Archívum: 2009. október 19.

Cicák Nyíregyházán

2009. október 19., hétfő

Kedves, dorombolós, oltott cicák várják felelős gazdik jelentkezését az Állatbarát Alapítvány állatotthonában. Kandúr és nőstény cicák, szürke és vörös cirmosok, tarkák és mindannyian nagyon szeretnének egy meleg családi otthonba költözni. Most október 31-ig, az ivartalanítási akció keretében kedvezményesen lehet őket ivartalanítani is! Van, amelyik még kicsit meg van rémülve az új környezettől, de többségük nagyon aranyos és szeretetéhes, beszélgetős és ölben ülő cicus. Kérjük, segítsenek ezeknek a cicáknak, hogy új otthonra találjanak!
Nyíregyháza, Csatorna u. 2. nyitva minden nap 8-16 óráig!

allatbarat(kukac)allatbarat(pont)com
42/727-736


A képen látható hófehér kiscicának keresek SÜRGŐSEN gazdát

2009. október 19., hétfő

Gazdára talált

Tegnap lett ivartalanítva (egy hölgy segített a szabadidejében befogni és alapítványtól kapott támogatásból fizette a műtétet) és jelenleg nálam van (Budapest), de sajnos nem tudom megtartani és 1-2 hét múlva kénytelen leszek megint kitenni az utcára, oda ahonnan elhoztuk. Ettől azt hiszem, a szívem is meg fog szakadni, de a saját 2 cicám miatt nem tudok harmadikat vállalni!

Kb. 2,5 hónapos, szép, érdekes csíkos kandúrka kiscica sürgősen gazdit keres!

2009. október 19., hétfő

Gazdára talált

Ez a kb. 2,5 hónapos, szép, érdekes csíkos kandúrka kiscica sürgősen gazdit keres! Az a fajta, amelyik kimondottan bentre való.

Agárdon, a Levél utcában találta egy ismerős cicaszerető idősebb házaspár. Nagyon lefogyott volt szegényke amikor megtalálták. Jelenleg náluk van a cica, s már szépen összeszedte magát. 🙂 Gyönyörű, reklámba illő cicus. Sajnos az idősek nem tudják megtartani, mert már nagyon sok cicájuk van. Náluk bent a házban nem lehet egy másik, már régóta bent lakó macsek miatt. Kint a téli hidegbe pedig semmiképpen sem akarják tartani, mondván, hogy kimondottan bentre való.