Talált cica Dunakeszin

Harmadikán éjjel bemenekült a kertembe egy kétségbeesett szürke kisfiú cica, akinek egy nyakörv szorult a nyaka és a bal első lába köré, olyannyira, hogy szinte teljesen levágta a lábát! legalább 1 hónapja lehet ebben az állapotban, már szaga volt az elrohadt húsnak a nyakörv körül…az állatorvos meg tudja menteni a bal lábát, de kicsit sántítani fog valószínűleg egész kis életében. Szerdán jöhet ki a kórházból, ahol minden vizsgálat azt mutatja, hogy teljesen egészséges, nincs semmilyen betegsége (kivizsgáltuk), csak ki van éhezve és hát a lábacskája fáj. Sajnos nem vihetem haza, mert nekem van 1 saját és 1 befogadott cicám, akik nem szívesen látnak új „bandatagot”. Ha tudtok valakit, akinek van helye egy szép, klasszikus cirmos ex-kandúr számára, aki kb 4-5 hónapos, kérlek, gondoljatok ránk!
A cica nagyon félt és nagy fájdalmai voltak, mikor rátaláltam, ezért nem tudom, mennyire barátságos az emberekkel, vagy mennyire kezes, előfordulhat, hogy türelem kell a kézhez szoktatásához, de aztán biztos, hogy nagyooon hálás lesz!

Egyébként zöld nyakörv volt a nyakában egy csengővel, ha esetleg felismerné valaki…próbálkozom még dunakeszis fórumokra feltenni, de ha tudjátok, kérlek, dobjátok fel ti is pár helyre!

Köszönöm!
georginas(kukac)freemail(pont)hu

Írj egy kommentet