Archívum: 2006. október

Gazdira váró kiscicák

2006. október 27., péntek

Gazdára találtak

(S.O.S gazdit keresünk 4 kiscicának, akiket kidobtak az utcára, maximum 1 hónaposak lehetnek és csak hetek kérdése, hogy életben maradnak-e, mert jön a hideg és csak 1 pincében vannak.

Képek a cicákról:
http://picasaweb.google.com/ayophoto/Cicak )

04.jpg

Szürke kandúr ideiglenes befogadót vagy gazdát keres

2006. október 26., csütörtök

A cica egyelőre külföldön maradt, nem sikerült hazahozni.

(Egy tömör gyönyör és nagyon kedves szürke kandúrnak keresünk ideiglenes befogadót vagy gazdát, aki csúnyán köhög és valószínűleg rühös v. valamilyen más, hasonló betegsége van. Jelenleg külföldön van, gazdája nincs, többen etetik, amolyan mindenki macskája. Ha sikerül hazahozni, akkor nagyon kellene neki legalább egy ideiglenes elhelyezés. A pártfogója kezeltetné, ivartalaníttatná, de egyszerűen nincs hova tenni.

Érdeklődni lehet:
andur@freemail.hu

20/435-9649)

Kislány cica gazdát keres

2006. október 25., szerda

9 hetes kislány cica keresi szerető gazdiját. Kicsit félénk, de nagyon szeretnivaló. Ha tudtok segíteni, hívjatok a 0620 410 21 05 vagy a 243 5985-ös budapesti telefonszámon.

Email cím: szilvia_molnar@excite.com

molnar2.JPG

molnar3.JPG molnar1.JPG

Mici elveszett!

2006. október 24., kedd

Október 15-én (vasárnap) este Dunakeszi-alsón (Ida utca) sétált ki a kertbe a kiscicám szokásos esti portyájára és azóta nem jött haza. Ő egy 1 éves ivartalanított fekete kislány cica nagyon hosszú lábakkal és még hosszabb törzzsel (mint egy zokni-macska) és egy fehér pamaccsal a hasija alján. Kedves, nagyon-nagyon kiváncsi és -sajnos- szinte picit sem félős.

A megtaláló itt tud értesíteni: csillaballa@hotmail.com

Köszönöm!
Balla Csilla

mici_balla.jpg

Cica gazdát keres

2006. október 21., szombat

Sziasztok! Találtam egy cicát, még pici, akinek kell, létszi jellezen vissza a 06 20 5147632 számon!!!!!!!! Még picike, pár hetes v. hónapos lehet, egy gazdi kéne neki!!!!!!!!!

Kérlek segítsetek!! Nagyon fontos!!!! Kösz előre: Szandy

rockcica18@freemail.hu

Fehér perzsa cica gazdát keres

2006. október 15., vasárnap

Gazdára talált!

(Fajtatiszta fehér perzsa cica keres gazdát vagy ideiglenes befogadót. Jelenleg Pomázon lakik egy kertben és elég ramaty állapotban van. Szőre koszos, csimbókos, füle rühatkás és sovány. Aki idáig etette, az vállalja az ivartalanítását, így frissen műtve kerülne az új helyére. Fontos lenne napokon belül legalább ideiglenes helyet találni neki, ahol lábadozhat, helyre jöhet.)

Ilyen lesz! 🙂 (a kép illusztráció)

Marcipán cica elveszett!

2006. október 12., csütörtök

2 és fél hónapos szürke házi cica 2006. 10. 10-én éjjel elveszett Balatonalmádi Erkel utcából. Nagyon várom haza!

Galántai Éva
tel.:20-264-4708
e-mail: napocskaforgo@freemail.hu

További képek

Cica keresi gazdáját

2006. október 12., csütörtök

Találtam egy kb. fél éves cicát a Tabánban. Ápolt, nem fél sem az emberektől sem a kutyától, otthonosan mozog a lakásban, valószínűleg valakinek hiányzik. Fehér, a farka fekete és a fején szintén van egy fekete folt. Kirakni nem fogom, de ha valaki tud a gazdiról akkor megköszönném ha hazakerülne. (Már van egy cicám meg egy kutyám).

Köszönöm!

(70/593-0731)

mikkgigi@mailbox.hu

Nyivák gazdát keres

2006. október 03., kedd

Gazdára talált

(A képen látható kiscica kb. 2-3 hetes kora óta van velem. Most kb. 6 hetes. Valószínűleg kisfiú, szobatiszta és önállóan eszik szilárd táplálékot. Inni még a cumisüvegből iszik, de néhány héten belül kinövi. Szeretném megbízható gazdinak örökbe adni. Az ivartalanítás és az esetleges chipezés kedvezményes megoldásában tudok segíteni.)

További képek