Archívum: 2006. szeptember

III. jótékonysági vásár az állatokért

2006. szeptember 25., hétfő

Vacak (és Bumeráng) elveszett!

2006. szeptember 21., csütörtök

Bumeráng már megkerült!!!

Keressük 2 macskánkat! A fehér-cirmos kislány macskánk Vacak névre hallgat és január 16-án tűnt el Budafokról, a XXII. kerületből (Nektár utcából, közel a Suzuki nagykereskedéshez, ami a Háros utcában van, és a Camponához). Nagyon félénk, nem barátkozó cica. (A másik cicánk, cirmos, kandúr és Bumeráng névre hallgat. Most tűnt el szeptember 14-én szintén ugyanonnan Budafokról.) Aki befogta, megtalálta, látta valamelyik macskánkat kérem hívjon a 30/5520418-as telefonszámon, vagy írjon az anddii.big@gmail.com email címre. Megtalálónak saját kezűleg készítek egy tortát!
Köszönöm:
Nagy Andrea

(Kattints a képekre a nagyobb méretért!)

Vacak:

Bumeráng (már megkerült):

További kép

Fiú kiscica gazdát keres

2006. szeptember 19., kedd

Találtunk egy kb. öt hetes fiú kiscicát akinek a bal lába ki van ficamodva, jelenleg a gyógyítására gyűjtünk pénzt, nagyon sovány. Szerető, gondoskodó, hozzáértő gazdi jelentkezését várom mihamarabb, mert a saját cicáim nehezen viselik őt.
e-mail: taundy@citromail.hu
Kárpáti Tünde

Több kiscica gazdákat keres

2006. szeptember 19., kedd

Nagyon sokat segítene egy idős néninek, ha segítséget kapna kiscicái örökbe adásában. A 4 legkisebbet úgy dobta be valaki a kertjébe, a többi nála született.

Van 4 darab 3-4 hetes kiscica: 2 cirmos, 2 fehér-cirmos
1 db fekete 5 hetes
És több 3-4 hónapos koromfekete kiscica.

Érdeklődni lehet:

Ezer Beáta
Tel: 0670-520-9536 ( 09.30.-10.06. 0674-442-433)

Ui.Okt 8-tól tudom a cicákat átadni

(Kattints a képekre a nagyobb mérethez!)

Csalamádé cica gazdát keres

2006. szeptember 12., kedd

Gazdája megvonta tőle az esélyt az életre, későn tudtam meg. RIP

(Lenne egy kis testű, 7 éves, nem ivartalanított, lakásban tartott lány cica, akinek gazdát keresek. A cica jelenleg kicsit vad, de ha nyugodt környezetbe kerülne, megfelelően türelmes bánásmód mellett fél-egy év alatt (vagy hamarabb) kedves cica válna újra belőle. Csak olyan gazdának ajánlom, aki nagy figyelmet tudna fordítani a cicára, mindene a macska, és sikerélménynek könyvelné el a folyamatos, apró lépésekben történő fejlődést. Másik cicát nem biztos, hogy elfogadna maga mellé, bár az sem lehetetlen, csak még nem volt kipróbálva.)

További képek

Cirmos cicák gazdát keresnek

2006. szeptember 11., hétfő

Ők az Édeseim, menhelyen leadott cicák.
Egyik fiú másik lány. Nagyon, nagyon kedvesek, ha csak rájuk néz valaki, már dorombolnak, de ez a képből is látszik. Legjobban ölben érzik jól magukat. Ha együtt vannak rengeteget játszanak. Oltva, féregtelenítve, bolhátlanítva vannak. Legszivesebben olyan helyre adnám őket, ahol együtt maradhatnának. Nagyobb korukban az ivartalanításukat segítené a menhely. Érdeklődni lehet: Budaörsi Állatmenhely, tel: 06-30-401-0037

Feliway

2006. szeptember 09., szombat

Első blog-bejegyzésként álljon itt egy olyan termék, amely feltehetőleg meg tudja könnyíteni a problémás macskák kezelését.

A lényeg, hogy ez egy párologtató (olyan, mint a szúnyogriasztó), amely feromonokat juttat a levegőbe, amitől a cicát jó érzés tölti el, és nyitottabb lesz az együttműködésre. Még nem próbáltam, de úgy néz ki, hamarosan egy problémás cica kerül a kezeim közé, és kipróbálom. Az ára egy hónapra kb. 5000 forint. Van spray kivitelben, amit a hordkosárba kell szórni, ettől a cica utazás közben is otthon érzi magát és nyugodt lesz, ez kb. 4000 forint, 60 ml, nem tudom, mennyire elég.
Itt lehet róla bővebbet olvasni:

Feliway.com

Ígérem, ha lesz tapasztalatom a szerrel kapcsolatban, azonnal megosztom. Persze aki már használta, egy kommentben leírhatná az élményeit.

Negró cica gazdát keres

2006. szeptember 08., péntek

Betegsége miatt sajnos nem sikerült megmenteni. ;-(

(Gazdát vagy ideiglenes befogadót keresünk egy nagy termetű, busa fejű, sárga szemű, fekete kandúr cicának, akit Negrónak neveztünk el. A mellén van egy picike fehér pamacs.Kb. egy hónapja él egy XIII. kerületi lakótelepen. Kezdetben kedves, szelíd, fényes bundájú cica volt, mára félénk, óvatos lett. A hátán van egy gyógyuló félben lévő harapott seb, szőre sprőd lett. Valószínűleg lakáscica lehetett, mert kicsit nehezen találja fel magát és renszeresen forgalmas, kicsit sem biztonságos helyeken pihen. Orvosi vizsgálata megoldott lenne, de befogadó híján nem tudjuk doktorhoz vinni.)

Zsámbéki cicalány gazdát keres

2006. szeptember 05., kedd

Gazdára talált! 

(A két zsámbéki kis cirmos-fehér cica közül az egyik gazdára talált, a másik cicalány most éppen nálam vendégeskedik és ilyen szép… Nagyon örülnék, ha ő is szerető gazdához kerülne. Sokat kell szeretgetni, foglalkozni vele, de nagyon rendesen is viselkedik! Most kb. nyolc-kilenc hetes, kerthez és lakáshoz is szokott.)

SAJÁT CICÁK – két fehér – 2006.06.22.

2006. szeptember 05., kedd

Jelenleg két fehér bundájú bolhafészek élvezi a vendégszeretetemet, egy kandúr és egy nőstény, másfél hónap után (augusztus elején) ajándékba elvihetők – 2006.06.22.

Új helyen, új külsővel újra indulunk

2006. szeptember 05., kedd

Sajnos az ingyenes tárhelyek konfigurálásán össze-vissza változtatnak, ennek esett áldozatul az ExpressionEngine is az extra.hu-n. Egyszer csak képtelen volt valamiért pl. a kategóriába rendezést vagy régebbi bejegyzéseket megjeleníteni.

Most itt WordPressben folytatjuk, nem kevesebb lelkesedéssel. Ezzel is biztos meg fogok szenvedni, de annyi baj legyen. Az esély, hogy nyugodtan folydogálhatnak a dolgok, itt jóval nagyobb. Most még a kinézet nem valami csodás, de majd dolgozom rajta, megígérem. A lényeg a tartalom.

Nos, továbbra is kellemes használatot kívánok, mert a legnagyobb öröm, ha egy cica gazdához jut, és kellemes életet élhet!

Üdvözletem!

Tequila gazdát keres

2006. szeptember 03., vasárnap

Kb. két hónapja megmentettünk egy kiscicát a Boráros térről. Tequilát elvittük az orvoshoz, kapott féreghajtót, antibiotikumot, bolhairtót, most kapja majd a második oltását, teljesen egészséges, csak nagyon sovány. Valószínűleg eddigi kis életében nem sok ételt kapott szegényke. Gyönyörű nagy kerek szemei vannak, teknőcmintás a kicsike. Talán 3-4 hónapos lehet. Hátha valaki beleszeretne.
Bognárné Gabi
06-20-545-33-23
cicaimado@citromail.hu

Mizújs cica elveszett!

2006. szeptember 03., vasárnap

Augusztus 31-e óta nem jött haza MIZÚJS nevű, 3 éves nőstény cicánk. A cica jól ápolt, viszonylag nagyméretű sima cirmos házimacska. Elég félős, óvatos. Budafokról veszett el, a Kereszt utcából (Budafoki temetőhöz közel).
Kérem aki tud róla feltétlenül jelentkezzen!
Köszönettel: Kovács Márta
20/426-7919