Archívum: 2011. november

Debreceni cicák gazdit keresnek

2011. november 29., kedd

Debrecenben tarka cicák SOS gazdit keresnek. Az emberek nem nézik jó szemmel a jelenlétüket. A legkisebb kb. 2-3 hónapos. Nagyon aprócska, de már eszik, Neki lenne a legfontosabb, hogy mielőbb gazdira leljen a hideg, havas idő beállta előtt. A nagytestvére hízelgős kandúr, kb. 6 hónapos, kötődik más cicákhoz, egyedül nem szeret lenni. A fotón még a mamájuk látható, ha Őt valaki az ivartalanítás utáni időre tudná ideiglenesen befogadni (1-2 hét), kérem jelezze. Szeretném ivartalaníttatni, de sajnos elhelyezni nem tudom a műtét után.

email: filo.szilvi(kukac)gmail(pont)com,
tel: 30/3882122


Gazdát keres egy altatásveszélyben lévő cica

2011. november 29., kedd

Kacorról kiderült, hogy FIV pozitív, ezért gazdái nem vállalják a további tartását. Most ideiglenesen az őt kezelő állatorvos rendelőjében lakik, ahol többszöri halogatás után december elejéig kapott menedéket. Kacor 5 év körüli, ivartalanított kandúr. A betegségének jelenleg egyetlen tünete van, az íngyulladás, de ez nem zavarja őt az evésben, a száraztápot is elropogtatja. Helyes, kedves, barátkozós cica, aki olyan gazdát keres, aki ismeri a betegségével járó állapotot, és ezzel együtt is vállalni és szeretni tudja. Egyedüli cicának lehet őt befogadni, lakáson belüli tartásra. További információk a FIV-ről: www.fivpozitiv.hu

Kapcsolat: Dr. Hegyi Alexandra 06/30/ 313-0109
alhegy(kukac)hotmail(pont)com


Elveszett cica

2011. november 28., hétfő

2011. november 21-én Dunakeszin, a Barátság út 39.sz. ház lépcsőházából kisétált vagy kitették, lakásban tartott, igen kedves Furcsi névre hallgató ivartalanított 6 éves tigriscsíkos nőstény cicám.
Különös ismertetőjele: “enyhén molett”.
Velem együtt még két cicusnak is hiányzik…

Kérem aki megtalálja, hívjon. Köszönöm.

06-20-426-4900

Tüneményes mentett kiskandúr várja gazdiját!

2011. november 28., hétfő

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 8 hónapos, csodaszép bundájú, parazitamentesített, chippel ellátott, csupaszív ivartalanított kandúrka!
Nagyon hányatott az ő eddigi kis élete: a népligeti aluljáróban találtam rá nagyon rossz állapotban, kiszáradva, ahol az ottaniak elmondása szerint 3 napig beszorulva, étlen-szomjan várt a segítségre…
Nagyon szépen helyre jött, az emberekbe vetett hite pedig az őt ért hányattatások ellenére is töretlen: elképesztően embercentrikus, dorombol, ölelget, bújik, és egyedi szokása, hogy felmászik az arcomhoz, és orrát az orromhoz nyomja, kifejezve ezzel szeretetét és bizalmát.
Teljesen problémamentes, nyugodt, szobatiszta, kisgyerek, kutya, másik cica mellé is nyugodtan befogadható, igazi főnyeremény álom-macska.
Várja méltó gazdiját ez a csordultig szerető kis kincs!

SOS- ha nem lesz gazdi, menhelyre kerül!

2011. november 28., hétfő

Kitty gazdát keres! 5 éves, ivartalanított dalmata lány.
Igazi emberközpontú eb, hálás-bújós ha foglalkoznak vele.
Gyerekekkel is barátságos, de nem javasolnánk kisgyermek mellé nagy termete miatt.
Szobatiszta de egész életében kerthez szokott, nem tesz kárt semmiben.
Az lenne ideális számára, ha bemehet a gazdihoz is, de szabadon mozoghat a nap nagy részében a kertben.
Macskákra, madarakra rámozdul, nem tarthatók együtt. Jelez, de nem csahol egész nap feleslegesen.
Más kutyákhoz való viszonyán még van mit javítani, de alapvetően nem agresszív, sőt játékos ha a másik eb is vevő erre. Domináns kutyákkal szemben viszont megvédi magát.
Határozott gazdit és olyan családot keres ahol ő is családtagnak számít.
Napi foglalkozást igényel és ezt hatalmas szeretettel hálálja meg.
Oltott, chipezett, féregtelenített, ivartalanított, egészséges kutya.

Érdeklődni: +36-70-385-2360
dalmatamentes(kukac)gmail(pont)com (Kitty megjelöléssel)

További fotók

Princ, kiscica

2011. november 26., szombat

SOS!
Gazdit keres Princ, az 5 hónapos kandúrka, végtelenül szelíd,bújós szobacica.

Skype nevem: szmariann1963
tel: 06706055632


Eltűnt cica!

2011. november 26., szombat

2011.november 22-én este nem jött haza a cicám, Osiris. Délután mindig kiment sétálni. Budapest X.kerületében Újhegyen lakunk, a Kővágó utca 2-ben. Többször is körbe jártam, de nem találom sehol. Sötét szürke, majdnem fekete, de esetében Kéknek szokták hívni a színét. Sárga szemei vannak, nőstény és nagyobb darab. A karthauzira hasonlít. Ivartalanított cica. A hasa kopasz. 2 éves. Nagyon hiányzik.

tel: 06304570298
emial címem: gyohfarkas91rgy(kukac)gmail(pont)com


AGÁRDI MORZSIKA

2011. november 26., szombat

GAZDÁJA DEC. 10-ÉN ANGLIÁBA MEGY, MUNKÁT KAPOTT, MORZSIKÁNAK ÍGY MEGINT GAZDÁT KELL TALÁLNUNK!

AGÁRDI MORZSIKA
Kb. 12 éves, kistestű, keverék nőstény kutyus
(sajnos nincs ivartalanítva, de talán ilyen idős korban ez már nem gond…)

Morzsinak meghalt a gazdája, s utána évekig magányosan élt Agárdon.
Majd Budapesten lakásba került. Már szobatiszta, tehát az ott létet is megszokta.

Tavaly a téli hideg elől menekítettük szerencsétlen állatot, s most megint a téli hidegben kell Őt visszahoznunk, mert a jelenlegi befogadója megélhetési okokból rövid időn belül Angliába megy. Mivel lakásban élt eddig, csak lakásba adhatjuk, mert a kinti hideget már nem bírná!

Morzsika nagyon kedves, bújós, szeretetre éhes, de félős kutyus. Kedves, szelíd és barátságos kisebb kutyussal esetleg kijöhet. Domináns, illetve agresszív kutyák társaságától reszket.

Hámmal és pórázzal nagyon szeret sétálni, de a nyakörvtől fél (legalábbis még tavaly félt).
(Hámot és pórázt adunk hozzá!)

Érdeklődni:
Mobil: 06 30 271 9990
E-mail: andrea.pusztai(kukac)gmail(pont)com
és s.o.s.gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com

Szürke cica gazdit keres

2011. november 26., szombat

A mai napon találtuk ezt a szürke piros nyakörvvel rendelkező cicust.
A gazdáját keresném, már hetek óta kóborolt, de csak most tudtuk befogni.

hajnalka.fur(kukac)gmail(pont)com


eltűnt cicák

2011. november 23., szerda

A cicákról: Bolha és Chessie tűntek el, Bolha novemberben, pár napja, Chessie korábban, még októberben. Mindketten nagyon fiatal, nagyon barátkozós kiscicák, július 7-én születtek és a Kishegyesi útról tűntek el. Chessieről reméljük, hogy elvitték, így legalább jó helye van (mivel magától nem ment el messzire a háztól), de Bolhát nagyon féltjük a hidegben.

(egyébként mindkét kiscicán sötétzöld bolhátlanító nyakörv volt; Chessie a kis fekete-fehér cica nagy, össze-vissza álló szőrrel, Bolha a szürkés-feketés-barnás-vöröses cica 🙂 )

celiahna(kukac)gmail(pont)comCica gazdit keres

2011. november 23., szerda

Találtam egy édes kiscicát, aki 3 hónapos. Kiskandúr, hófehér és rendkívül okos, ügyes, barátságos, dorombolós és hálás. Sajnos egy pici albérletben lakom párommal, aki nem tűri meg ezt a kis tündért, és a tulaj sem engedi az állattartást.
Képet sajnos nem tudok küldeni, mert se olyan telefonom se egyéb technikám nincs hozzá. A cica oltva, féreg hajtva és élősködő mentesítve van. Nem karmol, folyton játszik és rendkívül társas cica.
Kérlek segíts, hogy el tudjam helyezni egy igazán szerető gazdinál, aki bent tartaná és elfogadná egy kedves társ hatalmas szeretetét. Budapesten bárhol átvehető.

Adok hozzá oltási könyvet, almot, ételt és játékot is.

Slash a puli-SOS KARCAG!!!!

2011. november 23., szerda

SOS ALTATÁSVESZÉLYBEN A KARCAGI GYEPIN!!!!!!!!

Slash-nek neveztük el. kb 4-5 éves lehet, de ez a max. szerintem . Nagyon jó fej és barátságos fiú és lány kutyikkal egyaránt.

már lejárt az ideje, ezért sajnos bármikor altathatják!

kérlek,ha tudsz segíts neki…..az üzenet továbbításával is akár…

Karcag 06-30-525-0760 Tímea


ELVESZETT FRANCIA BULLIK!! (ÉRD)

2011. november 23., szerda

2011. 11.21-ÉN 12 ÓRA KÖRÜL ELVESZETT ÉRD, PARKVÁROSBÓL FIDÓ 6 ÉVES, ÉS TÖKI 3 ÉVES KAN, IVARTALANÍTOTT FEHÉR, FEKETE FOLTOS FRANCIA BULLDOG KUTYUS. NAGYON HIÁNYOZNAK, HA BÁRKI TUD RÓLUK KÉREM HÍVJON.

0620-597-27-53Talált cica

2011. november 23., szerda

Debrecenben a Hunyadi-Bethlen-Egyetem sugárút vonzás körzetében találtam egy gyönyörű jól tartott. ápolt fekete-fehér lány cicát. Nagyon barátságos. Valószínű lakásban tartott szépség.Sajnos én befogadni még ideiglenesbe sem tudom 8 saját cicám miatt. Különös ismertető jele hogy az egyik első lába fehér a másik fekete. Várjuk a gazdi jelentkezését ha nem lesz meg a gazdija örökbe fogadható.Nem szeretném ha kint fagyoskodna a hideg éjszakában főleg hogy valószínű benti cica lehetett. Képet később tudok csatolni.

Érdekl: 20/459-7852 egésznap vagy a
gabriella.thern(kukac)freemail(pont)hu.

elveszett cica

2011. november 20., vasárnap

November 18-án este elveszett fekete-fehér, 8 hónap körüli kislány cicánk. Ivartalanítva nincs, szelíd, nagyon várjuk haza. Budapesten, este 7 és 9 óra között a Kerepesi-Keresztúri út kereszteződésénél tűnt el, nem jött haza. Ha valaki esetleg megtalálta, vagy felvette autóba mert azt hitte nincs gazdája kérem értesítsen, nagyon várják haza a gyerekeim.

Telefonszámom: 06/20-241-4527

Elveszett Berci cica

2011. november 20., vasárnap

KERESSÜK NAGYON SZERETNÉNK MEGTALÁLNI!

2011.11.18-ÁN PÉNTEKEN ESTE ELSZALADT AZ ÜLLŐI ÚT 159. SZÁM ELŐL 2 ÉVES IVARTALANÍTOTT HAMUSZÜRKE BERCI CICÁNK PIROS TEXTIL HÁM VOLT RAJTA.

TELEFON: 06 30 370 5694

elveszett cica

2011. november 20., vasárnap

November 16.-án szerdán a Batthyány utca 31-ből eltűnt 1 éves, ivartalanított, cirmos kandúr cicánk. Fekete bolha elleni nyakörvet viselt és a jobb hátsó lábára enyhén sántít. Nagyon barátságos, kedves, ezért reméljük, hogy valaki megtalálta, találkozott vele, esetleg befogadta.

Ha valaki tud róla valamit, akkor kérem értesítsen az alábbi telefonszámon:
0036703893380.

elveszett Szimonka

2011. november 20., vasárnap

Kedves cicabarátok! S.O.S segítség Szimonkának

Egy ezüst szürke, fekete csíkos 3 és fél éves, kistermetű cica lányról van szó, aki november 13-án az esti órákban tűnt el otthonomból illetéktelen behatolás kapcsán. (VIII. kerület, Teleki tér 3.) Szimonka, Szimike, Szimi névre hallgat, nagyon félénk, de ha kedvesen közelednek felé, akkor barátságos, bújós, dorombolós. Gazdihoz szokott, más cicát még nem nagyon látott. Bal füle tövében seb található. Szeme színe sárgás arany. Ivartalanítva nincs. Viszont sérv műtéten esett át 2008-ban.
Minden információ érdekel.

Segítségüket előre is köszönöm.
Tisztelettel:
egy aggódó cicamami

T.sz.: 0630 378 3993


Mici cica

2011. november 18., péntek

Mici cica még mindig gazdit keres! Egy éve dobták be hozzánk, de akkoriban szegénykém annyira rossz állapotban volt, hogy nem sikerült neki gazdit találnunk. Azóta szépen felhizlaltuk, ivartalanítva és féregtelenítve lett! Bár kint él a kertben a kisházában, de szobatiszta. Amikor ivartalanítva lett 1 hónapig a házban élt és hozzá lett szoktatva, tanítani se kellett egyből tudta a dolgát.
Rendkívül kedves és szeretetéhes cica, nyugodt természetű, állandóan hízeleg és dorombol. Szinte mindent megeszik, most leginkább konyhai maradékot kap enni, nem válogatós.
Pár hónapos lehetett amikor hozzánk került tavaly decemberben, szóval kb. valamivel több mint 1 éves most, kistermetű lány cica, talán 2 kiló súlyra.
Mici valószínűleg kisgyerekek megunt cicája lehetett meg egyedül tőlük fél, elbújik ha gyerek hangot hall, ezért leginkább idősebbek mellé ajánlom vagy nagyobb gyerekes családoknak.
Budapest X. kerületből lehet elvinni, de probléma estén a házhozszállítás is megoldható. Olyan gazdit szeretnék neki találni aki igazán szeretni tudná és sokat foglalkozna vele, mert sajnos ezt nálunk nem kapja meg, csak etetjük 🙁

Elérhetőség:
kiss.linda84(kukac)gmail(pont)com,
0670/500-9227


MACSKAMENTŐK ÖRÖKBEFOGADÓNAP – 2011.11.19

2011. november 18., péntek

CICÁS ÖRÖKBEFOGADÓ NAP ANGYALFÖLDÖN – 2011. NOVEMBER 27-ÉN

2011. november 18., péntek

CICÁS ÖRÖKBEFOGADÓ NAP ANGYALFÖLDÖN
2011. NOVEMBER 27-ÉN (VASÁRNAP) 10-16 KÖZÖTT
Az Elszánt Állatvédők (BBME Állatvédő szakosztálya) és a Macskavilág Alapítvány cicás örökbefogadó napot rendez az AlphaZoo Kisállatok Hazai Nagyáruházában Angyalföldön.
Helyszín: AlphaZOO Áruház (Váci úti TESCO, jobb oldali bejárat) 1138 Bp., Gács u. 3.
Adományokat szívesen elfogadunk mentett állataink javára, a helyszínen is!

Információ: ellancs(kukac)gmail(pont)com,
20/9784-345

Kérünk titeket terjesszétek, osszátok, hogy minél több gazdi kijöjjön és minél több cicának megadjuk a lehetőséget egy jobb életre, szerető családra!
Köszönjük!

talált macska

2011. november 17., csütörtök

Találtunk egy fekete, fehér és kissé barna fiatal fiú macskát a 16.ker Rózsa utca és Tulipánfa utca sarkán. Már pár hete (vagy már 1 hónapja) itt van a környéken (a sarokra mindig visszajár) etetjük így már macska formája van, barátságos de azért félénk, simogatásra dorombol, és eldobja magát. Nekünk kutyánk van, próbáltuk összeszoktatni de nem megy így szeretnénk neki gazdit keresni mielőbb, mert télen kint megfagy!

tothlaura21(kukac)gmail(pont)com


Blacky

2011. november 17., csütörtök

Szerető, gondos gazdit keres Blacky, egy fiatal (kb.1éves), brit–házi keverék cica.
Gyönyörű, fényes fekete bundája extra puha, plüss-hatású.
Utcán született és nőtt fel, onnan mentettük őt és testvérét, mert sajnos sokan zargatták őket.
Idegenekkel eleinte kissé bátortalan, de hamar barátkozik és kedves, bújós cicus.
Nagyon szereti, ha babusgatják, de jól elvan egyedül is. Nyugodt, csendes.
Ivartalanított kandúr, szobatiszta, parazitamentesített.
Lehetőleg lakásban tartásra adnánk, ajándékba, ingyen.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
06 30 741 3693 vagy
allatmentok(kukac)gmail(pont)com
(A cica Budapesten van, de szállítása megoldható.)

Kacor

2011. november 17., csütörtök

Családi okok miatt mielőbb új otthont, szerető gazdit keres egy gyönyörű, Silver Tabby és házi macska keverék cicus.
Extra puha és selymes szőre van, és a mintázata a testén nem a hagyományos cirmos, hanem inkább tigriscsíkos (bár ezt a fotók nem igazán adják vissza).
Kacor 6 hónapos, kézhez szokott, szobatiszta.
Szeret bújni, dorombolni, ugyanakkor nagyon játékos és nagy mozgásigénye van. Ennek megfelelően kertes házba ajánljuk, ki-bejárós cicának.
Parazitamentesített, ivartalanított (kandúr).
Ajándékba, ingyen adjuk őt.

!!!Elveszett !!!

2011. november 17., csütörtök

ISMERTETŐJELEI:
– 9 hónapos jack russel szuka kutya
– Pötyi névre hallgat
– háta: fehér és 2 nagyobb fekete folt van rajta
– sok kicsi fekete folt van a hasán

MEGTALÁLÓJA JUTALOM ELLENÉBEN ÉRTESÍTSE A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOT !

06 30 475 46 28


Keressük Trixit

2011. november 16., szerda

Keressük Trixi névre hallgató kis termetű tricolor cicánkat, 10 napja veszett el Siófokon, a környéken bárhol lehet. A cica különös ismertetőjele, hogy farkincáját begörbítve az oldalán “viseli”. Ivartalanított, nagyon kedves, de kicsit félős cica. Magas jutalmat kínálunk annak, aki segít neki hazatalálni!

Tel: 06208001970

eltűnt cica

2011. november 16., szerda

November 8.-án a XVI. kerületből, Mátyásföldről eltűnt a képen látható kb. 8 hónapos, ivartalanított lány cica. Valószínűleg valaki magával vihette, mert szabad kijárása volt (kertes házban lakunk), nagyon barátságos. Nem tud normálisan nyávogni, rekedt a hangja. Autó nem üthette el, a szomszédok nem zárták be sehova, egyszerűen felszívódott. Még tavasszal találtam a Szilas-patak partján kidobva, nevelgettük, rendbe hoztuk, és most nagyon hiányzik.

Az elérhetőségeim: 0630/4789249,
vonalas: 403-6870
e-mail: laura.pazmandi(kukac)gmail(pont)com

Előre is köszönöm a segítséget.


elveszett cica

2011. november 16., szerda

2011. november 10-én a III. kerületi Aquincumban eltűnt fekete, Tzatziki (caciki) névre hallgató egy éves ivartalanított kandúr cicám. Nagyon barátságos, kedves jószág, könnyen megszokja az idegeneket. Különleges ismertető jele, hogy az oldalán van pár fehér szőrszál, amúgy teljesen fekete.

Remélem, megkerül.


Koromfekete fiú cica keresi gazdáját

2011. november 16., szerda

1 éves gyönyörű koromfekete színű fiú cica, nagyon barátságos, az ember közelségét nagyon igénylő dorombológép . Féregtelenítve, bolhátlanítva van, s az első oltását is megkapta. Szerető, felelősségteljes gazdáját keresi Miskolcon és környékén lehetőleg lakásba! Most ideiglenes befogadónál van, de nem lehet ott sokáig.
Eddigi hányatott sorsát feledtetni tudó, életre szóló gazdáját keresi!

Elérhetőség: 70/7741375
pihe73(kukac)gmail(pont)com


mentett cicák

2011. november 16., szerda

2011 október vége felé Hevesvezekény után a 31-es főút mellett, messze a várostól, az út szélén látunk két kiscicát, párom nagy könyörgésemre visszafordult, megálltunk.
A cicák beszaladtak a bokrok mögé, én utánuk,és kiderült, hogy öt kiscica kölyök van ott a szántóföld vagy micsoda szélén a bokrok mögött. Sokat kellett könyörögnöm, hogy elhozhassam, ami szintén nem volt egyszerű, mert nem voltunk szállításra felszerelkezve.
Lényeg, hogy eljöttek velünk Budapestre, gondoltam találok nekik gazdit, de eddig még nem sikerült ( neten hirdettem), pedig nekünk is voltak saját kiscicáink és azoknak találtam gazdit, igaz az nyáron, tavasszal volt.
A cicák meglátásom szerint nem elvesztek, hanem kirakták őket, mert elég messze voltak a falutól, kettő között kb.
talán két hónaposak lehettek, így most talán 3 hónaposak. 4 lány és egy fiú.
cicák kicsit gyengék voltak, köszönhető a kaja nélküliségnek és a bennük lévő kullancsoknak, , már nagyon szelídek, bár amikor találtam, se voltak túl félősek.
Esetleg, ha lehetne erre az oldalra is feltenni őket, azt megköszönném, mert nagyon sürgős lenne nekik gazdit találni, sajnos mi egyet sem tudunk megtartani, mert nekünk is van 3 cicánk. Mi is csak az udvaron tudjuk tartani, de legalább enni kapnak, ezért még a nagy tél előtt jó lenne nekik egy otthon.
Esetleg abban nem tudnak tanácsot adni, hogyha nem találok gazdit, nincs-e olyan menhely vagy valami, ahol befogadnák, mert mi nem tudunk 8 cicát a házban tartani a 1,5 éves kislányom mellett, de nélküle se lenne megoldható.


talált macska

2011. november 13., vasárnap

Október vége óta nálunk (XII. kerület, Svábhegy) tartózkodik egy oroszkék jellegű, ivartalanított középkorú kandúr. Keressük eredeti vagy új gazdáját. Kedves, alkalmazkodó és nem válogatós. Chip nincs benne. Az állatorvos szerint egészséges.

Telefonszám: +36 1 3951071
E-mail: zsuzsa9(kukac)gmail(pont)com


Elveszett cicámat keresem!!!

2011. november 13., vasárnap

A XV. kerületben az SZTK közelében tűnt el egy kertes házból, október 20-án.
Féregtelenítve, Ivartalanítva van, házi macska szürke,fehér,fekete színü. 4 éves.

Ha valaki tud valamit, hívjon vagy írjon!!!
30/864-1807
rockynrio(kukac)gmail(pont)com


Cicák SOS gazdit keresnek!

2011. november 13., vasárnap

Váratlanul úgy alakult,hogy Ausztriába költözünk családostól. Ausztriában munkásszálláson fogunk lakni,ott nem lehet cicát tartani Annyira csődöt mondtak az itteni munkáink,hogy muszáj menni. Van 2 majdnem 4 hónapos gyönyörű cicánk,egy nőstény meg egy kandúr. Tegnap még ígértek nekik gazdát, mára visszaléptek. Az anyamacska elég magának való,úgyis eljárkál.
Ha esetleg sikerülne jó gazdát találni Hamukának és Princnek, nagyon boldogok lennénk. Küldök fotót róluk,hátha az segítség.

Skype nevem: szmariann1963
tel: 06706055632


Babuka cica gazdit keres!

2011. november 13., vasárnap

Kb. 5 hónapos tündéri kis kandúrka. Házi cirmos.
Gyönyörű, csillogó selymes szőrű barna cirmos (fekete csíkokkal).

Babuka simogató emberi kézhez szokott, kedves, barátságos és rendkívül nyugodt természetű, babusgatást kedvelő, tündéri barna cirmos kis kandúrka.
Nagyon szeret ölben lenni 😉 Sőt! Már fel is kéri magát kézbe a földről 😉
Nem karmol.

S.O.S. szerető, felelős örökbefogadó gazdit keres a tél beállta előtt!

Nem megszabadulni akarunk tőle, hanem egész életére szerető, s felelős gazdit találni neki!
Érdeklődni lehet:
Telefonon: 06 30 271 9990
E-mailben: s.o.s.gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com


Kedveske

2011. november 13., vasárnap

Kb. 3 éves ivartalanított nőstény.
Barna-fehér cirmos házi cica.

Rendkívül szelíd, kezes, amolyan ‘gyámoltalan’, igen szép cica.
Feltűnően kedves, helyes és szép pofikája van 😉

Sally cica testvére.

Nem megszabadulni akarunk tőle, hanem egész életére szerető, s felelős gazdit találni neki!

Érdeklődni lehet:
Telefonon: 06 30 271 9990
E-mailben: s.o.s.gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com


Mirr-Murr

2011. november 13., vasárnap

Közel 1.5 éves ivartalanított nőstény.
Barna-fehér cirmos házi cica.
Jellegzetessége: az orrán barna folt.

Igazán szelíd, kezes, s nagyon bújós cicuka..
Nagyon barátkozós, nem mondhatni, hogy félős.

Érdeklődni:
06 30 271 9990
andrea.pusztai(kukac)gmail(pont)com


Sally (Cirmi és Lili mamája)

2011. november 13., vasárnap

Kb. 3 éves ivartalanított nőstény.
Szürke-fehér cirmos házi macska.

Kedves, szelíd, emberi kézhez szokott szép macska.

S.O.S. szerető, felelős örökbefogadó gazdit keres a tél beállta előtt!

Nem megszabadulni akarunk tőle, hanem egész életére szerető, s felelős gazdit találni neki!

Érdeklődni lehet:
Telefonon: 06 30 271 9990
E-mailben: s.o.s.gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com


SOS kiscica!

2011. november 13., vasárnap

Kedves állatvédők,

szeretnénk 2 hónapos cicánkat elajándékozni, 2 és fél éves gyerekemmel sajnos nagyon hadilábon állnak, a gyerek folyamatosan terrorizálja. Két hónapos kb., sokat dorombol (mikor a gyerek éppen nem öli). Kandúr, és szobatiszta! Ivartalanítva nincs, de a költség felét fizetem.


cica gazdát keres

2011. november 13., vasárnap

Ennek a kiscicának keresünk gazdát. Az anyja sebesült volt és sántított, az alomból csak ez az egy maradt, arra gondoltunk vmi más állat elvihette őket.


agárdi öreg Morzsika megint gazdikereső

2011. november 13., vasárnap

Morzsika egy kb. 12 éves, kistestű, keverék nőstény kutyus (sajnos az ivartalanításában nem biztos az Évi sem, de egy 12 éves kutyánál ez talán már nem annyira fontos).

Morzsinak meghalt a gazdája, s utána évekig magányosan élt Agárdon.
Egy állatbarát ismerősöm etette, s rendezte az orvosi ellátását. Budapesten lakásba került. Már szobatiszta, tehát az ott létet is megszokta. Azóta kutyakozmitikusnál is járt,
s már szebben néz ki (sajnos az itt csatolt fotók még az előtt készültek).

Kértem az Évit (Morzsi korábbi pártfogóját), hogy ha beszél Morzsi jelenlegi befogadójával,
a Mariannával, akkor kérje meg, hogy ha tud, akkor küldjön mostani fotókat.

Tavaly a téli hideg elől menekítettük szerencsétlen állatot, s most megint a téli hidegben kell Őt visszahoznunk, mert a jelenlegi befogadója megélhetési okokból rövid időn belül Angliába megy.

Morzsika az árvaságára való tekintettel egy nagyon kedves, bújós, szeretetre éhes, de félős kutyus. Domináns, illetve agresszív kutyák társaságától reszket.
Kedves, szelíd és barátságos kisebb kutyussal esetleg kijöhet.
S.O.S. örökbefogadó gazdit keres, aki a hátralévő életében meleg otthont,
még sok-sok szeretetet és simogatást tud Neki biztosítani.

Hámmal és pórázzal nagyon szeret sétálni, de a nyakörvtől fél (legalábbis még tavaly félt).
(hámja és póráza van, azt oda tudjuk adni).

Köszönünk minden segítséget!

Üdvözlettel:
Morzsi és az Évi nevében is:
Pusztai Andi

Mobil: 06 30 271 9990
E-mail:
andrea.puszta(kukac)gmail(pont)com
s.o.s.gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com


Félix vagyok

2011. november 13., vasárnap

Szerbusztok kétlábúak!

Félix vagyok, a Macskusz Von Félix dinasztia egyik leszármazottja.
Jómagam (koromra tekintettel) még nem rendelkezem semmilyen híres, celeb múlttal, de felmenőim annál inkább.
Ük nagyapám volt a legelső macska a világon pl. , aki járt az űrben! Bizony!!!
1963. október 18-án lőtték fel Algériából és mintegy 210 kilométert tett meg az űrben. 1992-ben és 1997-ben bélyegek jelentek meg az egykori francia gyarmatokon, a Comore-szigeteken és Csádban, melyeken rakétájával illetve Lajka kutyával és más híres űrutazókkal együtt látható az én híres ükapám, aki szintén Félix volt (lásd Wikipédia!,).
Anyai nagyapám meg komoly médiás-macska modell karriert futott be, ő volt a Félix macskaeledel arca, egészen addig, míg élt(kölcsön mamikám a csatolt képekben oda rakta a képét, biztos felismeritek!).
Én nem vágyok ilyen életre, nem török ilyen babérokra, nem vágyok felkapott életre, rivaldafényre, piros szőnyegre, rongyrázásra, az űrbe…
Csak egy kényelmes kanapéra, melegre, játékokra, pajtásakra, törődésre és egy olyan valakire, aki szeret engem és én viszont szerethetem.
Amúgy 5 hónapos vagyok. Van már oltásom, lehengerlő stílusom, nagyon kedves és vicces természetem, hihetetlen kisugárzásom és úgy dorombolok, mint egy traktor.
Kedves kétlábú, ha úgy gondolod, a fent leírtak alapján el tudod képzelni velem az életed, jelentkezz be ideiglenes mamimnál. Köszi, pá!

20/9859435
katalin.bedea(kukac)gmail(pont)com
Képek

Eltűnt!!!!!!

2011. november 13., vasárnap

2011.október végén eltűnt.
A képen látható fekete cica, Garfield névre hallgat.
2 napja tűnt el, Madárhegy-ről.
Nagyon szeretjük a cicát ezért várjuk haza. Kérlek amennyiben tudsz bármilyen információt róla jelentkezz az alábbi telefonszámok egyikén:
0630-9323872
vagy
06204549199

A megtaláló jutalomban részesül!!!
Köszönettel
Fruzsi

Cirmos cica gazdit keres

2011. november 13., vasárnap

9 hetes, macskakölyök-lány keresi szerető és gondoskodó gazdáját.
Megtekinthető Tahiban.

Érdeklődni lehet:
20-526-0200
ekoltai(kukac)icedsl(pont)hu

Mia

2011. november 07., hétfő

Gazdit keres Mia, egy kedves, bújós, kb. 1 éves cirmos lányka, aki kétségbeesetten rohangált Óbuda utcáin, így került hozzánk. Oltva, parazita mentesítve, ivartalanítva adjuk örökbe, szerződéssel.

További info: zoli(kukac)macskavilag(pont)com
(Macskavilág Alapítvány)


Pepe

2011. november 07., hétfő

Gazdit keres Pepe, a szeptemberi születésű, oltott, parazita mentesített, játékos, kedves, bújós, dorombolós kis fekete kandúrka. Altatásra adták le egy orvosi rendelőbe, onnan hoztuk el.
Szerződéssel adjuk örökbe.

info: zoli(kukac)macskavilag(pont)com
(Macskavilág Alapítvány)


Belfegor

2011. november 07., hétfő

Gazdit keres Belfegor, akit egy vizivárosi ház lépcsőházából hoztunk el, a gazdáját kilakoltatták, a cica maradt. Kb. 5 éves, kedves, nyugodt kandúrka, akit azóta ivartalanítottunk, parazita mentesítettünk, megfürdettünk, beoltattunk, így várja egy jobb gazdi jelentkezését.
Szerződéssel adjuk örökbe.

További info: zoli(kukac)macskavilag(pont)com
(Macskavilág Alapítvány)

BRAVOS-nál élő fekete kutya

2011. november 07., hétfő

Kedves Ismerőseim! Kérek szépen mindenkit, hogy küldjétek tovább, ill segítsetek a kutyus elhelyezésében!!

Néhány napja kitettek (? vagy elkószált ?) a Bravos -hoz, a Szentendrei úton lévő kávégyár előtti területre egy csodaszép fekete ill koka-kóla színű golden-retriver fazonú ivaros kan kutyát. Igazából a terület rendben tartására tartanak néhány birkát azokat kergette először, amikor észrevették.
Barátságos, kedves, eleven, okos jószág, ( Kb. 25-28 kiló, fiatal, max 1,5-2 éves lehet) a dolgozók etetik, és éjszakára a trafóházban alhat, DE nagyon hamar el kellene onnan vinni, nem szeretnék megtartani!

tel: 30/6908655 Bravos recepciós száma

Továbbítsátok!!!!


Herkules

2011. november 07., hétfő

Gazdit keres Herkules, a májusi születésű, fekete (fehér nyakkendős), nyugodt, kedves, bújós kandúrka. Oltva, ivartalanítva adjuk örökbe szerződéssel.

További info: zoli(kukac)macskavilag(pont)com
(Macskavilág Alapítvány)

Vörike

2011. november 07., hétfő

Gazdit keres Vörike, egy szeptemberi születésű, parazita mentes, oltott kis kandúrka, akit az Újbuda Center területéről mentettünk.
Szerződéssel adjuk örökbe, a gazdinak kedvezményes ivartalanítást biztosítunk.

Info: zoli(kukac)macskavilag(pont)com
(Macskavilág Alapítvány)

Trixi és Tóbiás

2011. november 07., hétfő

Gazdit keres Trixi és Tóbiás, két testvérke (egy lány, egy fiú), akiket egy Teréz körúti ház pincéjéből mentettünk. Oltottak, parazita mentesek, a gazdinak kedvezményes ivartalanítást biztosítunk.
Szerződéssel adjuk őket örökbe.

További info: zoli(kukac)macskavilag(pont)com
(Macskavilág Alapítvány)

Bodza és Rozi

2011. november 07., hétfő

Gazdit keres Bodza és Rozi, a két leányfaluról mentett cicalány. Kedvesek, bújósak, dumálósak.
Ivartalanítottak, oltottak, parazita mentesek, FIV/FeLV-re teszteltek (negatív).
Szerződéssel adjuk őket örökbe.

További info: zoli(kukac)macskavilag(pont)com
(Macskavilág Alapítvány)


Lego

2011. november 07., hétfő

Gazdit keres Lego, a kb. 2 hónapos, rettentő eleven, játékos kis kandúrka, akit “buszon felejtettek” egy dobozban. Oltását, parazita mentesítését intézzük, szerződéssel adjuk örökbe.Kedvezményes ivartalanítást biztosítunk a gazdi részére.

További infók: zoli(kukac)macskavilag(pont)com
(Macskavilág Alapítvány)


Pocak

2011. november 07., hétfő

Macskavilág Alapítvány gondozásában gazdit keres Pocak, a július végén született tricolor kislány cica.
Duplán oltott, parazita mentes, ivartalanítását elvégeztetjük, ugyanis van egy sérve, ezt az ivartalanítással együtt fogjuk orvosolni, ennek költségét vállaljuk!
Szerződéssel adjuk örökbe.

További infók: zoli(kukac)macskavilag(pont)com


SOS két kölyöknek!

2011. november 07., hétfő

Bekerült a nyíregyházi gyepire 9 kiskutya, 2.5hetesek most, akiket szétosztottunk cumiztatásra. Másnap meg lett a mami is, de vissza már nem engedik őket, maminak meg 2 hét karantén. :S
Nálam is van két apróság, de nagyon-nagyon el vagyok csúszva mindennel. Kész vagyok… Kerestem mamakutyát, kettő telefonszámot kaptam, de a tacsimamás lerázott, hogy egyet vállalnak és max 3-4 naposat, a másik pedig Pécsen van, ami nagy kockázat lenne Nyíregyházáról elvinni, ha mégsem fogadja el… 🙁
Azt gondoltam, jól meg tudom oldani a cumizást a két kicsivel (egy kan, egy szuka),de a kisfiam mellett és a következő pocaklakóval odabent elég nehezen megy sajnos. A segítségeteket kérném, mert kicsit most kivagyok. Lenne valamilyen megoldás, valaki tudna valamilyen módon segíteni? Egyébként már gazdi is lenne az egyik kutyusra, nem maradna a befogadóra.

Kisherceg Gazdikereső és Állatkereső – www.kisherceg.net
info(kukac)kisherceg(pont)net
http://www.facebook.com/Kisherceg.Gazdikereso.es.Allatkereso

Mancika

2011. november 07., hétfő

Sajnos elveszett kedvenc szürke cirmos cicánk Mancika. Különös ismertetőjele a pamacsos füle. 2011 október 30-án reggel láttuk utoljára a Keve utcában (3.ker) remélem befogadta valaki – várjuk haza a kis kóborlót. 3 éves nőstény cica – nem ivartalanított.

Aki tud róla valamit kérem hívjon:
06-30-388-2847, vagy üzenjen a
lantosiza(kukac)gmail(pont)com


Vöröske, az 5 hónapos vörös kandúr SOS gazdit keres!!!

2011. november 07., hétfő

Bújós, bájos, dorombolós vörös kandúrka gazdit keres! Tündéri természetű, imád az ember ölében lustálkodni, aktív időszakában pedig játszani. Szívesen megtartanám, de a nőstény macskám féltékeny rá, és hát 12 éve ő a ház úrnője, tiszteletben tartom, hogy egyeduralmából nem enged. Budapesten, a X. kerületben lehet Vöröskével ismerkedni.

Cicák gazdit keresnek!

2011. november 07., hétfő

Állatszerető gazdi kerestetik!
Debrecen, Szent Anna -Kandia utcai parkolóban autók alatt éldegélő 2 fekete kiscica / kb. 2-3 hónaposak/ gazdit keresnek.Jó lenne még a hideg beállta előtt megtalálni új otthonukat.
Napközben kétszer megetetem őket, de mivel nekem a panelben több is van, sajnos nem tudok már többet befogadni.


elveszett cica

2011. november 06., vasárnap

2011. nov. 2-án eltűnt Luca, másfél éves nőstény cirmos cicánk. Bundája szürke, oldalt pettyes, szeme zöld. Világosbarna kullancs-irtó gumi-nyakörvet visel.

Talált cica

2011. november 06., vasárnap

„Találtunk” egy fehér alapon fekete foltos cicát 2011-11-02 este. A cicát a XIV. kerület Öv utca és az Erzsébet királyné utca (odébb Kolozsvár utca) kereszteződésben elütötték, de kisebb sérülésekkel megúszta (Orvos is látta, szerinte magától rendbe jön nemsokára :). A cica viszont hazavágyik. Egy fekete nyakörv van rajta (különös ismertető jele, hogy gyorskötözővel van összefogva). Várjuk a cica gazdájának jelentkezését, ugyanis nem tudjuk sajnos hosszútávon elszállásolni „Boci”-t. Kinézetre fél-1 éves lehet.

E-mail:
b.fanny(kukac)freemail(pont)hu
agnetoth(kukac)gmail(pont)com
Tel: +36 30 3434409

Talált cica IX. kerület

2011. november 06., vasárnap

Ezt a kis cicát Budapest, IX. kerületben találtam a Könyves Kálmán krt. Lurdy Ház környékén. Napokig egy bokorban húzta meg magát és mindig odaszaladt az emberekhez, akik jöttek ki az irodaházakból, illetve a SAAB autószalonból ( a Ferencvárosi Vasútállomás mellett).
Elhoztam magamhoz, nincs ivartalanítva, kicsit megvolt fázva, látta állatorvos is. Kb. 5-7 hónapos lehetett.
Szeretnék neki gazdit találni, mert itt, az albérletemben nem maradhat sajnos.

Köszönöm szépen!

Telefon:
06-70-614-5490