Fekete cic gazdát keres

Ezt a kiscicát kb. egy hónapja találtam, 6-8 hetesen. A hátsó lábai le voltak bénulva, járni is alig tudott, azt is főleg csak a mellső lábain.

Lakásban szerencsére rohamosan javult az állapota. Kb. egy hét múlva elkezdte használni a hátsó lábait, járni kezdett rajtuk, és mostanra már futni és ugrándozni is nagyon ügyesen tud.

Sajnos azonban nem gyógyult meg tökéletesen, a hátsó két lába továbbra is kicsit ügyetlen, emiatt kissé suta és esetlen a mozgása, és ez valószínűleg már így is marad élete végéig. Szerencsére nem olyan súlyos a baj, csak kicsit ügyetlenebb mint az egészséges cicák. Állatorvos szerint idegrendszeri eredetű a kiscica problémája, és egyáltalán nem olyan súlyos, hogy ne tudjon tőle teljes életet élni, hiszen fájdalmai nincsenek, és ezt leszámítva teljesen egészséges. Értelmi képességeit a probléma nem érinti, kifejezetten intelligens, találékony kiscica. A kép mindent elárul róla, egy igazi kis zsivány, rettenetesen eleven, nagyon játékos, de nevelhető és szófogadó is egyben. Az embert nagyon szereti.

Nagyon szeretnék neki egy jó gazdit találni, akinek ő így is szép, és csak és kizárólag lakásban tartaná (mert azért kinti cicának ő nem való.) Bolhátlanítva, féregtelenítve van, szobatiszta.

Sajnos nálam már csak pár hétig maradhat. Országon belül bárhova elviszem, ha felelősségteljes gazdi jelentkezik érte. A kép egy hónapja készült, ennél már nagyobb.

Érdeklődni a 06703469156-os telefonszámon lehet.

Írj egy kommentet