Archívum: 2014. október 19.

KÉTLÁBÚ CICA SÜRGŐSEN SZERETŐ GAZDIT KERES!!! CSAK LAKÁSBA!

2014. október 19., vasárnap

Az állatorvosunk felesége szólt, hogy egy beteg idős házaspár nagyon szeretné megmenteni a tündéri kétlábú cicáját, ezért sürgősen szerető és felelős gazdit keresnek a számára.

Az idős néniről kiderült leukózisban szenved, jelenleg kórházban van. A cicus még otthon van a néni férjével, de ha a néni hazatér a kórházból, akkor a néni betegsége miatt sajnos nem maradhat bent náluk a lakásban. Szeretik a cicát, s szeretnék Őt megmenteni!

Kb. 3 éves, fekete-fehér színű, két lábon élő, de tündéri, szeretetre méltó kis állat. Annyira jó fej, hogy 2 lábon jár 🙂 A farka is hiányzik. Ivartalanított nőstény cica. Mivel nem tudja megvédeni magát, kizárólag lakásba kerülhet, jó helyre, cicaszerető, felelős ember(ek)hez / családhoz.

Érdeklődni a gárdonyi állatklinikán lehet:
06 22 370 529
06 22 570 004
06 22 570 005

Mobiltelefon:
06 30 247 3647
(Dr. Pálinkás Imréné Zsuzsa vagy Dr. Pálinkás Imre).
Gárdonyi Állatklinika, 2483 Gárdony, Munkácsy Mihály u. 61.

Tündéri cica keresi új gazdáját!

2014. október 19., vasárnap

Nemrég fogadtuk be ezt a gyönyörű, 7kg-jával kiscicának aligha nevezhető kandúrt (vagyis ex-kandúrt). Gyönyörű, különleges bundája van, de a jelleme az, ami igazán imádni-valóvá teszi. Határtalan kedvességével érte el, hogy nem bírtuk az utcán hagyni, így most nálunk vár új gazdájára. Imádja az embereket, a simogatást, amit ha a gazdi kicsit fáradtabb megold magának a feje nem kis erejű () bármely elérhető testrészhez dörgölésével. Enni legalább annyira szeret, mint hízelegni, mely egyből látható a mondhatni Garfield-os testalkatán.
Nagyon nyugodt, „halk szavú” cicus, aki nem érdemli meg azt az életet, amit előző „tulajdonosai” –gazdának aligha nevezhetőek- szántak neki. Nálam már lakik 2 cica, így sajnos nem tarthatom meg, mert hárman már nagyon szűkösen lennének hosszútávon.

Aki a bújós, emberközpontú cicákat szereti, és nem mellesleg szeret gyönyörködni bennük (mi csak azt tudunk, mikor meglátjuk szépen csíkozott, fényes bundáját) kérem, keressen meg.

IMG_3530