítséget.)

cicakok_070429.jpg

Oroszlán: Zsebike:
oroszlan_070429.jpg zsebike_070429.jpg

Kiscica gazdát keres

2007. április 28., szombat

A szomszéd házba odavetődött egy kb. 3-4 hónapos koromfekete-répavörös nagyon szép kiscica, etették, de aztán úgy döntöttek: nem kell mégsem. Neki kellene gazdi, meg tudom fogni, mert féreghajtást csináltam már nála azóta, hogy „nem kell” nekik a felelősség. De nem vihetem már haza a 60 nm-re a kutya, a család, a 6 macska közé, amikor lehet, hogy 3 másikat kell vinnem még, mert a lányom keresztmamája meghalt, s ránkmaradtak a cicák.

Ha szeretnéd örökbe fogadni a cicát, itt érdeklődhetsz:
70-383-22-41, v. 200-75-30

Szedlacsek elveszett!!!

2007. április 28., szombat

Szentendrén, a Gyöngyvirág utcából 2007. március 25-én eltűnt a mellékelt képeken látható, egy év körüli, ivartalanított kandúr cica. Bundája barna cirmos, szeme aranybarna. Egyéb ismertető jegyei: bal mellső mancsán az utolsó karom hiányzik, kissé hiperaktív, nagyon kíváncsi cica, előszeretettel lopkod az ember ételéből.
Kérem, hogy aki befogadta/megtalálta/elvitte jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 70/212-60-10 vagy e-mailben: ritta.nagy@gmail.com, dani@dunakanyar.net

A megtaláló jutalomban részesül!!!

szedlacsek1_wp.jpg

szedlacsek2.JPG szedlacsek3.jpg

X

2007. április 27., péntek

toepler_nem.jpg

http://www.noeallatotthon.hu

2007. április 18., szerda

A nagyobb mérethez kattints a képre!

noe1.jpg

Mozart gazdát keres

2007. április 15., vasárnap

Móci gazdára talált!

(Mozartnak, a 1,5 éves ivartalanított vörös kandúromnak költözés miatt új, nagyon-nagyon szerető gazdit keresek. Móci egyik szeme egy balesetben megsérült, de ettől függetlenül rendkívül eleven, kedves, szeretnivaló cicó. Leginkább egy családban érezné jól magát; imádja a gyerekeket, és más cicákkal is nagyon barátságos. Aki befogadná,és igazán nagyon tudná szeretni őt, kérem, hívjon, vagy írjon!)

moci.jpg

Vörös cica elveszett!

2007. április 10., kedd

2007 március 31.-én Dunakeszin a tóváros lakóparkból elveszett vörös színű házi macska egy éves ivartalanított. A cica nagyon szelíd,nyitott kocsiba is beszáll.

Ha valaki esetleg befogadta kérem hívjon a 06-70-3723554 vagy a 06-20-9-426604-es telefonszámon.

cimg7306_wp.jpg

Sziámi cicák elvesztek!

2007. április 08., vasárnap

Kedves Mindenki!

Tudom, hogy kicsi az esély, hogy hajdúszoboszlói olvas, de hátha. A képeken látható 2 sziámi cicám ideiglenesen Hajdúszoboszón volt pár hétig a szüleimnél, akik egy pincében tartották őket az Isonzó utcában. Április elején valaki kivágta a kisablakon lévő szúnyoghálót és a cicák eltűntek. Ha valaki látta őket, vagy megtalálta valamelyiket, vagy mindkettőt, akkor kérem értesítsen. Szobacicák voltak. Nem juthattak maguktól messzire.

A nősténynek a jobb lábán az egyik ujj ferdén állt egy baleset miatt, az egyik szemfoga félig letört. A hímnek is az egyik szemfogából hiányzik egy kis darab. (Már 9 évesek)

tel: 06-70-466-46-22

hajdu1_wp.jpg

hajdu2.jpg hajdu3.jpg

Vörös kiscica gazdát keres

2007. április 07., szombat

Gazdára talált 

(A hét elején a házunk pincéjében találtunk egy kiscicát. Nagyon megsajnáltuk, enni adtunk neki, gyógyszert is kapott, mert meg volt fázva. Már nagy terveink voltak vele, de ma reggel láttam, hogy a szomszédunk (sajnos társasházban élünk) el akarja kapni. Már évek óta nem szólunk egymáshoz, és tudom, hogy ha pár napig még itt marad a cica és egyszer nem lesz itthon senki, akkor kirakja az utcára, vagy kitekeri a nyakát, esetleg megmérgezi. Bent a lakásban pedig nem szeretnénk tartani. Nagyon sajnáljuk szegényt, mert nagyon hálás mindenért, hihetetlenül aranyos. Kb. 6-7 hónapos lehet, vörös-fehér (most szürke, mert koszos szegény) kan cica.)

redcat_wp.jpg

Fanny elveszett!

2007. április 06., péntek

Dunakeszin (Alagligeti részen) múlt hét csütörtök éjjel (2007.03.29.) kiszökött a kertből Fanny névre hallgató cicám, azóta nem találom. 7,5 éves, világoskék (szürke) cirmos perzsa kislány. Ismertetője, hogy a hosszú bunda helyett rövidre nyírtat visel, csak a fején, farkán, tappancsain van hosszabb szőr. Szobacica, egyáltalán nem ismeri a környéket, nagyon félek hogy soha nem talál vissza! Másik cicám azóta kedélybeteg, alig eszik pár falatot..

Ha valaki látta Fannyt, esetleg befogadta, nagyon kérem értesítsen a 70/453-2233 telefonszámon, vagy emailben (szabinca@chello.hu). Előre is köszönök minden segítséget!

fanny_wp.jpg

Maci cica elveszett!

2007. április 05., csütörtök

Március 27.-én elveszett Óbudán a Selmeci utcából fehér-szürke félhosszú szőrű ivartalanított kandúr cicánk. Ha valaki tud róla valamit vagy befogadta NAGYON KÉREM JELENTKEZZEN!

Elérhetőség: 06/70/539/48/54

e-mail: miomamma@freemail.hu

hpim2042_wp.jpg

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

2007. április 05., csütörtök

husvet_wp.jpg