Archívum: 2009. október 27.

Segítséget kérek S.O.S.!!

2009. október 27., kedd

Elnézést kérek hogy ide írok, de ezt olvassák a legtöbben. Nagyon fontos lenne! Édesanyámat és a cicáját (kosárban lesz) kellene elhozni Hévízről Budapestre, 28.-án délután, vagy 29.-én délelőtt. Nagyon fontos lenne, a cica nyávogós, a buszon nem biztos, hogy szállítható. Én viszont nem leszek itthon és a kisfiamat (4 éves) nem tudom kire bízni, ha Anya nem lesz itt. A benzinköltségbe beszállna. Kérem! Segítsenek, hátha van valaki az ismerőseik között, aki ezt az utat fogja megjárni! Előre is köszönöm!

Mobil: 06 20 207 4616.

Talált cicus

2009. október 27., kedd

Gazdára talált

Október 19- én este a XVII. kerület Ferihegyi úton találtam az úttesten ücsörögve egy fekete-fehér vélhetően nőstény kölyök cicát. Miután sikerült egy manőverrel kikerülnöm hogy el ne üssem, megálltam és hazavittem.
Most gazdit keresünk Neki, mert már van 3 kutyánk és 1 szobacicánk, aki azóta, hogy a kicsit hazavittem lelki beteg. Szobatiszta, bújós, játékos cicus, jól elvan a lakásban nem csinált még kárt semmiben.

A cicust ma visszük orvoshoz, az oltásokat anyagilag tudjuk vállalni és esetleg az ivartalanítás költségeit is átvállaljuk a leendő gazditól ha erre van igény.


3 fekete-fehér kiscica gazdát keres (Bp. II.)

2009. október 27., kedd

3 db, kb. 3 hónapos fekete-fehér foltos cicának szeretnék gazdát találni. Az anyjuk hozta a kertünkbe kb. 2 hónapja, azóta etetjük őket. Kizárólag kertben vannak, (eddig még) nem szobacicák. A tél közeledtével örülnénk, ha meleg otthonra lelnének, mert mi nem tudjuk őket befogadni.

Érdeklődni lehet:
30-512-8647
Budapest, II. kerület


Minna cica sürgősen gazdát vagy ideiglenes befogadót keres

2009. október 27., kedd

Gazdára talált

Minna 1,5-2 év körüli cirmos cica, akit október 21-én találtam a XIII. ker. Visegrádi utcában. Az állatorvos szerint egészséges. Chip nincs benne. FeLV tesztje negatív. Ivartalanítottam, kapott egy kombinált és egy leukózis oltást, van oltási könyve. Parazitamentes. Csendes, bújós, törleszkedős cica. Lakásba szeretném adni, olyan gazdához, aki saját cicaszállítóval jön érte és vállalja a rendszeres oltásait. Minna állatorvosi költségei kedvezményesen 10.600 forintot tettek ki – ha a leendő gazdának módjában áll megtéríteni ennek egy részét, megköszönöm.