Archívum: 2009. július

Cicák a szőlőhegyen gazdit keresnek

2009. július 30., csütörtök

Van 7 db kiscicánk, egy szőlőhegyen laknak.
Képek, video:

http://macskainvazio.blog.hu/

kontakt:
vineyardcats(kukac)gmail(pont)com
0670 5023467

Gazdáját vagy (akár ideiglenes) örökbefogadóját keresi egy vörös lánycica

2009. július 30., csütörtök

Ma reggel (2009. július 30.) bejött a kispesti kertünkbe egy vörös cica. Lány és nagyon szép, de beteg, ezért most néhány napig állatorvosi klinikán van, amíg jobban lesz. Kb. 5 éves és mintha hegek lettek volna a hasán egy esetleges ivartalanító műtét után. A gazdát vagy hétfőtől (2009. augusztus 3-tól akár ideiglenes) befogadót keresek, olyat, akinek nincs cicája. Azért hétfőtől, mert eddig maradhat a klinikán, de utána otthon kell lábadoznia. Nálunk azért nem maradhat, mert akár fertőző betegsége is lehet és van két macskánk. Aki egy kicsit is úgy érzi, hogy akár egy pár hétig gondját tudná viselni egy nagyon szép cicának, amíg végleges gazdát találunk neki, kérem, hogy jelentkezzen nálam:

Az első infúzió után már dorombolt, segítsetek légy szíves!

Perzsa cicák gazdit keresnek

2009. július 30., csütörtök

Gazdára találtak

Sürgősen, ingyen elvihető Nyíregyházáról egy szürke és egy fehér perzsa macska, ketten együtt! Szukák, nem testvérek, de pár hetes koruk óta együtt élnek. Betegségük nincs. Szobacicák. Nagyon kedvesek, hűségesek. A fehér ivartalanítva van.


Fekete kandúr gazdit keres

2009. július 29., szerda

Gazdára talált

Én ennek a szép fekete kandúr cicának szeretnék gazdát találni. Itt bolyong a lépcsőházunk körül egy ideje és bár többen etetjük, nagyon vágyik szerető gazdira. A szőre szép fényes egyáltalán nem kóbor macska külsővel rendelkezik. Mikor az ablakból kiszólok hozzá, cicanyelven megkérdezi: Miért nem engedsz be?
Cica üzenete hozzátok: Gazdit keresek. Jelenleg Kiskunhalason a Vasút utcában kóborolok és bár sokan cirógatnak és enni is kapok, azért szeretnék egy szerető gazdit, aki csak az enyém lenne, bárhol az országban.

Kackia gazdát keres

2009. július 29., szerda

Kackia, a 2005. május 26-án született négy éves hófehér, sárga szemű, nem ivartalanított egészséges cicafiúcska szerető gazdát keres. Családban élt, de válás és költözés miatt gazdái nem tudják tovább vállalni. A képeken még kicsi, pár hónapos, azóta nem készült új kép róla, de nagyon szép cica most is, nagyon bújós, csupaszív kis jószág. Emberekkel kommunikatív, érezni, hogy kapcsolatot akar tartani, figyel és ki tudja mutatni a szeretetét. Élt lakásban is, kertben is, szobatiszta. Nem válogatós, most száraz tápon él, tartása nem kerül sokba. Elvisszük az új gazdájához szívesen.

Érdeklődni itt lehet: 06-30-324-3616


Sürgősen gazdát keresek!!!!

2009. július 28., kedd

Két nappal ezelőtt a XXI. kerületben találtunk egy kiscicát. Valószínűleg még nem múlt el két hónapos.
Sajnos az én macskám nem tűri meg, és bántja, így nem tudjuk megtartani sehogy sem. Ezért szeretnék neki nagyon hamar szerető gazdát találni. A kiscica nagyon tanulékony, játékos és kedves állat.
Remélem hamarosan talál magának otthont.

A cica utána 06/70 532-83-44-es számon lehet érdeklődni!!!

Fekete cic gazdát keres

2009. július 28., kedd

Ezt a kiscicát kb. egy hónapja találtam, 6-8 hetesen. A hátsó lábai le voltak bénulva, járni is alig tudott, azt is főleg csak a mellső lábain.

Lakásban szerencsére rohamosan javult az állapota. Kb. egy hét múlva elkezdte használni a hátsó lábait, járni kezdett rajtuk, és mostanra már futni és ugrándozni is nagyon ügyesen tud.

Sajnos azonban nem gyógyult meg tökéletesen, a hátsó két lába továbbra is kicsit ügyetlen, emiatt kissé suta és esetlen a mozgása, és ez valószínűleg már így is marad élete végéig. Szerencsére nem olyan súlyos a baj, csak kicsit ügyetlenebb mint az egészséges cicák. Állatorvos szerint idegrendszeri eredetű a kiscica problémája, és egyáltalán nem olyan súlyos, hogy ne tudjon tőle teljes életet élni, hiszen fájdalmai nincsenek, és ezt leszámítva teljesen egészséges. Értelmi képességeit a probléma nem érinti, kifejezetten intelligens, találékony kiscica. A kép mindent elárul róla, egy igazi kis zsivány, rettenetesen eleven, nagyon játékos, de nevelhető és szófogadó is egyben. Az embert nagyon szereti.

Nagyon szeretnék neki egy jó gazdit találni, akinek ő így is szép, és csak és kizárólag lakásban tartaná (mert azért kinti cicának ő nem való.) Bolhátlanítva, féregtelenítve van, szobatiszta.

Sajnos nálam már csak pár hétig maradhat. Országon belül bárhova elviszem, ha felelősségteljes gazdi jelentkezik érte. A kép egy hónapja készült, ennél már nagyobb.

Érdeklődni a 06703469156-os telefonszámon lehet.

Lány kismacska gazdit keres

2009. július 28., kedd

3 hónap körüli, félhosszú szőrű, whiskas színű, lány kismacska gazdit keres. Emberekhez és macskákhoz nagyon barátságos.

Érd:
06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

GAZDIT KERES KÖLYÖK!!!

2009. július 28., kedd

Egy családi ház kertjébe tették be ezt a fekete kis szőrmók 3 hónapos snaci-mixre hajazó kan kölyökkutyát! Helyes, jópofa kis krapek, a tejfogacskái még megvannak. Nagyon érdeklődő, figyelmes, játékos kölyök, könnyen tanítható, bár a névadás az új gazda feladata lesz! Oltásai programját megkezdte. Egy állatorvosi rendelőben nyert elhelyezést, és nagyon várja új családja jelentkezését!!!

Érdeklődni lehet utána a 06(20)332-89-57-es számon!


Abesszin cica gazdit keres

2009. július 28., kedd

Gazdit keresek 3 éves ivartalanított abesszin kandúrkámnak. Szerető, gondos, gyermektelen családot!

Érdeklődni: 06 20 582 02 42

TALÁLT VÖRÖS CIRMOS LÁNYCICA!

2009. július 28., kedd

2009. július 26-án vasárnap este találtunk a XII. kerületi Önkormányzatnál egy nagyon szelíd és kedves vörös cirmos lánycicát. A nyakában két nyakörv is van
(az egyik bolhanyakörv, a másikban azelőtt az adatai lehettek).

Érdeklődni lehet: 30 996 9609

Negro cica gazdit keres

2009. július 28., kedd

Gazdára talált

Negro cica szerető gazdit keres (kislány). Testvérei már gazdira leltek, már csak ő maradt egyedül.


Két cica gazdit keres

2009. július 28., kedd

A házba, ahova költöztem, rám hagytak négy kóbor cicát… Nincs szívem nem etetni őket, így a sajátjaimmal immáron 6 cicám lett….
E kettőnek talán még van gazdira esélye – a vöröske 1 éves kisfiú, a fekete-teknőc kislány, 2 hónapos…
Mindkettőt ivartalaníttatom – a vöröst még a héten, a kis feketét, amint eléri a megfelelő kort – akkor is hajlandó vagyok ivartalaníttatni, ha valaki közben elviszi…
A pici már nagyon barátkozik, folyton dorombol, bújós, a vöröske is kedves, evés előtt és közben már őt is lehet simizni, jön, érdeklődik, ha kint üldögélünk, ő is ott üldögél velünk… de még kicsit bizalmatlanabb.
Budapesten, a II. kerületben vannak, de szívesen elviszem őket Bp-en és Bp. vonzáskörzetében bárhova….

Tel.: 30-753-6058


A légy

2009. július 27., hétfő

Kiscicák gazdit keresnek

2009. július 27., hétfő

Gazdára találtak

3 darab 7 hetes kiscicának szeretnénk gazdit találni. A mamájukat vemhesen fogadtuk be, sajnos ennyien nem maradhatnak. A cicák fehér-feketék, önállóan esznek és szobatiszták. Természetesen ingyen elvihetők. Budapesten találhatók, a XIX. kerületben, de szívesen szállítom őket bárhova.

Kölyökkutya gazdáját keresi

2009. július 27., hétfő

Megtalálta

Pestlőrincen a Nefelejcs utcánál hozzánk csapódott egy kölyökkutya, nem tudom, hogy milyen fajta, lehet, hogy keverék. Nagyon tiszta, ápolt kiskutya, egy-két dolgot már tud, úgyhogy biztosan hiányzik valakinek. Zsemleszínű, fekete a kis pofája, az orra fölött pedig fehér. Nem volt rajta nyakörv, nincs több 10 kg-nál. SOS lenne, mert ahol most van, ott nem sokáig maradhat. 🙁 Nagyon kedves, bohókás kis kölyök. 🙂 Régi vagy új gazdiját keressük!


Talált fekete cica

2009. július 26., vasárnap

Július 23-án éjjel a Ráday utcában találtam egy kb. 2 hónapos koromfekete kiscicát. Kiszökhetett valahonnan, mert nagyon tiszta, lakásillata van. Látszik, hogy foglalkoztak vele, nagyon barátságos, játékos, és teljesen szobatiszta. Most én vigyázok rá, de nálam az albérletben nem maradhat, keresem a gazdáját, vagy valakit aki befogadná.

Tel.: 30/586-5187
nonche(kukac)c2(pont)hu


Elveszett a cicánk, Gege

2009. július 26., vasárnap

2009-07-18-án hajnalban nyoma veszett, Budapesten a 16. kerületben, a Caprera utcából. Ivartalanított, 11 éves kandúr macska, cirmos (szürke, barna, fekete) színű szőrrel. A közlekedő autók elől mindig elbújik, az idegenektől is tart. Akit viszont közel enged magához, ahhoz dorombol, nem ijed meg tőle. Konzerves és dobozos, száraz eledelt eszik. Különös ismertető jele, hogy fehér folt található a hátán, a farkánál.

E-mail címem: efanni_(kukac)hotmail(pont)com


KORMIT KERESSÜK!

2009. július 26., vasárnap

Megtalálták

Pécsett a Kenderföld utcából 2009.július 22-én éjjel eltűnt a 2 éves, fekete-fehér színű Kormi lány cicánk.
Különös ismertető jele: az orrán lévő fekete folt, mintha Hitler-bajsza lenne.
A megtalálónak magas jutalmat adunk!
Kérjük aki látta, esetleg befogadta jelentkezzen!!!

Kutyi gazdát keres

2009. július 26., vasárnap

1,5 éves ónémetjuhász szuka kutya családi okok miatt gazdit keres. A neve DORKA. Fajtiszta. Nics ivartalanítva. Nagyon játékos. Nincs nevelve. Kertes házat keresünk neki. A gyerekeket szereti. Nagy mozgásigényű. Olyan embert keresünk számára, akinek sok ideje van.

Érd:
06-20-983-8034
20-9766-883

ici-pici(kukac)gmx(pont)de

Cicacsalád gazdit keres!

2009. július 24., péntek

A XI, kerületben a Baranyai utca és a Fehérvári út sarkánál él egy cicacsalád. Egy mamacica és három édes kiscica él ott elhagyatottan. Sajnos én nem tudom elhozni őket, mert egy pici lakásban lakom és már van két cicám. Egy hajléktalan néni ugyan etetgeti őket, de ez nem az igazi… Olyan 6-7 hetesek lehetnek. A mamacicát még nem láttam. Ránézésre egészségesnek tűnnek, bár kicsit soványak. Ha valaki megteheti, vigye el őket, mert ha csak egy kicsit is messzebbre merészkednek, már ott a forgalmas út, a villamos, a metróépítkezés… Eredetileg négyen voltak, az egyik már eltűnt.
Nem hagyják magukat simogatni, úgyhogy nem lesz egyszerű őket megfogni. Én itt lakom nem messze, nagyon szívesen megmutatom hol vannak, és segítek a befogásban!

Telefonon: 0620/2400984
e-mail: emeeese(kukac)gmail(pont)com

Eltűnt fóka sziámi egy éves nőstény cicámat keresem

2009. július 24., péntek

2009.07.23.-án veszett el a XXIII.ker.Teknő utcából. Nagyon barátságos cica, elképzelhető, hogy valaki szándékosan vitte el. Jutalom jár a megtalálónak!

Tel.: 20-777-9985


Keresem, Cirmó elveszett 2009. 07. 09. – kora 1 éves, Budapest

2009. július 24., péntek

Nőstény házimacska, háromszínű tarka, fehér, vörös, szürkecirmos keverék.
Különös ismertető jele: a hátsó lábaira sántít, billegve, imbolyogva jár, időnként elesik, elcsúszik,
ezért a legmagasabb felugrási pont legfeljebb 50 cm, fára-, kerítésre-, létrára-mászni nem képes.

Telefon: 06 209 44 22 84

daniel124(kukac)freemail(pont)hu


Mázli gazdát keres

2009. július 23., csütörtök

Tündéri, nagyon ragaszkodó talált cicus ezúton keresi végleges gazdáját.

Valószínűsíthetően bántalmazták, mert nincs meg a farka vége. Körülbelül fél éves. Barátnőmnél van jelenleg, nála lehet érdeklődni napközben. A cicus Bp-en található.

Tel: 20-9120-366

Eltünt 8 hetes cica!

2009. július 23., csütörtök

Megtalálták

Nagyszállás zártkertből, Vizsla utcáról 2009.07.23-án 10-11 óra között tűnt el, az anyja is keservesen sír utána! valószínű elvitték, mert az anyja sem megy soha ki a kapun a kutyák nélkül, csak, ha sétálunk!
ismertető: rózsaszínű nyakörv, és gyakran tüsszög, amiért az Állatkórház Kft is kezeli!


Szürke pici kiscica gazdát keres

2009. július 23., csütörtök

Tegnap találtunk a kapunk előtt egy nagyon pici, szürke kiscicát (nem cirmos, hanem egyszínű szürke, fehér kis csíkkal a fején).
Egészséges, kislány, kb. 2 hetes. Állatorvos megvizsgálta.
Végleges gazdit keresünk neki.
XX. kerületben elvihető, vagy a környéken megoldható az átadás.

Tel: 70/93 43 033


Elveszett a cicánk, Lorci

2009. július 23., csütörtök

Július 17-én veszett el Körömben Lorka nevű cicánk, akiről azóta se hallottunk semmit (kb. 4 kg, rövid szőrű, fekete-fehér-vörösesbarna színű, lány cica, nagyon félénk és ijedős). Nagyon szeretnénk ha előkerülne, ha valaki látta, vagy tud róla valamit az alábbi elérhetőségek valamelyikén kérem jelezze:

tel.: 20/4049-098
e-mail: kifherigh(kukac)freemail(pont)hu


Békási cica megmentőre vár

2009. július 23., csütörtök

III. Békásmegyeren egy pincében van lent egy kb 2. hónapos kiscica, oda született de a mama cica már nem megy le hozzá ,a kicsi nem tud feljönni és keservesen sir, tök sötét van lent és rengteg bolha. Egy hölgy kérte a segítséget, ő dobál le enni a cicának. Ha valaki lemenne érte és eltudná helyezni, kérem segítsen.

T: 0620 313 01 82

Mamacica három kölykével gazdit keres

2009. július 22., szerda

A lesoványodott mamacicát kertes házban lakó ismerősöm megsajnálta, megetette, másnap a cicus hálából előhozta három kölykét is…
Megtartani nem tudják őket, van már saját cicájuk, ezért gazdit keresnek nekik.
Budapesten, Csepelen találhatók.

Bővebb info: 30/377-1854Csögi elveszett!

2009. július 21., kedd

Július 9-én Érd és a Balaton között az M7-es mentén kiszabadult a ketrecből és megszökött a teherautóról Csögi, a 7 éves MAINE COON herélt kandúr cicánk. Reménykedek benne, hogy ezt nem menet közben tette, hanem amikor tankoltunk, ill. megálltunk… A cica 4-5 kg, közepesen hosszú szőrű, barna cirmos, nagy lompos farokkal és hiúzra emlékeztető szőrős fülei vannak. Ha valaki visszajuttatja hozzám, annak 100.000 Ft-al köszönöm meg a segítségét.

Tel:
30/5550100
70/3175260

csogi


Gazdikereső 12 hetes tüneményes cirmos oltott (ex)kandúrka!

2009. július 21., kedd

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett 12 hetes, szürke cirmos színű, szobatiszta, a megmentéséért rendkívül hálás, tüneményes, dorombolós kiskandúr.
Meglátott az utcán, majd odarohant hozzám és belém kapaszkodva sírt a segítségért.
Más cica/kutya/kisgyerek mellé is örökbe fogadható.
Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja leendő szerető gazdiját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes drágaság.

Sok cica gazdit keres

2009. július 20., hétfő

A III. kerületi Család utcai állatorvosi rendelőbe, egy dobozban betettek, egy csomó, tündéri, mindössze kb 6 hetes, egészséges, gyönyörű, kiscicát.
Várják, új, szerető kis gazdijukat!
Minden nap megnézhetők, és teljesen ingyen elvihetők. III.ker. Család utca 36. a cím, de ha valaki kinézte magának valamelyik cicát, előtte telefonáljon az alábbi számon az állatorvosnak, hogy éppen az a cica megvan-e még, mert a hétvégén mindig nagyon sokan jelentkeznek az ilyen pici cicákra. Amelyik cicáról 3-4 kép is van, őt pár napos kora óta az állatorvosi rendelőben nevelik.

Érdeklődni: Dr. Varga Józsefnél:
0630/93-45-480
http://www.allatpatika.hu/

Vörös cirmos elveszett

2009. július 20., hétfő

Elveszett egy 7 éves kb 7 Kg Vörös Cirmos Cica Monorierdőről A Vasútállomás közeléből.
A megtalálónak Jutalom!
Aki tud róla valamit kérem jelezzen!
Várjuk haza!!!

koloptamas(kukac)freemail(pont)hu


Gazdátlan rókaképű kutyi keresi új (talán első) gazdáját

2009. július 20., hétfő

Vörös-zsemle színű, közepes termetű, rókaképű egyéves keverék kan kutya
Július 9-15. között végiggyalogolt csekély 130 km-t egy csoportnyi diákkal, gyermekeket imádja.

Ideiglenesen befogadót találtak neki, de a kialkudott határidő lejárt.
Nem válogat, bármit megeszik: az egy hetes túrája alatt nagyrészt üres, szikkadt kenyéren, felvágottan és némi macskakonzerven élt.

Már az állatorvost is megjárta, van oltása és már nincs bolhája.

Eddig csak az erdőt ismerte, de 2 nap alatt hozzászokott a városi léthez és a pórázhoz is.
Most ismét túrázik, ugyanazzal a csapattal menetel újabb 100 km-t, mivel ismét nincs hol laknia.

Pénteken hazatérnek, de a kutyusnak már nincs hova mennie.
Segíts gazdát találni!
Fogadd be vagy kérdezz körbe, hátha valakinek éppen most kell egy kutya!!
Vagy csak megesik valakinek rajta a szíve és befogadja – akár ideiglenesen is, amíg végleges otthont találunk neki.
Élelmezésben, oltásokban, ivartalanításban segítünk az ideiglenes befogadónak.
Pénteken a kutyus ismét lakhely nélkül marad, elhelyezése nem megoldott, ismét az utcára kerül, de immár egy város forgalmába és más kóbor ebek társaságába.
A kutyus más kutyáktól fél, de nem agresszív, inkább olyan nyomjatok csak el típus.
Szigetszentmiklósra érkezik vissza a túrájából, szállítása megoldható csak befogadó kellene neki.

A gyerekek látogatnák, hétvégi túráikra elvinnék magukkal, ha megoldható.

Elérhetőségünk:
06-70/419-44-34; 06-24/366-828

SOS!!! Mamacica vagy átmeneti pótmama kerestetik 2

2009. július 20., hétfő

Én is találtam 3 kiscicát, nem esznek, egész nap sírnak. Sóskúti vagyok Pest megyéből aki tud az szóljon nekem is mert szörnyű ez a helyzet!!!

70 550 1935
Köszönöm!

SOS!!! Mamacica vagy átmeneti pótmama kerestetik

2009. július 20., hétfő

SOS segítségre lenne szükségem. Tegnap este a nagy esőzés után találtunk egy pici cicát a vízben feküdve. A cicus kb. 4-5 napos lehet. Az éjszakát túlélte, melegítettük és ahogy tudjuk etetjük. Sajnos nem találjuk az anyukáját, és az a baj, hogy nem tudjuk magunknál tartani, mert nem kivitelezhető az, hogy kettő óránként foglalkozzunk vele (dolgozunk és magunkkal se tudjuk vinni) és a kutyusunk se macskabarát. Emiatt nagyon gyorsan szükség lenne vkire, aki tudna vele foglalkozni vagy akinek van mama cicája.

A következő telefonszámokon vagyunk elérhetőek:
06205434973
06704584613

Segítség kérés… Macskamentők bajban!

2009. július 20., hétfő

Sajnos az idén rengeteg a kiscica, nagyon sokan betegen kerülnek be. Ezért az orvosi költségeink hirtelen nagyon magasra emelkedtek. 108 ezer ft. Pillanatnyilag fogalmunk sincs miből fogjuk kifizetni.
Pénzt ha kapunk szívesen fogadjuk, de SOSEM KÉRTÜNK eddig!
Most viszont: kérünk mindenkit, aki szereti a cicákat, hogy bármilyen kis összeggel is segítsen kifizetni az adósságunk egy részét. Mivel pillanatnyilag nem tudunk több cicát gyógyíttatni, oltatni.
Orvos számlaszáma:
OTP bank: 11773119-08116848
Dr. Papp Hedvig megjegyzésbe mindenképpen be kéne írni ” macskamentők”, hogy tudja, hogy a mi adósságunkat kisebbíti.

Nagyon köszönjük előre is mindenkinek!

Cicánkat keressük!

2009. július 20., hétfő

Nagyon szeretnénk megtalálni Iker nevű cicánkat, aki szép, kedves, közepes termetű, *szürke cirmos lánycica, a lábain fehér papucsokkal és a mellén, hasán is fehér részekkel,* 2 éves.
Bp. Zuglóban, a Nagy Lajos király útja 40-ben van az otthona, de kicsit odébb, a *Nagy Lajos k. – Fogarasi út *sarkán lévő emeletes házak kertjében szokott tartózkodni, ott várt minket általában ahogy a busztól jövünk. Sokan ismerték ott, és azt hihették, nincs gazdája. Két súlyos betegségből gyógyítottuk meg, mi tudjuk mire kell vigyázni nála, így mindenképpen vissza szeretnénk hozni. *Márc. 23*-án láttuk ott utoljára, délután, és pár órával később már nem volt. Heteken át kerestük a környéken, a kertekben, pincékben plakátoltunk, orvosi rendelőkben is hirdettük. A legvalószínűbb az, hogy valaki elvitte, mivel balesetnek vagy más bajnak nem találtuk nyomát.
Ha valaki jó szándékkal elvitte, kérjük, szóljon mindenképpen, ha jó új otthonra talált volna, meg tudjuk beszélni a megoldást; ha csak tudnak valamit róla, esetleg menhelyre került, kérjük, szóljanak! Jutalmat is tudunk adni a megtalálónak.

Nagyon várjuk az értesítést a *30 311 35 94-*es számon.


Kölyök cicák gazdit keresnek

2009. július 20., hétfő

1-2 hónapos kiscicák keresnek szerető gazdikat. Ha megtetszik valamelyik és elviszed egy kis életet teszel boldoggá, és mented meg vele. Sajnos mi már nem tarthatjuk meg őket 🙁

Érdeklődni: token(kukac)fibermail(pont)hu

link: http://ayugai.extra.hu/cila/cilaindex.htm

Helyileg Hajdúszoboszlón vannak.

Minta gazdát keres

2009. július 20., hétfő

MINTA: szürke-cirmos lány, aki kedves, ragaszkodó, de idegenekkel szemben tartózkodó, jó természetű, a simogatást, kényeztetést nagyon igényli, ivartalanított 9 éves, de nagyon jó kondícióban van. Lakásba szeretném adni. Lányom allergiás lett a macskaszőrre, ezért kényszerülök megválni tőle.

tel.: 06-20-594-25-05 vagy
316-29-21 este


Vadaska gazdát keres

2009. július 20., hétfő

VADASKA: ivartalanított barna-cirmos lány, aki félénk, mivel mentett cica és sokkhatások érhették kicsi korában, meglehetősen bizalmatlan ezért az emberekkel, de rendkívül jó természetű, nem válogatós. Bár 8 éves, de fiatalabbnak néz ki. Lakásba szeretném adni. Azért kényszerülök elajándékozni, mert lányom allergiás lett a macskaszőrre.

tel.: 06-20-594-25-05 vagy
316-29-21 este

Guszti gazdát keres

2009. július 20., hétfő

GUSZTI: pajkos, eleven, játékos, kiegyensúlyozott, szeret ölben ülni, jól bírja a dögönyözést, szereti a gyerekeket. Mentett 10 éves cirmos. Lányom macskaszőr allergiás lett, ezért sajnos kénytelen vagyok tőle megválni. Lakásba szeretném adni.

tel.: 06-20-594-25-05 vagy
316-29-21 este


Pannika gazdát keres

2009. július 20., hétfő

PANNIKA: mentett, gyönyörű, 6 éves, ivartalanított cirmos cica, békés, nyugodt, de félénk természetű, nem válogatós, más cicákkal érzi jól magát. Lányom sajnos macskaszőr allergiás, ezért kényszerülök elajándékozni. Lakásba adnám.

tel.: 06-20-594-25-05 vagy
316-29-21 este


Imola gazdát keres

2009. július 20., hétfő

IMOLA: békés, jó természetű, kiegyensúlyozott, ölbe ülős, nem válogat, nagyon igényli a gazdi közelségét, gyerekhez is nyugodtan vihető, mert jól dögönyözhető. Mentett cica, aki ivartalanított, 10 éves. Imádjuk, de a lányom macskaszőr allergiája miatt vagyok kénytelen elajándékozni. Lakásba szeretném adni.

tel.: 06-20-594-25-05 vagy
316-29-21 este


Fruzsi gazdát keres

2009. július 20., hétfő

FRUZSI: mentett fehér-cirmos, más cica társaságát igényli, kedves az emberekkel, szereti a gazdi kényeztetését, ölbe szívesen jön, karakán, jóindulatú. Ivartalanított, 9 éves elmúlt. Lakásba adnám. Lányom allergiás lett a macskaszőrre, kizárólag ezért ajándékozom el.

tel.: 06-20-594-25-05 vagy
316-29-21 este


4-5 napos kiscicának S.O.S. pótmamát keresünk!!!!

2009. július 20., hétfő

Légyszi, ha van szoptatós anya cicátok, jelentkezzetek!

Köszi!

kaskoto(kukac)fibermail(pont)hu

Barátságos cicák elvihetők

2009. július 16., csütörtök

2 barátságos, egy év körüli bak cica keres gazdit / gazdikat (menhely elől) 🙁 Szeretik az ember társaságát. Ház körül, kertben, de akár lakásban is tarthatók, mivel szobatiszták. Jelenleg Monorierdőn laknak, de sajnos, már csak 1-2 hétig maradhatnak.

Érdeklődni:
daro_attila(kukac)yahoo(pont)com vagy
06-70/623 1720

Elveszett cicáimat keresem!

2009. július 16., csütörtök

Kétségbeesetten várjuk haza cicáinkat.
Dönci a jobboldali január 30-án tűnt el.
Bukfenc pedig a baloldali cica június 9-én Dömsödről.
Mindketten ivartalanított 2 éves nőstények.

E-mail cím: aivanyister(kukac)gmail(pont)com

Előre is köszönöm a segítséget!

SOS gazdát keres!!!! – 4 év körüli ivartalanított lánymacsek!

2009. július 15., szerda

Gazdára talált

Az út szélén elfekve találták, egy állatorvosi rendelőbe vitték, ahol gondos kezelések hatására visszatért belé az élet, és másnap reggel 4 kismacsekkal ajándékozta meg megmentőit!

Mindenért dorombol, még a szurkálásokat is dorombolva tűri! Hihetetlenül kedves, jóindulatú macska, aki brutális dolgokon ment keresztül!
Fülei olyan szörnyű állapotban voltak, hogy amputálni kellett őket!
A kölykeit hatalmas odaadással és gyengédséggel neveli!

Most már jobb állapotban van, még mindig csontsovány szegény, de amennyit csak tud eszik, és naphosszat csak dorombol, és arra vár, hogy végre valaki Őt szeresse, és nyújtson neki egy zugot, ahova visszahúzódhat, és nyugalomban élheti le további életét, éhezés, kóborlás, és bántalmazás, nélkül, egy szerető gazdi mellett, akinek naphosszat dorombolhat már egy kedves pillantásáért is!

Cicák SOS befogadót keresnek

2009. július 15., szerda

Kutyamenhelyre bedobtak a nagyeszűek 3 kiscicát. Két fekete és egy tigriscsíkos.
Ha valaki bevállalja minden költséget állunk, gazdikeresést is nyomjuk, csak jelenleg sehova nem tudjuk tenni őket.
Félő, hogy… mivel az ott dolgozók nincsenek szokva kis pici cicákhoz, berongyol valamelyik eb és annyi nekik.
Nálam is minden hely foglalt…valaki????

S O S amíg nem késő….oltva, féreghajtva lettek.
20/9577-181

SOS Gazdát keres!!! – Körülbelül 9 HETES KISCICA!!!

2009. július 15., szerda

Gazdára talált

Teknőctarka kislány.

Éjszaka dobták be őt a Péterffy kórház kertjébe. Most már oltva, féreghajtva egészségesen sürgősen keresi a nekik megfelelő helyet, mert jelenleg kísérleti macsek státuszban van, és nem szeretne ott maradni!! Szobatiszta, kifejezetten igényli az emberi társaságot, de már most nagy felfedező, szívesen játszik mindennel ami mozog, és nagy dorombolóbajnok!

SOS Gazdát keresnek!!! – Körülbelül 6 HETES KISCICÁK!!!

2009. július 15., szerda

Gazdára találtak

3 fiú és 1 lány (a kis tricolor)

Anyjukat az út szélén elfekve találták, egy állatorvosi rendelőbe vitték, ahol gondos kezelések hatáswára visszatért belé az élet és másnap reggel 4 kismacsekkal ajándékozta meg megmentőit!

A kicsik olva, féreghajtva egészségesen sürgősen keresik a nekik megfelelő helyet, mert az elhelyezésük nagyon-nagyon ideiglenes!!

Mindannyian szobatiszták, és kutyához vannak szoktatva!
Természetesen kifejezetten igénylik az emberi társaságot, és hatalmasakat játszanak mindennel ami mozog!!
SOS Gazdát keresnek!!! – Körülbelül 8 HETES KISCICÁK!!!

2009. július 15., szerda

Gazdára találtak

2 fiú (akikben fehér rajzolat van)

Éjszaka egy állatorvosi rendelő előtt hagyták őket egy dobozban iszonyatos állapotban!

Most már oltva, féreghajtva egészségesen sürgősen keresik a nekik megfelelő helyet, mert az elhelyezésük nagyon-nagyon ideiglenes!!

Mindannyian szobatiszták, és kutyához vannak szoktatva!
Természetesen kifejezetten igénylik az emberi társaságot, de már most nagy felfedezők!


Junior beteg cica elveszett!

2009. július 14., kedd

JUNIOR, súlyos beteg hófehér 2 éves, szép zöld szemű kandúr cicánk megszökött a 3. kerület Család utcai állatorvos rendelőből. Napokon belül kiszárad és elpusztul, ha nem kap segítséget! Kicsit félős, de kérem, aki megtalálja, próbálja meg befogni és elhozni a rendelőbe, de legalább felhívni minket!!! A cica lefogyott és csapzottabb a betegsége miatt, mint a képen. Ivartalanított és emberekre a betegsége NEM fertőző!
Nagyon várjuk haza!!!

Tel:
06703343959
06709676436

georginas(kukac)freemail(pont)hu

Whiskas színű, 2 hónapos lány cica gazdit keres

2009. július 14., kedd

Lehetőleg kertes házba.
Kutyával és más macskákkal is jól kijön. Horányban él.

Tel: 06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

S.O.S. ideiglenes befogadó kerestetik cicáknak kb. 5 napra!

2009. július 14., kedd

Július 20-ától átmeneti befogadót keres 2 mentett gazdikereső általam gondozott kölyök cica. Almot, tápot adnék, és csak erre az időre kéne a gondjukat viselni, utána mennék értük.
Az egyik kb. 4 hónapos, ivartalanított, oltott (kombinált Forcat), többször féreghajtott, chipes, a másik kb. 6 hetes, féreghajtott, se nem náthás, se nem parvos. Kedvesek, játékosak, szobatiszták, nincs velük probléma. Jelenleg is együtt laknak, de más macskákkal is kompatibilisek.

Fahély elveszett!

2009. július 14., kedd

Mercutió a neve, ennek ellenére a “Fahély” névre hallgat.
Vörös, 4 éves, átlagosnál hosszabb a bajsza, piros szövetnyakörve van csilingelővel és barna bolhairtó.
Budapest Gazdagréten tűnt el, Budaörs határán pontban, a nemrég épült SASAD REZORT területén, ahol lakunk.
Ez a Rupphegynél van, az utcánk neve pedig Felsőhatár út 2/C.
Alvó képet mellékeltem, hisz csak az van róla.

A megtalálónak magas jutalmat ajánlok!

Telefon: 06 20 372 8108
Mail: royal81(kukac)vipmail(pont)hu

Két gyönyörűszép kislány keresi sürgősen szerető gazdiját

2009. július 14., kedd

A képen látható két gyönyörű szép kislány keresi sürgősen szerető gazdiját! Már csak 2hétig tudom őket elszállásolni, utána sajnos menniük kell.  Jelenleg lakásban vannak tartva, nagyon szépek és egészségesek (voltunk orvosnál), de a mamájukon kívül sajnos több cica nem fér el. Már ügyesen esznek egyedül, bármikor el lehet őket vinni! SOS várom a segítséget! Budapesten lakunk.

Érdeklődni lehet:
20/405-4259 vagy
vike860(kukac)freemail(pont)hu

Inci elveszett!

2009. július 12., vasárnap

2009. július 9-én elveszett Inci névre hallgató cicánk Debrecenből a Szentgyörgyi utcáról. Kérem, aki bármit tud róla, hívja a
0670/4506-440-es telefonszámot.
Nagyon várjuk haza!

Köszönöm a segítséget.

Gazdikereső 6 hetes, fekete-fehér, tüneményes kiskandúr!

2009. július 12., vasárnap

Gazdára talált

Ez a tündér a sínek közül lett megmentve. Az embert látván azonnal odarohant, ölelgetett, bújt, dorombolt: segítséget kért.
Szerencsére minden rendben van vele nemcsak lelkileg, de egészségileg is; egész nap játszik, bújik, dorombol.
Féreghajtva, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe ez a tüneményes, szobatiszta, kutya/cica/kisgyerek mellé is befogadható jobb sorsra érdemes drágaság.