Archívum: 2012. november 26.

Babi és Boci gazdit keres

2012. november 26., hétfő

Egy hete találtam őket így a hordozóval együtt egy telefonfülkében.A hozzájuk mellékelt cetli szerint 1 évesek, szobacicák, lányok és nincsenek ivartalanítva.
Amit már én tapasztaltam, hogy jól ápoltak, tiszták bújósak, dorombolósak és nem válogatósak. Tulajdonképpen cipőfűzőt sem lehet úgy bekötni, hogy ne dugják be a kéz alá a buksit 🙂
Elfoglalt gazdinak is tökéletes választás mert ők ketten remekül eltöltik az időt és roppant szórakoztatóak. Jelenleg Bp.-en a II.kerületben vannak a kolléganőmnél ideiglenesen, még 2 hétig lehetnek ott aztán nem tudom mi lesz…
Nálam már van 2 cica és kicsi a lakásom és a fizetésem is tehát felelősséggel nem tudom őket vállalni, de megszakad a szívem, mert álom cicák! Ezért is viselem szívemen a sorsukat és szeretném ha végre nyugalom és szeretet venné őket körül. Nagyon éheznek rá!
Ha lenne jelentkező aki együtt tudja vállalni őket, de a dupla ivartalanítás anyagi gondot jelent én abba is beszállok, csak tudjam, hogy végre révbe érnek a tündérek!


Elveszett cica

2012. november 26., hétfő

Nov. 22-én elveszett a 9 éves rövidszőrű ivartalanított kandúrom.
Nem ismeri a környéket meg sosem volt kint. Nagyon felénk az idegenekkel szemben és úgy általában sem egy könnyű természet, nem egy tipikus kis kedvenc, pedig tényleg a legjobb ételeket és ellátást kapja. Kb 4-6 hetes volt mikor a barátnőm nekem adta. Ő pár naposan találta a testvérével együtt egy dobozban és kézből nevelte mind a kettőt míg mar kicsit nagyobbak lettek és az egyiket én kaptam meg. Ezért sokszor az volt át érzésem nem is tudja, hogy ő egy macska, nagy öntudata van és egy hercegnek képzeli magát.
Ivartalanított kandúr 9 éves de nagyon sportos rugalmas fiatal macska.
Semmilyen betegsége nem volt soha kb 2 éve oktattam.
Mancsai rózsaszínek, ínye fekete pöttyös, álla és nyaka fehér nagyon puha szőr borítja, sérülése nincs, nem verekedett soha más kanokkal. Jól táplált de nem kövér, Szőre egyáltalán nem vastag, nyáron is takaró alatt alszik nagyon fázós és nagyon szeret enni, de csak ami tetszik neki, válogatás.


8 kiskutya

2012. november 26., hétfő

8 kiskutya, 2 hónaposak, már nem szopnak, gazdát keresnek Pilisvörösvárról.

Érd: 06-20-220-0223