Archívum: 2007. április 29.

Lujzi elveszett!

2007. április 29., vasárnap

A segítségedet szeretném kérni. Nekem hétfőn, április 23-án kora reggel szökött meg (v. ellopták) a cicámat a 13. ker., Országbíró u-ból. Azóta sem jött haza, pedig nagyon várjuk! Plakátokat is ragasztottunk, sokat, de senki nem hívott még. :-(( Lujzinak hivják, másfél éves ivartalanított kandúr szürke cirmos cica. A mancsai és a nyaka alatti rész fehér. Ha valaki látta Lujzit vagy befogadta esetleg, kérem, jelentkezzen!

galvanda(kukac)gmail(pont)com

vanda2_wp.jpg

vanda1.jpg

Oroszlán és Zsebike gazdát keres

2007. április 29., vasárnap

(Segítséget szeretnék kérni két befogadott cicánk ügyében. Zsebike ősszel, Oroszlán karácsonykor került hozzánk. Mindkét cica ivartalanítva van, eddig panelban laktak. A cicák nagyon imádják egymást, de nem is ez a baj, hanem az, hogy mindkettő nagyon vágyik a szabadságra, amit mi ebben a kis lakásban nem tudunk megadni nekik. Imádjuk őket, de nagyon sajnáljuk is, mert annyira vágynak a szabadság után, hogy rengeteget sírnak.

Zsebike kb. 7-8 hónapos kandúrka, Ori max. 1-2 éves lehet. Olyan gazdi jelentkezését várjuk, ahol kinti-benti cicák lehetnének és nagyon szeretnék, vigyáznának rájuk. (Legjobban együtt szeretném adni őket, de külön-külön is odadjuk, ha más lehetőség nem adódik.)

Nem azért akarom őket elajándékozni, mert nem szeretjük őket, vagy meguntuk volna.

Nagyon szépen köszönjük a segítséget.)

cicakok_070429.jpg

Oroszlán: Zsebike:
oroszlan_070429.jpg zsebike_070429.jpg