Archívum: 2007. május

Gazdit keresnek az Illatos útról mentett cicák!

2007. május 31., csütörtök

Az anyacica és mind az öt kiscica is gazdára talált!

(Én mentettem ki az Illatos útról a cicákat altatás elől, ideiglenesen vannak nálam. Egy cicacsalád volt bent és két fiatal kandúr.

A cicamama kedves, bújós, dorombolós cicus, nagyon gondos anya. Fiatal, törékeny, kisnövésű cica, szőre fehér vörös-cirmos foltokkal. Ha befejezte a szoptatást ivartalanítjuk, utána egy jó gazdinál nagyon boldog lenne!)

100_0307_wp.jpg

ill_mama.jpg

(A kiscicák öten vannak, kb 3-4 hetesek, még nem esznek csak szopnak, a fehér színű kevés cirmos folttal és a teknőctarka lányok. 2 leányzó, 3 kandúrka, gyönyörűek, egészségesek, nagyon kedvesek.)

100_0267_wp.jpg

100_0278_wp.jpg

ill_kicsik.jpg illatos1.jpg illatos2.jpg

illatos3.jpg illatos4.jpg

Kyra cica elveszett!

2007. május 30., szerda

Tisztelt Állatbarátok!

Elkeseredetten fordulok Önökhöz, mert 2007. május 25-én Káposztásmegyeren, a Kordován tér 7-ből elveszett Kyra névre hallgató majdnem 1 éves lány kiscicám. A cica jellemzői: Cirmos jellegű, pöttyös mintájú, szürke bundás, mind a négy tappancsa mintázatától eltérően hófehér, állától a mellkasáig szintén fehér.
Nagyon szépen kérem Önöket, ha esetleg valaki bevinné Őt azonnal értesítsenek bármikor.

Elérhetőségek:
Tel: -06203231217, -06706394613, -06209427302.

Figyelmüket előre is köszönöm!
Bernadett

otthoni004_wp.jpg

Fehér cica elveszett!

2007. május 30., szerda

2007. május 26-án reggel a Németvölgyi útról (Budapest, XII. ker.) elszökött egy hófehér, ötéves, ivartalanított kandúr cica. Macskatársa nagyon várja haza. Ha valaki befogadta, vagy tud róla, kérem, hogy hívja a 06-20-422-7247-es számot.

Sziámi cicák elvesztek! 2.

2007. május 30., szerda

Április elején eltűnt sziámi cicáimat keresem – Hajdúszoboszlón, az Isonzó utca egyik pincéjéből tűntek el, valaki kivágta a felső kisablakon a szúnyoghálót. Aki látta őket, vagy valamelyiket, esetleg befogadta, kérem jelentkezzen. Nagyon várjuk őket haza! A megtalálónak jutalmat is ajánlunk.

Telefon: 06-70-466-4622
Emailcím: ardi-en(kukac)freemail(pont)hu

wall.jpg

Mimszi gazdát keres

2007. május 29., kedd

Mimszit húsvét után találtuk az utcán kiszáradva, kiéhezve. Azóta helyrejött, kedves, dorombolós, beszélgetős, szobatiszta 4-5 hónapos cirmoslány lett belőle. Végleges gazdáját szeretné megtalálni.

agibu(kukac)freemail(pont)hu-n vagy 20-413-0184 telefonon lehet érdeklődni utána.

sany0005.JPG

Lady kutya gazdát keres

2007. május 27., vasárnap

Lady 6 éves németjuhász szuka kutya. 2003-ban másfél évesen került ki egy menhelyről. Sajnos márciusban idős gazdája meghalt és Lady egyedül maradt a ház udvarán. Jelenleg egy idős bácsi jár hozzá naponta egyszer, enni ad neki, de ezek a találkozások igen rövidek, a kutyus igen magányos és szomorú.
Lady nagyon hűséges kutyus, megviselte gazdája elvesztése, rendszeresen a kapu előtt várakozik. Nagyon fél a vihartól, dörgéstől, az időnként megrendezett tüzijátékok is nagy félelmet keltenek benne. Ilyenkor bemenekülne a házba, sír, szaladgál, hisz nem talál senkit sem, aki segíthetne félelmét enyhíteni. Nagyon szeretne egy rendes gazdit, olyat, aki szereti,aki foglalkozik vele, aki sétálni viszi.
Valószínű sosem volt lakásban, mindig kertes házban tartották.

Aki szívesen örökbefogadná az elárvult németjuhász kutyust, hívja a 0620/326-51-61 telefonszámot!

Fekete-fehér kiscica gazdát keres

2007. május 25., péntek

Gazdát keresek kidobott kiscicának. Hármat találtunk egy dobozban az erdőben. Már nagyon aranyosak, kb. 2 hónaposak.
A fekete-fehér keresi még gazdáját, Budapesten.

E-mail: koloszar.attila(kukac)t-com(pont)hu

cic0525_wp.jpg

Szonja cica elveszett!

2007. május 24., csütörtök

Két napja, 22-én elveszett (elcsavargott, eltévedt, elvitték?) Szonja cicánk. Ő egy 4 éves, ivartalanított nőstény ragdoll (leginkább a sziámi fajtára hasonlító színű, kissé őszülő, kék szemű), nagyon kedves, barátságos bár gyakran félénknek mutatkozó cica a Budaörs-Kamaraerdő Kolozsvári utcájából. Normál esetben a kertből nem tud kimenni, de ezúttal ez mégis sikerült neki. Nagyon aggódunk érte és nagyon szeretnénk, ha visszakerülne hozzánk. A megtalálót/nyomravezetőt szívesen megjutalmaznánk.

Tel.: 20/971 77 79

E-mail: akos(kukac)mistral-hungaria(pont)hu

szonja.jpg

Krippi cica elveszett!

2007. május 24., csütörtök

A cicát nemrég fogadtuk be, mert az eredeti gazdái panelba költöztek. Reménykedem, hogy nem indult el a régi otthona felé, mivel 60-70 km legalább. 🙁 Krippi cica egy pufi, hatalmas szőrrel megáldott cirmos mintás ivartalanított kislány. Hatalmas szemei és vékonyka hangja van. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Györteleken a Kossuth útról tűnt el, előző otthona pedig Nyíregyházán volt. Nagyon szépen kérek mindenkit, ha esetleg látná a cicát, akár jutalom fejében is jelentkezzen a következőkön:

Telefon: 70-3826210
anita.toth(kukac)gmail(pont)com

dscn3976_wp.jpg

Cicuci cica elveszett!

2007. május 23., szerda

Karácsony előtt Biatorbágyon, a vasútállomásnál eltűnt egy 4 éves vörös-fehér perzsa ivartalanított lány, Cathy vagy Cicuci névre hallgató cica. Nagyon szelíd volt, bárkihez odament, félig benti félig kinti cica volt. Nagyon hiányzik, kiplakátoltuk sokfelé, hátha valaki hazavitte és felismeri.

Telefon: 06/30-388-9996

E-mail: biro.kriszta(kukac)vipmail(pont)hu

cicuci2_wp.jpg

Illatos úti cicák

2007. május 22., kedd

2007. május 22. – Sajnos megkezdődött a „macskaszezon” az Illatos úton, Budapest sintértelepén is: ismét vannak – és sajnos egy ideig folyamatosan lesznek – kölyök és felnőtt cicák, akik S.O.S. VÁRNAK MEGMENTŐJÜKRE!!! Aki akárcsak ideiglenesen is biztonságos helyre be tudná őket fogadni, kérjük sürgősen menjen értük, különben nem valószínű, hogy hosszú életűek lesznek! Kérjük SENKI NE VIGYEN CICÁT az Illatos útra, inkább próbálja legalább ideiglenesen biztonságba helyezni az esetleg talált cicá(ka)t, majd hívja gazdikereső segélyvonalunkat a 30-429-2923-on vagy írjon az allatvedo(kukac)freemail(pont)hu-ra, megpróbálunk segíteni szerető gazdához juttatásukban!

Cirmos kandúr gazdát keres

2007. május 22., kedd

2007-05-21-én bedobtak hozzám egy kb. 5 hetes cirmos fiú cicát. Aki szeretne a gazdija lenni, kérem, jelentkezzen. Sajnos én már nem tudom vállalni. (Budapest)

Elérhetőségem: 06/30/518-4788

Anyacica és kölyke gazdát keres

2007. május 22., kedd

Gazdára találtak

(* a kölyök kislány, 11 hetes, csodaszép szürke cirmos (a fotó 8 hetesen készült róla)
* a mama 1,5 éves gyönyörű hamuszürke ivartalanított hölgyemény, leukózis elleni oltást kapott.

Akár együtt, akár külön örökbe fogadhatóak, jelenleg Ürömön vannak, a gazdi szívesen segít a szállításban, egyeztetni lehet vele.

Felelősségteljes, hosszú távra gondolkodó gazdik jelentkezését várjuk!)

anya-kislany_wp.jpg

anya_wp.jpg

Fekete-fehér cica gazdát keres

2007. május 21., hétfő

Gazdára talált

(Talált cica, de már oltva, féregtelenítve, felhízlalva, alomra szoktatva. Nagyon jó természetű, nyugodt, kedves kis kandúr!)

cicus1_wp.jpg

cicus2_wp.jpg

Kandúr gazdát keres

2007. május 20., vasárnap

Május 20-án a buszmegállóban egy dobozban találtam egy cicát:
Fekete-fehér kandúr, szerintem max 6 hetes, de lehet hogy kisebb.
Pest megyében várja szerető gazdiját.

technoserv(kukac)t-online(pont)hu

s5001024_wp.jpg

s5001018.jpg s5001023.jpg s5001024.jpg

Május 20 – Örökbefogadó nap a Magitszigeten!

2007. május 18., péntek

Május 19-én és 20-án a Nők Lapja Családi hétvégét rendez a Margitszigeten, a Nagyréten. 20-án 10 órától a rendezvény vendége a pódiumon a Lelenc Kutyamentő Egyesület. A beszélgetés után a lelences ebek várják az örökbefogadókat.
Az ebek három turnusban érkeznek, több képpel megtekinthetők itt:

http://www.lelenc.hu/hirek.html

Kattints a képre a plakát nagyobb felbontásához:

majus20_wp.jpg

Sziámi kandúr elveszett!

2007. május 18., péntek

Megtalálták!

(A napokban sajnos nekem is elveszett a cicám. Mivel földszinten lakunk, párszor sikerült kiszöknie egy erkélyajtó-nyitásnál de legutóbb nem találtuk meg, amikor lementünk érte. A IX. kerületben, a József Attila lakótelepen lakunk és nagyon várjuk haza sziámi cicánkat. Ő egy 3 éves kandúr.)

——————————————————-

Hála az égnek tegnap “meglett” az elveszett sziámi cicánk. Nem volt könnyű… De leírom a történetet, hátha tanulságos lehet valakinek.

Mikor eltűnt kértem a szomszédunkat – aki kutyáját a környéken sétáltatja – hogy ha látja vagy hallja vkitől h látta, vagy befogadta azonnal szóljon nekem. A napokban szólt, h befogadtak egy sziámi cicát és h a néni oda jár ebédelni a szemközti öregek otthonába. Egy bnőmmel elmentünk tegnap ebédidőben a “klubba”. A dolgozók nagyon segítőkészek voltak, adtak tippet, h ki az akiről szó lehet és azt mondták menjünk be az ebédlőbe és hangosan mondjuk el miért is jöttünk. A kezemben az ELTŰNT plakáttal felvázoltam a helyzetet és egy néni odahívott az asztalához hogy jobban szemügyre vehesse a plakáton lévő képeket. Mondta h ő befogadott egy sziámi macskát de már több hete nála van és olyan sokat költött rá… Kértem, hogy legalább hadd nézzük meg. Miután befejezte az ebédet a 82 éves idős hölgy, telefonált, amit mi is hallottunk. A beszélgetés alatt elhangzott, hogy fogalma sincs kitől vagy honnan tudjuk, hogy neki sziámi macskája van… Nagyon húzta a száját és egyáltalán nem volt ínyére h a lakására akartunk menni… Amikor megérkeztünk, a két macska közül egy 8 éves sziámi lány volt az ajtóban, a másik miután bementünk jött elő. Egyből felismertem a cicámat, az első pillanatban. A hiányzó apró foga, a hangja, a kissé ősz szőre a fülénél egyértelmű bizonyíték volt – számomra – h ő az. De nem ugrott egyből a nyakamba 5 hét távollét után, így a néni nem hitte el, hogy az enyém. Mondta, hogy távozzunk, meg hogy hívja a rendőrséget. A “nagydarab” Bélát is lehívta a szomszédból, aki egy idős, magas öreg bácsi volt, aki azt mondta ha talált cica és itt vannak a gazdái akkor adja vissza nekik, de ő most megy, mert ezzel ő nem tud mit kezdeni… Én hívtam a szüleimet meg a tesómat, hogy nézzék meg és mondják ők is, hogy de ő igenis a mienk… A rendőrséget végül mi vittük, de ők semmit nem tehetnek persze… Felvették az adatainkat mindössze. Hozzátartozik a történethez, hogy sokan megkerestek engem azzal, hogy szeretnék pároztatni a lány cicájukat az én kandúr macskámmal. Ehhez képest a néni úgy gondolta, mivel ő taláta a macskát, az övé is, így egy héttel azután hogy megtalálta ivartalanította… Felrótta a rendőrnek, hogy ő nem látott egy plakátot sem. Erre mondtam, hogy még arra is tanúm van, hogy teleragasztottam a környéket plakátokkal mert nem egyedül voltam… Amit a kezemben tarottam, az is egy olyan plakát volt. Tény, hogy másnap leszedték azok felét. De több telefonhívást kaptam, hogy lehet h látták a cicámat és azért hívnak mert látták a kiírást. Ezenkívül a cicát ajándékba kaptuk egy barátunktól, mert náluk születtek kiscicák. Tehát az anyjával (vérvizsgálattal), több száz képpel és rengeteg tanúval tudtam volna bizonyítani hogy az enyém. De mire vége lenne a pernek, a macska jóformán elpusztulna… Ráadásul én tudtam, hogy ki nem teszem a macska nélkül a lábam a lakásból. A “kisszekrényen” elvégzett műtétért (ivartalanítás), az egyéb orvosi költségekért, és az élelmezésért azt mondta, már türelmetlen és unja az egész ottlétünket, így ha kifizetünk 20 000 ft-ot több órás párharc után, akkor elvihetjük. Ha nincs ott a bnőm, akkor még most is ott ülnék, mert nálam nem volt ennyi pénz…

Ilyen emberek mellett szinte felesleges plakátolni. Annyi szerencsém volt, hogy a közelbe jár enni a néni, így kitudódott befogadás… Állítólag egy bokorban talált rá egy kutyát sétáltató néni, aki ennek a néninek adta, mivel neki már volt egy sziámija. Elmondta, hogy 52 éve vannak sziámi macskái és az állat vele alszik és elnevezte Pindúrkának. Mondtam, hogy jah, akkor az eddigi élete már nem is számít amit velem töltött…

ivett721_wp.jpgivewtt722_wp.jpg

Kandúr cica gazdát keres

2007. május 17., csütörtök

Gazdára talált

(12 hetes kandúrka, igazi kis tündér!!)

ttkandur12hetes_wp.jpg

8 hetes kiscicák gazdit keresnek

2007. május 17., csütörtök

Gazdára találtak

(8 hetes kiscicák, a cirmos kandúr gazdis, a fekete kislány keres még új otthont.)

8hetesek_wp.jpg

3 tündér kiscicó gazdit keres!

2007. május 17., csütörtök

Gyönyörűek, egészségesek 7-8 hetesek.
Tápióságon vannak, de gazdijuk a környékre, illetve pestre fel tudja hozni a kiszemelt cicót.
Csak komoly jelentkezőket várunk, akik előreláthatóan életük végéig gondoskodi tudnak róluk és vállalják az ivartalanítást is!

Emaílcím: doriqw(kukac)freemail(pont)hu
Telefonszám: 06-70-327-24-34

3kicsi_wp.jpg

Trikolor színű cica elveszett!

2007. május 12., szombat

Sziasztok! Kb. másfél hete elveszett trikolor színű cicám, (fehér alapon nagyon sok folt minden méretben és színben….), sárgás zöld szem, élénk tekintet. Közepes termetű, amikor eltűnt, még jó bőrben volt, lehet, h azóta kicsit lefogyott. Nem túl emberbarát, kerüli a “társaságot”. Nincs nyakörve, chipe, semmi egyéb ismertetőjele. A Marczibányi tér közeléből tűnt el (Bp. II.ker). Hazavárja gazdája, kisfia és édesanyja. Ha vki tud róla vmit, vagy látta, kérem jelezze az email címen. Előre is köszönöm!

hopppe(kukac)freemail(pont)hu

marcibanyi_wp.jpg

Művészek az állatokért

2007. május 02., szerda

markoplakat.jpg

Házi cirmos elveszett!

2007. május 02., szerda

2007. április 23-án éjszaka a XVIII. kerület Teleki utcából elveszett 1,5 éves ivartalanított fiú cicám. Fehér cirmos a szőre és az orra bal oldalán egy kis barna foltocska van. Kérem, hogy akinek bármilyen információja van róla jelentkezzen a 06-20-5744787-es telefonszámon. Gyermekeimmel együtt nagyon várjuk haza.

hajni398_wp.jpg