Archívum: 2006. augusztus

2 kandúr gazdát keres

2006. augusztus 31., csütörtök

2 azaz két fő kandúrgyerek várja, hogy valaki vagy valakik megmentsék őket. Egy olyan udvarba születtek, ahol bőven vannak más macskák is, és a lakók már nem bírják őket ellátni. Sürgősen kéne két gazdinak (vagy egynek) jelentkeznie. Kéthónaposak, fiúk, egy szürke-fehér és egy fekete-fehér. Kedvesek és játékosak.

Cicamama és fia gazdát keres

2006. augusztus 27., vasárnap

Egy 16 hónapos mama és 6 hónapos fia keresi szerető gazdijait. A 16 hónapos cica ivartalanítva van, színes foltos, nagyon kedves, hűséges, emberszerető. Fia vörös-fehér foltos, kedves, játékos, barátkozó. Mindketten hozzászoktak más cicák társaságához, tehát ha esetleg a leendő gazdi(k)nak van már cicája, nem akadály. Mindketten egészségesek. Ha kell Pesten belül címre is visszük a cicákat!

További képek

Vadóc gazdát keres

2006. augusztus 26., szombat

Gazdára talált!!! 

(Gazdát keresek egy kb. 8 hetes cirmos színű, fehér mellényes és tappancsos kislány cicának. Vadóc befogadott állat, akinek kimaradt az életéből az emberhez kapcsolódó korai szocializáció, így félős és vad. Olyan kertes házas gazdit keresek neki, aki egy olyan cicát is szívesen fogad, akit nem lehet megsimogatni. Talán változik majd hosszú idő alatt, de bizonyára nem válik belőle bújós, doromboló cica. Szerintem kiváló egerésző lesz, mert nagyon ügyes és gyors mozgású, játékos cica. Féreghajtott, szobatiszta, szeme és orra tiszta, Szerintem nagyon szép darab. :))


5 kiscica gazdát keres

2006. augusztus 17., csütörtök

5 kiscicát tettek le a kapunkban egy héttel ezelőtt. Nekünk már van három felnőtt macskánk így nálunk nem maradhatnak. Nagyon kedvesek, barátságosak. Kutyához szoktak. 2 szürke cirmos (lány, fiú) 2 fehér-szürke-cirmos (lány,fiú) 1 fekete kiskandúr. Úgy 6 hetesek lehetnek. Önállóan esznek, szobatiszták. Azonnal elvihetőek.

ELVESZETT! FEKETE CICA!

2006. augusztus 15., kedd

A 18. kerületben a Munkács utcából 2006. július 10.-én elveszett egy fekete lány cica! Merci névre hallgat, 3 éves, teljesen fekete, csak elöl a nyakánál van egy kicsi fehér folt.

Nőstény cirmos gazdát keres

2006. augusztus 11., péntek

Gazdára talált
(Szia!

Augusztus 1-én befogtam a Vásárcsarnok közelében egy nőstény cirmos cicát. Kb 10 hetes lehet, és valószínüleg ezeket a heteket az utcán töltötte. Külső- belső féregtelenítését elvégeztük, de az oltásai még hiányoznak. Nagyon élénk, energikus cica. Hamar megszelidült. Sajnos nem tudom megtartani, mivel kutyám lelkileg nagyon nehezen viseli az új jövevény jelenlétét. Egyébként a cica jól bírja a kutyát. A helyzetem annyira szorult, hogy ha a héten nem találok neki szerető gazdit, sajnos kénytelen leszek őt menhelyre beadni (amitől megaszkad a szívem).)

Fehér cicák gazdát keresnek

2006. augusztus 08., kedd

már megtalálták szerető gazdáikat!!!
(Nagyon dorombolós, élénk, egészséges két fehér cica (egy lány és egy fiú) keresi szerető gazdáját egy hosszú, vidám élet reményében. Lehetőleg kettőjüket együtt szeretném odaadni lakásban bent lakó cicáknak. Galgamácsán vannak, itt megtekinthetők, de Budapestre is be tudom vinni őket (vagy közelébe).
Most kapták meg első oltásukat, 2-4 hét után kapniuk kell a következőt. Bolhátlanítva és féregtelenítve is vannak.)

ilyen volt…

ilyen lett…

ilyen lesz… (nem, Ruprecht, nem a mama, csak egy hasonlóan befogadott egy éves cica)

További képek

Fekete kandúr cica – GAZDÁRA TALÁLT!

2006. augusztus 07., hétfő

(Egy 8 hetes fekete kandúr cica gazdit keres Budakalászon. A cicát bedobták egy állatbaráthoz, aki sajnos csak átmenetileg tudja elhelyezni, mert neki is több állata van. A cica teljesen egészséges, és már az első oltását is megkapta.)

Hófehér lány cica ELVESZETT

2006. augusztus 07., hétfő

2006.augusztus 5-én, Csepelről a Sáska utcából eltűnt 1,5 éves hófehér lány cicánk! Nyakában lilás nyakörv van Bunny felirattal! (ha le nem szedték…) Aki látta vagy befogadta, vagy valamelyik ismerősének hirtelen lett egy ilyen cicája, kérem JUTALOM ELLENÉBEN értesítsen! ! !

ELVESZETT – fekete hosszúszőrű kiscica

2006. augusztus 07., hétfő

ELVESZETT – fekete hosszúszőrű kiscica, III. ker. Július 29- én a III. kerületben (Római fürdő) elveszett (vagy elvitték) egy fekete hosszúszőrű kiscica, nyakán (mellkasa felett) fehér folt, kb 3 hónapos, a fülei mögött jellegzetes pamacsok. Aki tud róla valamit, esetleg nála van, kérem, hívja az alábbi számot. Képet tudok róla küldeni.

Újpesti cica gazdát keres

2006. augusztus 04., péntek

Tegnap találtunk Újpesten egy kiscicát. A szakadó esőben kuporgott a ház tövében.
Valószínűleg 2 napja a nagy viharban szakadhatott el a mamájától, meg van fázva kicsit és a szeme is be volt gyógyulva.
Voltunk állatorvosnál, kapott vitaminokat, és kezelést a szemére is.

Van két kutyusunk a lakásban és elég nehéz a különválasztásuk.
Sajnos képem nincsen, hétfőn tudok feltenni, de nem nehéz elképzelni, egy 5 dekás, girnyó, szürkésfekete csomag.

Két cirmos gazdát keres

2006. augusztus 01., kedd

Sziasztok!

Zsámbéki lovardában született két kiscicának szeretnék gazdát találni, mert ott, ahol most vannak, sajnos elkallódnak… A cicák cirmos-fehérek, kislány mind a kettő, most kb. 4-5 hetesek, de néhány napon belül el lehet őket vinni, mert már esznek mindent!