Archívum: 2008. február 28.

EBUGATTA rendezvény – felhívás! – 2008. május 25.

2008. február 28., csütörtök

Ebugatta TV műsor
Az Erzsébetvárosi Napok (ERNA) rendezvénysorozat keretén belül megrendezésre kerül a Második Erzsébetvárosi Kutyás Nap az Ebugattával

Időpont:
2008. május 25. vasárnap 10. 00- 17. 00

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül az egész napos kutyás programsorozat!

Várjuk azon kutyások/baráti társaságok/állatvédő szervezetek/cégek, stb. jelentkezését, akik szeretnének a rendezvényen részt venni, és ezzel együtt a kultúrált és felelős állattartással, tapasztalataikkal megismertetni az érdeklődőket.

A tavalyihoz hasonlóan 3×3-as rögzített sátrakat tudunk biztosítani, paddal és asztallal. Ezeket tetszés szerint be lehet rendezni.

Feltételek: 9.30-tól 17.30-ig minimum két fő jelenléte sátranként.

Újdonság!

Lehetőséget kaptunk egész nap kutyás sport programok és bemutatók rendezésére, ezért várjuk kutyaiskolák, bemutató csoportok jelentkezését is!

A bemutatók mellett a színpadon is egész napos programokkal szeretnénk szórakoztatni a kilátogatóknak, várunk ötleteket, és segítséget, hogy minél több fellépőt tudjunk meghívni (énekesek, zenészek, neves közéleti személyiségek).

A nap végén természetesen ismételten megrendezésre kerül a „Kutya szépségverseny”, melynek díjazásához szponzoráló cégek jelentkezését várjuk.

A résztvevőknek jelentkezni:
2008. március 5-ig lehet az info(kukac)ebugatta(pont)hu e-mail címen.

Amire készülni kell: több ezer látogató, média megjelenés, színpadi szereplés.

Reméljük a 2007-es rendezvényen részt vevők ismételten megtisztelnek bennünket jelenlétükkel, és, hogy idén azok is eljönnek, akik tavaly nem tudtak.

A részletes programot március 10-e után fogjuk közölni!

Harcsás Márta és Petrus Krisztina

http://gallery.ebugatta.hu/main.php?g2_itemId=337

Elveszett cicák

2008. február 28., csütörtök

Nyíregyházán, a Derkovits utcából február 11-én elveszett két szépséges cicánk.

Egyikük Kormi névre hallgat, fekete kandúr cica. Különös ismertetőjele, hogy a bal szemének pupillája nem reagál a fényre. Korábban megmérgezték, felgyógyult, de csak pépesített ételt tud megenni. Sajnos ma, február 27-én a másik cicám, Samu (szintén kandúr) is eltűnt. Ő szürke, fehér tarka. Utcáról fogadtuk be, de nagyon barátságos. Samunak (a tarka cica) az orra nem egyszínű, Korminak pedig van egy pici fehér „mellénye”.

Kérem, ha valaki tud róluk, hívjon vagy üzenjen! Nagyon szomorú az egész családunk, mindkét cicánkat nagyon várjuk haza. Azért is aggódunk, mert lehet, hogy valaki módszeresen pusztítja a mi kis kedvenceinket.

20-463-6990
h.zsuzso(kukac)citromail(pont)hu

Nagyon hiányoznak!!!!!!!!!!!!!!!!

uuuu080228w.jpg