Archívum: 2017. július

Elveszett cica szombathely

2017. július 29., szombat

2017 Július 29-én hajnalban Szombathelyről a Kodály Zoltán utcából veszett el a képen látható fekete, 1 éves, ivartalanított, nőstény cicám. Különleges ismertetőjele a nyaka alján található fehér folt.

Aki látja kérem értesítsen!
06 30 340 3102

Eltűnt macska

2017. július 26., szerda

Ciccus – Eltűnt Miskolc Andrássy út (Újgyőri főtér környéke) Július 24-én esti órákban 7 éves sziámi. Chipje, nyakörve nincsen.

Elérhetőség: 06702031737
E-mail cím: gaborneuw1rth(kukac)hotmail(pont)hu
https://www.facebook.com/gabor.neuwirth.3

Lilla gazdit keres

2017. július 17., hétfő

Lilla egy szemétdombon élt, éhezett, míg ideiglenes befogadója rá nem talált.
Most kb. 4 hónapos, oltott, parazitamentes tündérke, keresi biztonságos otthonát, cicatársra is vágyik. Rendkívülien kedves, hálás a törődésért!
Csak ivartalanítási kötelezettséggel. Házhoz szállításban tudunk segíteni.

Tel: + 36 30 656 0405

Kb. 2.5-3 hónapos kandúrka meleg otthont, felelős gazdit keres !!!

2017. július 15., szombat

Kedves leendő, szerető gazdám!

Kb. 2.5 hetesen mama nélkül maradtam 🙁 Hosszú hetek óta gondoz egy állatbarát, kedves nyugdíjas hölgy. Most kb. 2.5 hónapos, szép kis kandúr vagyok 🙂

A kezdettől fogva emberkéz nevelt, lakásban élek, még sosem voltam a kertben (előttünk a forgalmas út). A nevelőm 17 éves cicabarát kutyusával és a többi felnőtt cicájával remekül kijövök. Ezért csak cicákkal barátságos kutyus vagy cica mellé kerülhetek.

Természetesen alomtiszta vagyok, jelenleg Agárdon, egy házban lakom, kizárólag benti cicaként. Nagyon fáj egymásért a szívünk, de sajnos a nevelőm az életkora és a már meglévő állatai miatt nem vállalhat több fiatal állatot – így engem sem (csak ideiglenesen).

A nevelőm szeretné, ha nagyon jó helyre kerülhetnék, ezért mindenképpen cicaszerető, gondos és felelős gazdit keres a számomra.

Ha Te ilyen vagy, s szívesen örökre magadhoz vennél, kérlek hívj mielőbb, nagyon szeretnélek megismerni! Várlak!

A 06 30 495 3272-es telefonszámon érdeklődhetsz felőlem. Köszönöm 🙂

Elveszett a 15 éves cicánk

2017. július 15., szombat

MEGTALÁLTUK!!! 2017. július 15-én 22 óra 30 perckor feketén a portól, de halk nyávogásával felhívva a figyelmet, megtaláltuk a lakásunk feletti padlástérben!

Az első fürdés után:

Macskánkat keressük! 2017. július 14-ról 15-re virradó éjszaka ablakon kiszökött, 15 éves viszonylag jól táplált, ivartalanított, fényes fekete szőrű, fehér mellényes, és szórtan fehér foltos és fehér tappancsos (fején is kis fehér foltos) macskánkat keressük. Folti névre hallgat, de idegenektől néha tart. Sajnos chip vagy nyakörv a lakcímével nem volt rajta. A megtalálásban mindenkinek köszönjük a segítőkészséget és együtt aggódást, a szomszédok (különösen Lacika) hathatós segítségét!

Talált cica

2017. július 14., péntek

Két napja éjjel találtam egy kb. két hónapos kiscicát, kiugrott a kocsim elé, majdnem elütöttem. Nem volt szívem a viharban az utcán hagyni így haza hoztam a többi cica mellé. Nagyon kis jófej, mondhatni koravénecske, semmitől nem fél, érdeklődik, követ, bújik, játszik, dorombol, ölben marad ha azt szeretném, még zuhanyozni is elkísérné az embert. 🙂 Sajnos nem tudom megtartani mert a családban már három másik mentett cica is van, így szeretnénk neki mielőbb jó gazdit találni. Kislány és teljesen szobatiszta. A képeken nem látszik de elég vékonyka, most folyamatosan csak enne. A szállítását meg tudjuk oldani.

hirdetés

2017. július 10., hétfő

Móric ( fekete-fehér fiú), Szofi, Manci és Zizi (lányok) gazdikeresők, 7 hét körüliek , egy tanyáról kerültek ideiglenes befogadóhoz Biatorbágyra a mamájukkal együtt, . A mamacicával együtt gazdikeresők (ő triklor, mozgáskorlátozott, ivartalanítva lesz hamarosan).
Szállításuk Budapest környékén megoldható!
Felelős gazdi jelentkezését várjuk, ivartalanítási /oltási kötelezettséggel, biztonságos otthont, felelős gazdit keresünk számukra. Az állat nem játék..!

Elérhetőség:
FB: Moncsi Karácsondi
Tel: 30 656 0405