Archívum: 2009. július

Cicák a szőlőhegyen gazdit keresnek

2009. július 30., csütörtök

Van 7 db kiscicánk, egy szőlőhegyen laknak.
Képek, video:

http://macskainvazio.blog.hu/

kontakt:
vineyardcats(kukac)gmail(pont)com
0670 5023467

Gazdáját vagy (akár ideiglenes) örökbefogadóját keresi egy vörös lánycica

2009. július 30., csütörtök

Ma reggel (2009. július 30.) bejött a kispesti kertünkbe egy vörös cica. Lány és nagyon szép, de beteg, ezért most néhány napig állatorvosi klinikán van, amíg jobban lesz. Kb. 5 éves és mintha hegek lettek volna a hasán egy esetleges ivartalanító műtét után. A gazdát vagy hétfőtől (2009. augusztus 3-tól akár ideiglenes) befogadót keresek, olyat, akinek nincs cicája. Azért hétfőtől, mert eddig maradhat a klinikán, de utána otthon kell lábadoznia. Nálunk azért nem maradhat, mert akár fertőző betegsége is lehet és van két macskánk. Aki egy kicsit is úgy érzi, hogy akár egy pár hétig gondját tudná viselni egy nagyon szép cicának, amíg végleges gazdát találunk neki, kérem, hogy jelentkezzen nálam:

Az első infúzió után már dorombolt, segítsetek légy szíves!

Perzsa cicák gazdit keresnek

2009. július 30., csütörtök

Gazdára találtak

Sürgősen, ingyen elvihető Nyíregyházáról egy szürke és egy fehér perzsa macska, ketten együtt! Szukák, nem testvérek, de pár hetes koruk óta együtt élnek. Betegségük nincs. Szobacicák. Nagyon kedvesek, hűségesek. A fehér ivartalanítva van.


Fekete kandúr gazdit keres

2009. július 29., szerda

Gazdára talált

Én ennek a szép fekete kandúr cicának szeretnék gazdát találni. Itt bolyong a lépcsőházunk körül egy ideje és bár többen etetjük, nagyon vágyik szerető gazdira. A szőre szép fényes egyáltalán nem kóbor macska külsővel rendelkezik. Mikor az ablakból kiszólok hozzá, cicanyelven megkérdezi: Miért nem engedsz be?
Cica üzenete hozzátok: Gazdit keresek. Jelenleg Kiskunhalason a Vasút utcában kóborolok és bár sokan cirógatnak és enni is kapok, azért szeretnék egy szerető gazdit, aki csak az enyém lenne, bárhol az országban.

Kackia gazdát keres

2009. július 29., szerda

Kackia, a 2005. május 26-án született négy éves hófehér, sárga szemű, nem ivartalanított egészséges cicafiúcska szerető gazdát keres. Családban élt, de válás és költözés miatt gazdái nem tudják tovább vállalni. A képeken még kicsi, pár hónapos, azóta nem készült új kép róla, de nagyon szép cica most is, nagyon bújós, csupaszív kis jószág. Emberekkel kommunikatív, érezni, hogy kapcsolatot akar tartani, figyel és ki tudja mutatni a szeretetét. Élt lakásban is, kertben is, szobatiszta. Nem válogatós, most száraz tápon él, tartása nem kerül sokba. Elvisszük az új gazdájához szívesen.

Érdeklődni itt lehet: 06-30-324-3616


Sürgősen gazdát keresek!!!!

2009. július 28., kedd

Két nappal ezelőtt a XXI. kerületben találtunk egy kiscicát. Valószínűleg még nem múlt el két hónapos.
Sajnos az én macskám nem tűri meg, és bántja, így nem tudjuk megtartani sehogy sem. Ezért szeretnék neki nagyon hamar szerető gazdát találni. A kiscica nagyon tanulékony, játékos és kedves állat.
Remélem hamarosan talál magának otthont.

A cica utána 06/70 532-83-44-es számon lehet érdeklődni!!!

Fekete cic gazdát keres

2009. július 28., kedd

Ezt a kiscicát kb. egy hónapja találtam, 6-8 hetesen. A hátsó lábai le voltak bénulva, járni is alig tudott, azt is főleg csak a mellső lábain.

Lakásban szerencsére rohamosan javult az állapota. Kb. egy hét múlva elkezdte használni a hátsó lábait, járni kezdett rajtuk, és mostanra már futni és ugrándozni is nagyon ügyesen tud.

Sajnos azonban nem gyógyult meg tökéletesen, a hátsó két lába továbbra is kicsit ügyetlen, emiatt kissé suta és esetlen a mozgása, és ez valószínűleg már így is marad élete végéig. Szerencsére nem olyan súlyos a baj, csak kicsit ügyetlenebb mint az egészséges cicák. Állatorvos szerint idegrendszeri eredetű a kiscica problémája, és egyáltalán nem olyan súlyos, hogy ne tudjon tőle teljes életet élni, hiszen fájdalmai nincsenek, és ezt leszámítva teljesen egészséges. Értelmi képességeit a probléma nem érinti, kifejezetten intelligens, találékony kiscica. A kép mindent elárul róla, egy igazi kis zsivány, rettenetesen eleven, nagyon játékos, de nevelhető és szófogadó is egyben. Az embert nagyon szereti.

Nagyon szeretnék neki egy jó gazdit találni, akinek ő így is szép, és csak és kizárólag lakásban tartaná (mert azért kinti cicának ő nem való.) Bolhátlanítva, féregtelenítve van, szobatiszta.

Sajnos nálam már csak pár hétig maradhat. Országon belül bárhova elviszem, ha felelősségteljes gazdi jelentkezik érte. A kép egy hónapja készült, ennél már nagyobb.

Érdeklődni a 06703469156-os telefonszámon lehet.

Lány kismacska gazdit keres

2009. július 28., kedd

3 hónap körüli, félhosszú szőrű, whiskas színű, lány kismacska gazdit keres. Emberekhez és macskákhoz nagyon barátságos.

Érd:
06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

GAZDIT KERES KÖLYÖK!!!

2009. július 28., kedd

Egy családi ház kertjébe tették be ezt a fekete kis szőrmók 3 hónapos snaci-mixre hajazó kan kölyökkutyát! Helyes, jópofa kis krapek, a tejfogacskái még megvannak. Nagyon érdeklődő, figyelmes, játékos kölyök, könnyen tanítható, bár a névadás az új gazda feladata lesz! Oltásai programját megkezdte. Egy állatorvosi rendelőben nyert elhelyezést, és nagyon várja új családja jelentkezését!!!

Érdeklődni lehet utána a 06(20)332-89-57-es számon!


Abesszin cica gazdit keres

2009. július 28., kedd

Gazdit keresek 3 éves ivartalanított abesszin kandúrkámnak. Szerető, gondos, gyermektelen családot!

Érdeklődni: 06 20 582 02 42

TALÁLT VÖRÖS CIRMOS LÁNYCICA!

2009. július 28., kedd

2009. július 26-án vasárnap este találtunk a XII. kerületi Önkormányzatnál egy nagyon szelíd és kedves vörös cirmos lánycicát. A nyakában két nyakörv is van
(az egyik bolhanyakörv, a másikban azelőtt az adatai lehettek).

Érdeklődni lehet: 30 996 9609

Negro cica gazdit keres

2009. július 28., kedd

Gazdára talált

Negro cica szerető gazdit keres (kislány). Testvérei már gazdira leltek, már csak ő maradt egyedül.


Két cica gazdit keres

2009. július 28., kedd

A házba, ahova költöztem, rám hagytak négy kóbor cicát… Nincs szívem nem etetni őket, így a sajátjaimmal immáron 6 cicám lett….
E kettőnek talán még van gazdira esélye – a vöröske 1 éves kisfiú, a fekete-teknőc kislány, 2 hónapos…
Mindkettőt ivartalaníttatom – a vöröst még a héten, a kis feketét, amint eléri a megfelelő kort – akkor is hajlandó vagyok ivartalaníttatni, ha valaki közben elviszi…
A pici már nagyon barátkozik, folyton dorombol, bújós, a vöröske is kedves, evés előtt és közben már őt is lehet simizni, jön, érdeklődik, ha kint üldögélünk, ő is ott üldögél velünk… de még kicsit bizalmatlanabb.
Budapesten, a II. kerületben vannak, de szívesen elviszem őket Bp-en és Bp. vonzáskörzetében bárhova….

Tel.: 30-753-6058


A légy

2009. július 27., hétfő

Kiscicák gazdit keresnek

2009. július 27., hétfő

Gazdára találtak

3 darab 7 hetes kiscicának szeretnénk gazdit találni. A mamájukat vemhesen fogadtuk be, sajnos ennyien nem maradhatnak. A cicák fehér-feketék, önállóan esznek és szobatiszták. Természetesen ingyen elvihetők. Budapesten találhatók, a XIX. kerületben, de szívesen szállítom őket bárhova.