Archívum: 2017. augusztus

gazdát kereső, külterületen talált kiscica

2017. augusztus 30., szerda

Ezt a 7 hetes kiskandúrt gonosz módon kitette valaki egy horgásztó partjára egy festékes vödör tetejére szórt pár szem száraztáppal.
Azóta eltelt egy hét, egészségileg rendbe jött, oltást, féreghajtót, bolhaírtót kapott, és egy esélyt, hogy szerető családja lehessen!
Almot használó, játékos, csíntalan, dorombolós cica. Kutyákkal, más cicákkal is barátságos.

Érdeklődni:
70-703-60-14
fiktiv.fikusz(kukac)gmail(pont)com

elveszett cica

2017. augusztus 30., szerda

Elveszett cicánk adatai:
3 éves ivartalanított kandúr, Masni névre hallgat. Fehér szőrű, fekete foltokkal, feje búbján masni alakú folttal. Utoljára augusztus 29-én hajnalban láttuk szokásos sétájára indulni. Nyakán fekete bolhanyakörvet visel, bilétája sajnos épp nincs (mert elhagyta).
Félénk, de barátságos macska. Tart az idegenektől, de szívesen közelít macskaszerető emberekhez, ha simogatni akarják. Előfordulhat, hogy beoson lépcsőházakba és bezáródik amíg ki nem engedik. Ápolt, egészséges cica, minden oltása megvan, nem fertőzött. Fehér bundáját rendszeresen összekoszolja, ez nyomokban látszódhat rajta.
Szerető család és cica-kistesója várja mielőbbi hazatérését!

talált cicák

2017. augusztus 29., kedd

Veresegyházán él ez a két kóbor cica, egy ideje etetem őket. Sajnos a szürke kandúr beteg, macska-aids… a fekete-fehér kislányt ma viszem orvoshoz, nincs kizárva, hogy ő is… Otthon 5 egészséges cicám van, velük nem zárhatom össze őket, de minden orvosi költséget vállalok, ha valaki megszépítené ezeknek a cicusoknak a hátralévő idejét…. Kezesek, simogathatók, bújósak, szeretetre éhesek….

Segítsetek rajtuk!
06-30-900-6768

cof

cof

eltűnt cica

2017. augusztus 22., kedd

Eltűnt vörös cirmos, kb. 3-4 hónapos ivartalanított kandúr a XIV. ker Fűrész utca Erzsébet kirányné sarkán.
Augusztus 20-án szökött meg, este 9.45-10 óra között. Mivel nagyon barátságos, hízelgő és mindig emberekkel kell lennie, biztos, hogy valaki befogadta.

Köszönöm, ha jelentkeznek a
705826488-as számon.

Talált cica

2017. augusztus 18., péntek

A képen látható kiscicát 2017. augusztus 15-én, Rákoshegyen találtuk (XVII. kerület). Eléggé elhagyottnak tűnt és a környéken sem hiányolta senki, így befogadtuk őt. Pár hetes, dorombolós, bújós kislány. A szemei gyulladtak, már kezelgetjük. Örömmel fogadom felelősségteljes gazdik jelentkezését!