Archívum: 2012. október

Gazdikereső cica

2012. október 30., kedd

Allergia miatt új, szerető családot keresünk a képeken látható szürke cicának. A cica 1 éves, kis termetű kislány, oltott de nem ivartalanított, lakásban tartott, barátságos és bújós természetű.

Érdeklődni lehet:
06-30-721-3114


Nyafi cica

2012. október 29., hétfő

Nyafi cica egy gyönyörű és kedves, kb. 1 éves cicalány. Biztosan volt gazdija, aki kidobta őt, mert rohant utánunk sírva az utcán. Ivartalanítva lett, melegben van, szobatiszta, nagyon beszélgetős cica. Egyke cica szeretne lenni olyan helyen, ahol sokat lehet a gazdi közelében. Lakáscicának szeretném adni, szerződéssel vihető el, orvosi költségek részleges térítésével.

Szerető gazdit keres tündéri Lilike!

2012. október 29., hétfő

Szerető gazdit keres Lilike, a képen látható utcáról mentett kb. 12 hetes, tüneményes kisleány!

Lilit az utcára kidobták, ahol napokig ázott-fázott-kallódott-nélkülözött…
Az első pillanattól kezdve egy tündér, azonnal dorombolni kezdett, ahogy hozzáértem, és lábacskáival azóta is megállás nélkül dagaszt, evez, ölelget… Hihetetlenül intelligens, hálás és ember-centrikus! Már attól a mennyekben érzi magát, hogy melegben lehet és puhán feküdhet…
Más cica mellé is nyugodtan befogadható. Bent van tartva, szobatiszta,
Parazitamentesítve, chipezve, oltva, ivartalanítva fogadható örökbe.
Ha valaki egy egész életen át hálás és hűséges, nagyon rendes, tüneményes cicát szeretne, őt fogadja örökbe.

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő

Elveszett cica: Garfield, perzsa, 12 éves nőstény

2012. október 29., hétfő

Elveszett:
2012 október 26, péntek.
Újpesten tűnt el Garfield névre hallgató nőstény perzsa macskánk. Valószínűleg kiugorhatott/kieshetett az erkélyről, de az utcán nem találtuk. Idős, nyugodt macska, betegsége nincs, így bízunk benne hogy talán nem esett baja. Ha valaki megtalálta, vagy befogadta, esetleg látta, kérem jelentkezzen. Nagyon Köszönöm!


Talált cica

2012. október 28., vasárnap

2012. október 10-én találtam a képen látható nőstény cicát, Dunakeszi Tóvárosban, a kertünkben.
Piros, műanyag bolhanyakörvet visel, a jobb első mancsára sántít, a sérülése régebbi lehet. Kb. 5-8 éves, valószínűleg ivartalanított.

Ha valaki ráismer, kérem, keressen ezen a számon:
30/559-1158


Kinga elveszett!

2012. október 28., vasárnap

Október 23.-án délután XVII.ker.500.u-ból eltűnt Kinga névre hallgató 3 éves kékes-hamuszürkés színű cicánk.(Bejártuk a környéket,elütve nincs.,az összes szomszédnál is kerestük,véletlenül nem zárták-e be,de sajnos nem,Illatoson ma voltunk,de ott sincs. 🙁
Nagyon hiányzik!!Kérem,aki bármilyen információval tud,segítsen nekünk!

Elérhetőség: harmatcsepp60(kukac)freemail(pont)hu
vagy 0630/7259522


Kiscicák ajándékba!

2012. október 28., vasárnap

Szerető, felelősségteljes gazdáját keresi két tündéri kiscica. Egy fiú, egy lány. A cicusok hat hetesek és testvérek. Szobatiszták, emberszeretőek. Gyerekek mellett nevelkednek. Aki befogadja őket, igazi vidám társra talál bennük!


Álom-macska keresi Álom-gazdiját!!!

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdit keres Blacky (Blackci), ez a képen látható mentett, sokat szenvedett, ivartalanított, oltott, chipes, kívül-belül parazitamentesített, gyönyörű és tüneményes idősebb kislány cica!

Blacky-t borzalmas körülmények közül mentettem: idős gazdája meghalt, így földönfutóvá vált, ám addigi életében is csak nélkülözött és szenvedett. Soha állatorvos nem látta, és a tésztán kívül más ételt nem ismert… Csapzott volt, sovány, a fekete szőre barna a vitaminhiánytól, hasmenéses és macskanáthás – arról nem beszélve, hogy lelkileg mennyire össze volt törve. Blacky ma már egy kívül-belül csodálatos macska. Gyönyörű, aktív, játékos, minden cicával és kutyával extrém barátságos, és valami elképesztően ember-centrikus. Kicsi gyerek mellé is ideális cica lenne, éppúgy, ahogyan idősebb ember mellett is remekül helyt állna. Nagycsaládosoknak, és magányosoknak egyaránt nagyszerű, hűséges és odaadó társa lenne. Blacky mindig dorombol, dagaszt, minden pillanatban kifejezi háláját a törődésért. Ő mindig, mindenhez alkalmazkodik, neki minden jó úgy, ahogy van, nagyon rendes, jó macska, soha nem okoz csalódást. Bent van tartva, szobatiszta. Benti cica szeretne lenni a későbbiekben is, egy olyan gazdinál, akinek végre ő lesz a szeme fénye, és aki végre méltó életet biztosít ennek a sokat szenvedett, jobb sorsra érdemes, rengeteg szeretetet adni tudó, és szeretetre vágyó, örökké hálás és hűséges Álom-macskának!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő

2 fekete vizsla jellegű kutyus gazdit keres (4 hónaposak)

2012. október 28., vasárnap

Két négy hónapos, fekete, félvizsla kölyök nagyon-nagyon várja a
gazdiját, a papát nem ismerjük, a tappancsok méretéből kezdetben azt
gondoltuk nagy testű kutyák lesznek, de a lábuk szára nem akar nőni :)),
úgyhogy lehet hogy mégis tacskó a papa, bár az állatorvos szerint ez kész
csoda lenne …de hát van mindent legyőző szerelem :))).*

**
*A kiskutyák nagyon édesek, okosak és élénkek, már néha szót is fogadnak és
nagyon hálásak a simogatásért, foglalkozásért, kerti kutyusok, nálunk nem
jöhetnek be a lakásba, bár mindig próbálkoznak :).*
*Ha tudtok valaki, aki szeretné őket szeretni, kérlek szóljatok! Egy fiú és
egy lány maradt még az ötből, külön-külön és együtt is elvihetőek.*

Érdeklődni:
06-20/97 73 791, helyileg itt laknak Szentendrén!


Talált cica Bp. XV.ker Zsókavár uta

2012. október 28., vasárnap

Találtunk egy édes cicát Újpalotán a Zsókavár utcában.
Talán lesz gazdija. Fiú cicus.

E-mail címem: both.mihaly(kukac)hdsnet(pont)hu
Telefon: 06-1-708-0551
Mobil +36-30/658-5133


Eltűnt Sumi cicám!

2012. október 28., vasárnap

Október elején Csillaghegyen a Rókahegyi út környékéről eltűnt vagy elvitte valaki Sumi nevű 2 és fél éves kandúromat. Színe: a háta szürke cirmos, a hasa és a lábai fehérek, orra rózsaszín, alatta fekete ponttal. Nagyon barátságos, nyugodt cica annak ellenére, hogy nincs ivartalanítva. Nem harap, nem karmol. A bezártságot rosszul viseli, mivel mindig a kertben élt. Ha becsukódik mögötte az ajtó, ijedten keresi a kijutási lehetőséget. Nyávogása mindössze egy rövid, rekedtes hang. Ha feltűnik lakóhelye környékén, kérem jelezzen.

Elérhetőségem: ossian71(kukac)freemail(pont)hu


DENY

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 4 hónapos utcára kidobott, majd állatszerető, jólelkű nénik által felkarolt nagyon helyes kiskandúr! Nagyon rossz sorsú, nagyon kedves, nagyon hálás, és nem mellesleg gyönyörűséges. Várja jobb sorsát, szerető gazdiját!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő

PANNI/PANCI

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 6-7 hónap körüli tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!
Ezt a kis tündért kórházudvarból mentettem – mamáját kidobták, ő pedig 4 testvérkéjével már ott született meg. Egy dolgozó felkarolta, etette, foglalkozott velük – ami látszik is rajta, hiszen gyönyörű, egészséges és nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós…
Másik cica mellé is befogadható. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes. Ivartalanított, oltott, parazitamentesített.
Várja szerető gazdiját ez a kis tünemény Álom-cica!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő


NÓRI

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, gyönyörűséges és tüneményes 1 év körüli ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Kórházudvarból mentettem, ahova a megunt macskákat “gazdáik” előszeretettel kidobják… Aztán az a cica, akinek szerencséje van, megmenekülhet a halál torkából.
Nagyon embercentrikus, bújós, dorombolós, hálás, igazi álom-macska! Bent van tartva, problémamentes. Jól jár vele az, aki örökbe fogadja.
Ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve várja gazdiját ez a gyönyörű tüneményes kislány!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő


MAMACICA

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 1 év körüli, tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, chipes ezüst cirmos kislány cica!

Mamacicát egy üres telekről mentettem, ahova még kölyökként kidobták. Azóta egy bokor aljában húzta meg magát, és az etetőnénik jóindulatából kifolyóan nem halt éhen.
Az eddigi rossz sorsa ellenére is egy tündér, nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós, hálás. Nyugodt, nem rombol, idősebb embernek is remek társa lenne. Lakásban van tartva. Nagyon rendes, jó cica, igazi álom-macska!
“Mamacica”: a neve onnan ered, hogy 2 másik, 4 hetes mentett árva picit sajátjaiként kezdett el nálam nevelgetni, amit különösen nagyra értékelek benne…
Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja méltó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű és tüneményes kislány!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő


TESÓKÁK

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített tündéri testvérpár (kandúrkák)!

Kórházudvarból mentettem őket a biztos rossz sors/halál elől. Eddigi nehéz kis életük ellenére is tündériek, nagyon hamar megbíztak, kinyíltak, doromboltak, bújtak… Imádnivalóak! Gyönyörűek és nagyon aranyosak. Bent vannak tartva, szobatiszták. Szeretném őket együtt örökbe adni, mert nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Az egyik tesó még egy picit félénk (ő is dorombol, élvezi a simit, törődést, de hirtelen mozdulatokra megijed), így neki különösen fontos a tesó közelsége. Boldog gazdi lesz az, aki őket örökbe fogadja – ebben biztos vagyok.

Várják szerető gazdijukat ezek a jobb sorsra érdemes kis tündérkék!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő


Szerető gazdát keres 2

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 12 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített tündéri kiskandúr!
A lakótelepemre dobták ki. Az első pillanattól kezdve egy bűbáj: bújik, dorombol, imád. Rendkívül hálás a törődésért. Korához képest nyugodt, más cicákkal nagyon barátságos, közvetlen. Bent van tartva, szobatiszta.
Álom-gazdiját keresi ez a jobb sorsra érdemes Álom-cica!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő

Szerető gazdit keres 1

2012. október 28., vasárnap

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes, gyönyörűséges kb. 12 hetes ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesítet kicsi lány!
Kórházudvarból mentettem, ahol a macskákra szenvedés és halál vár.
Eleinte félt az embertől – ami nem csoda, hiszen a kórházban bántják, üldözik a cicákat -, de legnagyobb meglepetésemre a befogása utáni másnapon már bújt hozzám és dorombolt! Nagyon hamar elhitte, hogy most már biztonságban van, itt szeretik őt. Nagyon embercentrikus, intelligens, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó kiscica.
Kutya, macska mellé is nyugodtan befogadható, sőt, örülne is társnak. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes.
Oltva, chipezve, kívül-belül parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Várja méltó gazdáját ez tüneményes kicsi lány!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő


Gazdikereső cica

2012. október 28., vasárnap

Békásmegyeren, ideiglenes befogadottként lakik nálam egy mentett cica, akinek végleges gazdát keresek. 6 hónap körüli cicalány fehér-cirmos bundával, barátságos, bújós jellemmel. Megmentői benti cicának adnák. Más macskákkal jól kijön, most is egy kisebb kölyökkel lakik együtt, de leginkább egyedüli cica szeretne lenni.

Érdeklődni a (+36) 30 754 8419 számon lehet.


Rezsőke

2012. október 26., péntek

Október 16-án Szigetszentmiklóson az Attila utcában találtuk ezt a szálkás szőrű tacsi legényt. Nagyon fél, meg van ijedve, eredeti gazdáját keressük s.o.s., mert elhelyezése csak pár napra megoldott. Chipp nincs benne.

70-947-5914

Masni cicámat keresem

2012. október 25., csütörtök

2012. szeptember 22-én Veszprémben eltűnt a cicám. Szürke cirmos cica, hasán fehér folttal. 3 éves, nőstény, Masni névre hallgat. Szabadban van tartva, így szabadon mászkálhat, de nem tudom, hogy mi történt vele (pl.: nem mérgezték-e meg). Valószínűleg a közelben, (Veszprémben) a Dózsavárosban lehet.Korábban egyszer már eltűnt, és 8 hónap után jött haza, szerencsére épen, egészségesen. Talán valaki kóbor macskának nézte és befogadta? Gépen van még sok képem róla, ha valaki látta, kérem jelezze, nagyon hiányzik!!

E-mail: frankreich(kukac)freemail(pont)hu
Tel: 0620/433-2005


ELVESZETT GARF!

2012. október 24., szerda

KÉRLEK OSSZÁTOK, nagyon fontos! tegnap este, október 23-án nem jött haza, valaki elvihette vagy valami történt vele. a kerepesi-keresztúri út környékéről tűnt el.
nyakában piros nyakörv van, rajta címtartó biléta és chipje is van. zsemleszínű, 1,5 éves, gyönyörű szép macskám, farkán világosabb csíkok vannak.

Annak aki visszahozza vagy bármit tud róla, hogy hol találom meg MAGAS JUTALMAT FIZETEK!
06/20-241-4527


elvihető cicák

2012. október 23., kedd

Van nálunk két kb 8hetes cica (2hetesen találtuk, anyjuk valószínűleg magukra hagyta őket). Nekik szeretnénk gazdit találni. Ingyen elvihetők.
(Szigetszentmiklóson vannak)

Nagyon szeretik az embereket, játékosak, hihetetlenül élénkek. Hobbijaik közé tartozik az evés, cicabunyó, bújócska és az élettelen dolgok levadászása (kedvencük az összegyűrt zsebkendő, illetve újságpapír). Szobatiszták (maguktól sajátították el az alom használatának tudományát)

telefonszám:
06-24-440-087, illetve
06-30-356-7733


elveszett cicus

2012. október 23., kedd

2 nappal ezelőtt eltűnt a 2 és fél éves cicám
Törökszentmiklóson az Alatkai úton lakom. Vékony, fekete macska nagy sárga szemekkel. Van néhány ősz szőrszála. Füleinél kicsit hiányos a szőrzete.

Ha esetleg valaki látta hívjon ezen a számon:
06302335848 vagy írjon az e-mail címemre:
szani1012(kukac)freemail(pont)hu

Előre is köszönöm!!!!!!Nagyon hiányzik :((


5 cica SOS gazdát keres!

2012. október 22., hétfő

4 nőstény (3 cirmos és 1 trikolor) és 1 kandúr (cirmos)

Érdeklődni a
06-29-351-537 számon vagy a
slimargit(kukac)gmail(pont)com-on lehet.

És megint cica……..

2012. október 22., hétfő

Tegnap este tévedt be a kertünkbe ez a három-négy hónapos kiscica, és keservesen sírt a farakáson, amíg be nem hoztuk.

Kézhez szokott, szobatiszta, dorombolós kislány(?), aki ismeri a hűtő hangját, macskaalmot, öl-hal a felvágottért, tehát vagy elkóborolt – erre utal az is, hogy nagyon tiszta – vagy jó szokás szerint kidobták. A környék számára ismeretlen, próbáltuk vele bejárni a szomszédságot, sikertelenül.

Gondos, szerető gazdit keresünk neki, aki vállalja, hogy ivartalaníttatja, és csak lakásba, vagy felügyelet mellett kijárósnak adjuk örökbe. Nem mindenáron szabadulni akarunk tőle, hiszen édes, tündéri kiscica, de a 2 meglévő felnőtt rabszolgatartó (ld.: “macska”) nincs elragadtatva a társaságától.


SOS cicus gazdit keres!!!!

2012. október 22., hétfő

SOS!!!!

1 év körüli ivaros kandúr cica keres új gazdát, mert most egy Kft. udvarán él Pesten, ahol nem tűrik meg. Nagyon bújós.

Érd:
06-30-630-4002 vagy
06-20-525-8159.


talált kiscicák

2012. október 20., szombat

2 db pár hónapos kandúr fekete kiscica. Esznek, isznak és alomhoz vannak szoktatva. Kedvesek, játékosak ideális kisgyereknek,felnőttnek egyaránt. Pont abban a korban vannak, amikor már nem kell nekik az anyukájuk, de még mindig nagyon aprók! 🙂 Nevük még nincs. Egy utcakereszteződésben találtuk őket Érden, nagyon fáztak és sírtak. Nem sikerült ideiglenes gazdit találnunk nekik, ezért minél hamarabb szeretnénk jó helyen tudni őket, mert megint kikerülhetnek az utcára szegények.


Kóborló kutyus

2012. október 20., szombat

Soroksáron, a Hősök terén kóborol egy nagytestű kaukázusi keverék fehér mellényes kutya. Elcsavargott vagy autóból dobták ki. Akinek hiányzik, vagy aki be szeretné fogadni, ott megtalálja.

Árva cicák gazdát keresnek, akár ideiglenesen is SOS!!!!!!!!

2012. október 20., szombat

XXI. kerület, Béke téren élő kidobott, árva cicáknak keresünk gazdát, nagyon SOS! A cicák mentése megkezdődött, de sajnos nincs befogadó, az ott lakók sorsa továbbra is bizonytalan. Kérek szépen mindenkitől egy megosztást, ha csak 1-1 cicát is tudna fogadni valaki, nagy segítség lenne. Sajnos, vannak közöttük vadabbak is, velük nehezebb a dolgunk, de mindenkit ivartalanítva viszünk új otthonába. Köszönöm.

70-413-7360

http://gallery.site.hu/u/Beuska666/beke_ter/

Talált cica

2012. október 18., csütörtök

Találtunk(2012.10.17) egy 2,5 hónap körüli fél perzsa lány kiscicát.
Sajnos nekem van egy kutyusom aki miatt nem tudom megtartani ezért nagyon kérem aki éppen cicát keres fogadja örökbe.
Az elején nagyon félt most már nagyon ragaszkodó mindenhova követ bennünket. Hálás kis jószág!Szobatiszta!
Szeret a lakásban lenni.

elveszett macska

2012. október 18., csütörtök

A múlt hét péntek óta ( X. 12. ) nem jött haza a képen látható fekete-fehér, kb. másfél éves, ivartalanított kandúr cicám, Sanyi.

Budapesten, a XlX. kerületben, a Wekerle-telepen lakom. Már az egész környéket bejártam, kérdezősködtem, de egyelőre eredménytelenül.

Elég könnyen azonosítható a foltokról Sanyika, hátha valaki ráismer! Természetesen naponta nézem az oldalt, hátha meglátom Sanyikát a talált cicák között!

Tel: 06703278999

elveszett

2012. október 18., csütörtök

Samy cica, a sötétszürke kandúr 10. 06. óta nem jött haza. Ürömön tűnt el, elsősorban ott keressük, de lehet az is, hogy elvitték, mert barátságos, szelíd macska. ilyen hosszú ideig még sosem volt távol, nagyon hiányzik.

Kérjük, ha látta valaki a környéken, (esetleg máshol), értesítsen a
06 30 532 69 42-es számon, vagy az
eva.muller(kukac)freemail(pont)hu címen. Köszönöm a segítséget!


Elveszett cica

2012. október 18., csütörtök

Keressük elveszett cicánkat, akit 2012. október 14-én, vasárnap délután láttunk utoljára a székesfehérvári Bányatóhoz közeli otthonában.
A cica 9 éves és gyógyszeres kezelésre szorul, ezért kérjük, aki látta, vagy tudja hol található, mielőbb ossza meg velünk a
lillvacker(kukac)gmail(pont)com e-mail címen, vagy hívjon/küldjön üzenetet a
06-30-226-5191-es telefonszámon.
Visszahívjuk!

A nyomravezetőnek jutalmat ajánlunk és segítségét előre is
köszönjük.
A cica aggódó gazdái

Gazdira várók a Facebookon

2012. október 18., csütörtök

Gazdira várók a Facebookon

cicuknak gazdi kéne…

2012. október 18., csütörtök

Kis tündéreknek keresek nagyon jó gazdit. Jelenleg Budapesten “laknak “, a 61-e villamos vonalán, a Hűvösvölgyben. A tulajék hamarosan elköltöznek és nem fogják elvinni a kicsiket.

Ha igaz a vöröske és a szürke kisfiú, a teknőc a lány Gyönyörűek, kedvesek, már fogócskáznak, de nagyon picurik..

Kérlek terjesszétek köszönet….
Tel.: 30 3803755

Eltűnt macska

2012. október 18., csütörtök

Október 9.-én eltűnt a cicánk,Várpalotán a Loncsosban.Két éves kandúr macska, különleges színű.A neve Pocika.Nagyon-nagyon várjuk haza!!!!!!!!!!! Lehet ,hogy valaki véletlenül bezárta valahova.Bárki BÁRMIT tud hívjon vagy írjon.Az eltűnés napján a jobb szeme fájt és váladékozott.

Tel: 06204840303
E-mail: poccancs(kukac)gmail(pont)com

Maine coon-t találtunk

2012. október 18., csütörtök

Az M7-es mellett találtuk a Szabadi pihenőhely mellett 2012.10.11-én este. Ki volt száradva kicsit, és nagyon éhes volt. Be volt rekedve a sírástól.
Nagyon kezes, bújós, valószínűleg szobacica lehetett, nagyon otthon érzi magát a lakásban :-).
Ivartalanított fiú, most állatorvos nézte meg. Van benne chip, de egy különös számmal, még nyomozunk, hogy mi lehet ez. Ha a gazdi esetleg az információk alapján felismeri a macskát, csak be kell diktálni a chip számát, és viheti is a cicát.


Talált cica Csongrádon

2012. október 18., csütörtök

Találtam egy cicát Csongrádon két hete szombaton.
A gazdáját keresem, hacsak nem rakták ki direkt, vagy ha volt neki egyáltalán.
Nagyon megszerettem, már két hete van nálam, de a másik macskám nem kedveli.
De ha nem jelentkeznek érte, természetesen marad nálam.

Telefon:
06-70-2341504


szívbeteg karthauzi jellegű cica anyagi segítséget kér!

2012. október 18., csütörtök

Illatos úton van ez a szegény cica. Szívbeteg. Valószínű ezért adták le. Kellene neki ideiglenes befogadó. Kozma Dr.-ral beszéltem: első lépésként szív ultrahang.Utána gondolom gyógyszeres terápia. Jó lenne ha ebben valaki tudna segíteni.

06/70/562-1032

Macskamentők alapítvány


Fiatal kandúr cica gazdit keres! SOS!!!

2012. október 18., csütörtök

SEGÍTSÉG, UTCÁRA KERÜLTEM!!!
Nem tudom, hogyan, de hirtelen az utcán találtam magam.
Pedig volt gazdim, mert nagyon-nagyon kedves vagyok, imádom az embereket,
futok is utánuk, hátha valaki hazavisz. De eddig még nem kellettem senkinek. 🙁
Más cicáktól félek, nem ismerem az utcai életet, és hangosan sírok,
hátha valaki meghallja. Kérlek, segíts nekem gazdit találni, hogy újra
melegben és biztonságban lehessek! Fiatal kandúr cica vagyok, aki
meghálálja, ha befogadsz.

Érdeklődni lehet: hkvacika(kukac)gmail(pont)com

elveszett

2012. október 14., vasárnap

Elveszett 2012.augusztus 28-án.
Vörös-fehér, 1 éves, ivartalanított, sovány testalkatú kandúr cica.
Magas jutalom a nyomravezetőnek!

Tel:
280-2929
06/70 314 7711


DAGOBERT gazdit keres!!!

2012. október 14., vasárnap

7 hónap körüli tündéri kanocska. Kistestű marad. Mindenkivel kijön, macskákkal is. Jelenleg panzióban tartjuk, ezért fontos lenne, hogy minél hamarabb gazdihoz kerüljön! Oltott, féreghajtott. Szentendre környékén házhoz fuvarozás megoldható. Örökbefogadási nyilatkozattal adjuk csak.

06-20-9766-993.


Vörös kisfiú cicák

2012. október 13., szombat

Lolkát és Bolkát tegnap este hajították ki a kertünk előtt lévő erdős részen. Két hónap körüli, aprócska kandúrok, a tetű, aki kidobta Őket, jó időpontot választott, már elég késő volt ahhoz, hogy lássam ki volt, de időben ahhoz, hogy meghalljam ennek a két ártatlannak a sírását. Tanácstalanul, éhesen bolyongtak a korom sötétben, három dologhoz értenek a kis Drágák: evéshez, alváshoz és a doromboláshoz, de ezekhez nagyon. Bújós, hálás kis állatkák, mindkettő kisfiú, dorombolós tündérkék, szerető gazdit keresünk számukra, lakásban való tartásra.

ifjabb Bereczki

2012. október 13., szombat

Gazdát keres ifjabb Bereczki, kb két hónapos kandúrka. Egy nyári kaland eredményeként született Velencén, de miután anyja már nem foglalkozott Vele, és senki más sem, teljesen magára maradt, önellátó életmódba kezdett, amivel nem sokra ment kicsi Zotya. Teljesen elveszett ebben a nagy világban, sírva kérte a segítséget, és mivel a helyiek csak széttárták a kezüket, mit is csináljanak szerencsétlennel, kénytelenek voltunk Budapestre költöztetni Őt. Jelenleg ideiglenes befogadónál van, nagyon élvezi a rózsaszín ágyas feelinget. Hasonló körülményeket biztosítani tudó, végleges gazdát keresünk kis Bereczkinek a XXI. kerületből.

További képek

Kedvenc Kereső a Facebookon

2012. október 13., szombat

A hetekben létrehoztuk a facebookon a Kedvenc Kereső Alkalmazást, melynek célja, hogy a kisállatok (természetesen cicák is) gazdára találjanak. Folyamatos fejlesztés alatt áll az oldal, de napról napra egyre több kisállattal bővül az adatbázisunk, mind menhelyek, mind magánemberek által. Az oldal üzenőfalán pedig talált, elveszett vagy épp altatás előtt álló állatokat is közzéteszünk.

Ha ide is feltöltöd az állatot, talán könnyebben és gyorsabban talál gazdit. Előnye az alkalmazásnak, hogy nem kötődik egy márkához sem, teljesen non-profit vállalkozás az egész. Célunk a kis kedvencek megmentése.

Bővebben itt található információ:
http://www.facebook.com/kedvenckereso

SOS segítség kéne Illatoson lévő kék cicának!

2012. október 13., szombat

Karthauzi jellegű középkorú, valószínűleg ivartalanított kandúr az Illatoson. Bűbáj, kedves, bucizós, de szívbeteg szegény, valószínűleg ezért adták le… Kozma doki megerősítette a diagnózist és kérjük a segítséget elhelyezésben, a cica későbbi gyógykezelésében, hogy gazdát tudjunk neki keresni!

Aki bármiben segíteni tud, hívja Tóth Tildát
06/70/562-1032, ingyen kitudja hozni az llatosról!

A cica úgy néz ki, mint a fotón lévő másik cica:

talált Cica

2012. október 13., szombat

2012.10.10-én találtuk XIII. kerületben a Váci 19 szám alatti cicát.
Kandúr cica, sajnos nem tudjuk hogy ivaros-e, felnőtt (1-2 év körüli lehet)
Nagyon bújós, tiszta állapotban találtunk rá.
Jelenleg ideiglenes befogadónál van, utána ismerős menhelyre visszük (Zöld Sziget Menhely).
Esetleg új gazdit, de inkább az eredetit szeretnénk felkutatni.
Mind a négy mancsán van zokni, cirmos cica.

Elérhetőségeink:
205299576, illetve
209992005


SOS gazdát vagy ideiglenes befogadót keres!!!

2012. október 13., szombat

A cica jelenleg még a budapesti Örs Vezér tértől nem messze az utcán lakik, sürgősen kellene neki legalább egy ideiglenes befogadó, hogy tovább kereshessünk neki gazdát! Gyönyörű cica, nagyon barátságos.

Előre is köszönöm!!!

Elérhetőség:
dina428(kukac)gmail(pont)com


ELTŰNT!!!

2012. október 11., csütörtök

2012. okt. 10-én kora délután tűnt el a cicus. Pamacs névre hallgat, hét éves, sziámi, ivartalanított nőstény. Chipezve van.


Dana és Dorka gazdit keresnek!

2012. október 10., szerda

Két kedves, játékos, barátságos 4 hónapos keverék szuka kutyus, testvérek
gazdikeresők!
Bár olyan egyformák, mint a tojás, mégis van köztük különbség.

*DORKA a kisebb testű*, szelíd, barátságos, abszolut ember- és
gyerekszerető. Egyetlen gondolata és törekvése, hogyan lehetne a pocakját
még több símogatásra felkínálni. Az ember közeledésére azonnal megadja és
hanyatvágja magát. Sok törődést, szeretet és símogatást igényel.
Inkább családi barát, társ, kisgyerek mellé is ajánlott. Várhatóan gyengén
közepes testű lesz.
Oltási programját megkezdte, kb. 2 hét múlva fogadható örökbe.

*DANA szintén barátságos*, játékos, emberszerető, de ő inkább egy független
egyéniség. Nem kívánja annyira a símogatást, önállóan intézkedik, nem
keresi feltétlenül az ember közelségét, de ő is rendkívül barátságos,
emberközeli. Nagyon jó jelző kutya, erős, kitartó ugatása van,
kifejezetten kertes házba ajánljuk, ahol szükséges a közelgő idegenek
bejelentése. Ő valamivel nagyobb, erősebb, várhatóan normál közepes
testalkatú lesz.
Oltási programját megkezdte, kb. 2 hét múlva ő is örökbe adható.

Mindkét kutya közel áll a szobatisztasághoz, kertes házban ki-be járhatóság
esetén már önállóan kimennek és ott végzik a dolgukat.
A pórázt még nem ismerik. Mindkettő jó idegrendszerű, figyelmes,
tanulékony, érdeklődő kutyus, akik saját gazdit szeretnének.

Előbb nálam voltak, de most már a menhelyen vannak a kölyökházban, Adrienn
nagyon szereti őket.

Érdeklődni lehet:
06-20-220-0223


elveszett cicánkat keressük

2012. október 10., szerda

Néhány napja elveszett Zokni nevű szürke-fehér cirmos másfél éves ivartalanított,oltott nőstény cicánk Pomázról a Huba utcából. Lábai és hasa fehérek, míg a háta és a feje szürke cirmos.
Nagyon barátságos,gyakran felfedezőutakat tesz a környéken.

Aki látta, esetleg megtalálta,kérem értesítsen az alábbi telefonszámon:
06 20 374 88 24

Segítségüket köszönöm,gyermekeimmel nagyon várjuk haza cicánkat!

Fiatal kandúr cica gazdit keres! SOS!!!

2012. október 09., kedd

SEGÍTSÉG, UTCÁRA KERÜLTEM!!!
Nem tudom, hogyan, de hirtelen az utcán találtam magam.
Pedig volt gazdim, mert nagyon-nagyon kedves vagyok, imádom az embereket, futok is utánuk, hátha valaki hazavisz. De eddig még nem kellettem senkinek. 🙁
Más cicáktól félek, nem ismerem az utcai életet, és hangosan sírok, hátha valaki meghallja. Kérlek, segíts nekem gazdit találni, hogy újra melegben és biztonságban lehessek! Fiatal kandúr cica vagyok, aki meghálálja, ha befogadsz.

Érdeklődni lehet:
hkvacika(kukac)gmail(pont)com

Facebook-on

Talált cica

2012. október 08., hétfő

2012.10.7-én este találtam Várpalotán a Mátyás király utcában egy gyönyörű szép, sziámi szobacicát. Fiatal, nőstény, nagyon nyugodt, kedves, szobatiszta, jól nevelt. Sajnos én nem tarthatom meg, mindenképpen sürgősen gazdát kell neki találnom.

Az én telefonszámom:
06 70 77 65 198, bármikor lehet hívni.

Valószínűleg a környékről való.


Elveszett kedvencünk!

2012. október 08., hétfő

2012.10.02-án Zuglóban (alsórákos, körvasútsor környéke) eltűnt családunk kedvence a képen látható másfél éves Main Coon cicánk. Nagyon aggódunk érte. Ő egy igazi nagyméretű, de gyerekcica..
Eddig azt hittük, hogy csak csavarog mivel kijárós macska, de ez már egy hete húzódik..

Aki látta vagy tud róla valamit kérem az alábbi számon jelezze :
06 20 436 1941
Ha kérhetem, osszátok meg hátha van még egy kis remény…

Alkotói pályázat – értékes díjakkal!

2012. október 06., szombat

Állatbarát Plakátpályázat 2012/2013.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület plakátpályázatot hirdet, melynek célja, hogy az ifjúság körében a környezettudatosság és a felelős állattartás fontosságát népszerűsítse. A pályázók pozitív vagy negatív példák bemutatása révén elkészített alkotásokkal nevezhetnek. Az alkotó témája lehet pl. a hobbicélú vagy a gazdasági állatok tartása, a cirkusz, az állatkert, a vadászat, a prémtermelés, az állatkísérletek, a világ állatvédelmi problémái, egyéb témakör. A pályamű készülhet A4 / A3 méretben, a plakát készítési technikája (pl. rajz, festmény, kréta, egyéb) szabadon választható.

A pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályamű címét. A 14 év alattiak a gyermek, a 14 év felettiek a fiatal / felnőtt életkori kategóriába kerülnek besorolásra.

Az elkészített pályázati anyagok postára adási határideje 2013. február 05.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői értékes díjakat kapnak (pl. aki iskolán keresztül küldi be alkotását, az osztálya kirándulásához kap támogatást, de a díjak között szerepel pl. tábla pc, rajzfelszerelés, laptop, sportfelszerelések, vásárlási utalványok, egyebek).

Beküldési cím:
Orpheus Állatvédő Egyesület “plakátpályázat 2012/2013”, 6701 Szeged, P.F.: 929.

(a pályamű kötelező melléklete egy, a pályázatot beküldő nevére és címére megcímzett, bélyeggel ellátott, közepes méretű válaszboríték)

A legsikeresebb (díjazott) alkotók egyenként kiértesítésre kerülnek, a pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.zug.hu oldalon kerül ismertetésre.

Alkotásra Fel!

Gazdikereső Nikita

2012. október 06., szombat

Nikita várólistáról érkezett cica. Nagyon vagány, eleven kismacska, aki imád játszani és semmitől és
senkitől nem riad meg. Érintésre dorombol, ha esetleg elfelejti az
ember érinteni, akkor ő jön, bújik, hízeleg és a végeredmény ugyanaz:
dorombol. Imád a gazdi közelében, ölében lenni. Kizárólag lakásba fogadható örökbe

A cicára KIZÁRÓLAG a
macskamentes(kukac)noeallatotthon(pont)hu mail címünkön lehet jelentkezni!!!!
Köszönjük.


Fekete cicánkat keresem

2012. október 06., szombat

Szeptember 26-án éjszaka, a 16. kerületi Pálya utcában eltűnt gyönyörű fekete, 1 éves nőstény cicánk. Ismertetőjele, hogy a mellkasán és a farkán is fehér folt van. Kislányunk nagyon várja őt haza!

Ha valaki felvilágosítással tud szolgálni, keressen meg kérem:
30-9609900

XI. ker.-ben elszökött Cane Corso-t keresnek!

2012. október 06., szombat

Feri dokiék XI. kerületi rendelőjének várójából szökött el!
SOS keresik ezt a Cane Corso-t. A XI. kerületben tűnt el, chippes! Illatosra már beszóltak, hogy ha bekerül, akkor gazdis! Ha bárki látja, próbálja megfogni.

Ha megvan, hívjátok ezt a számot:
70/945-9531

Cicák gazdit keresnek

2012. október 03., szerda

Kertes házban lakom a XVI. kerületben. Egy kóbor cica május elején a pincékben szült meg 3 kiscicát.
Az apacicát( aki szintén kóbor) ivartalaníttattuk az egyik szomszéddal, de már sajnos későn.
Szeretnék gazdit találni 2 kiscicának, egy fiúnak és egy lánynak, a képeket csatoltam róluk, most lesznek 5 hónaposak. Az egyik kicsit megtartom, mert van már egy befogadott idősebb cicám ( és kutyám is).

Tel: 30-231-3668