Cirmos gazdit keres!

Családi okok miatt sajnos meg kell válnom 8 éves ivartalanított nőstény cicámtól. Nagyon kedves, szeretnivaló cica, teljesen egészséges, lakásban élő. Minden szükséges felszerelését vinné magával. Leendő új gazdijával szívesen tartanám a kapcsolatot és segítenék, amiben csak tudok.

A cica Budapesten, a 9. kerületben lakik. A szállításban szívesen segítek, így legalább látnám, hogy hová kerülne Peti. Petinek hívják a cicát, de kislány.
8 éves, és kb. 5 éve lett teljesen ivartalanítva.
Általában barátságos és bújós cica, de vannak olyan emberek, akiket valamilyen oknál fogva sajnos nem szeret, és nem hagyja magát megsimogatni.
Nagyon igényli a törődést és a simogatást. Szobatiszta, annyira rossz cica, mint általában a macskák. Szeret a teraszon levegőzni, napozni, de kertben sosem volt még, igazi szobacica.

Igazság szerint tényleg jobb lenne neki egy másik szerető gazdinál, mert több törődést igényelne, mint amit mi adni tudunk neki (sajnos sokáig dolgozunk és ennyi egyedüllét nem tesz jó neki), de most, hogy ezt a levelet írom, tudom, hogy meg fog szakadni a szívem miatta. Gondolom, hogy így is nehéz megfelelő gazdit keresni felnőtt cicáknak, de csak tényleg olyan helyre merném adni, ahol a megszokott körülményeket tudnák biztosítani számára.

Érdeklődni lehet: anital(kukac)max(pont)hu

6 hozzászólás ehhez: “Cirmos gazdit keres!”

  1. Erika írta:

    Az én egyik cicám is hasonló korú.

    És egész nap alszik…(Kis túlzással)
    Akkor mi a gond??????
    Mikor is nem kellene vele foglalkozni?

    vagy épp éjjel hancúrozik, amikor a gazdi aludni akar? Ez benne van (és volt is) a pakliban, amikor magához vette ezt a kis teremtményt….

    Csak az a kár, hogy pont a gazdi nem olvassa a kommenteket!!!

  2. Wiwy írta:

    MaXX!
    ki kiáltott kínhalálért? azt nem is a szerkesztő írta, a másik meg hogy itt a cicák kinhaláláról volt szó.

  3. MaXX írta:

    Nézzétek már a leányzót. Nem túl szép, persze, amit művel. Szerintem ezért én arra ítélném, hogy soha az életben még egy állata ne lehessen. Soha.

    De mások egyszerűen csak elmennek jó messzire, aztán egyszerűen kiteszik a cicát.

    Ti meg teljesen elvesztettetek minden mértéket, pár rovattal odébb például habzó szájjal ordított valaki kínhaláláért a honlap „tisztelt” szerkesztője.

    Úgy tűnik, az állattartás nem hat mindenkire egyformán. Van aki tömeggyilkos barom lesz tőle.

    Ördög és pokol!

  4. Magdi írta:

    mentholx! egyetértek…

  5. mentholx írta:

    ..Engem érdekelne, mégis mi az a családi ok, ami miatt ennek a 8 éves, idősebb macskának a biztos családi fészekből el kell távoznia a bizonytalanba..Amibe kicsit biztosan bele is fog halni. Már ha talál gazdát(továbbmegyek: felelős, méltó gazdát), amikor ANNYI árva, gazdakereső macska van egyébként is, és olyan kevés jó gazda.
    És egyáltalán, érdekelne az, mégis hogyan gondolják az emberek, hogy a családtagjukat, akiért egykor egy életre felelősséget vállaltak, legyen az bármi miatt, egyszerűen eldobják, mint egy szemetet, ami már nem kell, vagy teherré vált..
    Egyértelműen látszik a hirdetésből, hogy alapvetően nem az a probléma, ami meg lett nevezve, az, hogy sokat van egyedül a macska,-hiszen 8 évig kibírta..
    (Bár igazság szerint, így talán megvan annak az esélye, hogy ez a macska olyan végleges gazdát talál, aki sose dobja el, és ahogy megérdemli: végre MEGBECSÜLIK..)

    Szégyellje magát a ‘gazdi’

  6. Töpi írta:

    Remélem találsz neki jó gazdit, olyat, ahol meg is látogathatod. Esetleg nem gondolkoztál el a társcica lehetőségén? Mi viszonylag sokat vagyunk itthon, és rengeteget foglalkoztunk az „nagy” cicánkkal, mégis, mikor a sors úgy hozta, hogy jött mellé egy pici is, teljesen kivirult, azóta elválaszthatatlanok egymástól, nonstop játszanak.

Írj egy kommentet