Archívum: 2011. december 22.

Elveszett fiú cica

2011. december 22., csütörtök

Elveszett 2011.12.18-án hajnalban, Budapest 15.kerületében (Rákospalotán) egy 7hónapos fiú cica, aki még nem volt ivartalanítva. Teljesen kézhez szokott, nagyon barátságos, bárki meg tudja fogni (még az utcán is, sajnos).
Barna alapon, fekete cirmos cica, változóan hosszú fehér zoknikkal, fehér fél oldalas mellénykével és fehér a hasa is, valamint az orra körül a pofija. Piros bolhanyakörvet visel.

Bárki látta az kérem írjon a:
linaweird(kukac)gmail(pont)com e-mail címre, vagy hívjon a:
36 20 4494960 -as telefonszámon.
Nagyon hiányzik az egész családnak.


Bambi és Csibészke

2011. december 22., csütörtök

Figyelem! A helyzet rosszabbodot, már nem engedik be éjszakára a lépcsőházba a cicákat, ráadásul néhány lakó most már ténylegesen sintérrel fenyegetőzik. Nem lesz nehéz begyűjteni őket, hiszen kedvesek, szelídek… Nagyon sürgető, hogy gazdára találjanak!

Gazdát keres egy parkban élő testvérpár, Bambi és Csibészke. Kb. 6-8 hónaposak, kedvesek, bújósak. Bambi természetesen leányzó, ő az otthonülőbb típus. Csibészke kandúr gyerek, ennek megfelelően több dolga van, amit folyton intézni kell, jönni-menni, felügyelni. Emiatt sajnos a fotózásról is lemaradt, de ugyanolyan cirmos, mint a testvére, csak egy kicsit sötétebb árnyalatú és még szebb a pofija, mint Bambié. Lehetőség szerint szívesen maradnának együtt, de Bambinak kifejezetten sürgős lett az elhelyezése. Éjszakára be szokták őket engedni egy lépcsőházba, ahol Bambi az egyik lábtörlőn szokott aludni, egy másikat pedig alomként kezdett el használni (lévén valódi alom nincs neki lerakva). Innen egyenes út vezet a lakók rosszallásához, mérgezéssel vagy sintérrel való fenyegetőzéséhez. Ezt megelőzendő biztonságos, meleg vackot és szerető gazdit keresünk nekik. A cicák ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatók örökbe.
frumaszat(kukac)t-online(pont)hu 06 /30/ 425-4518


Macskavilág Alapítvány gazdikereső cicái

2011. december 22., csütörtök

http://www.macskavilag.com/macskakereso
http://www.facebook.com/Macskavilag