Molotov-koktél a macskagyilkos „filmrendezőnek”

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/cicf0115/

Na igen, kb. ilyesmire számítottam. Tulajdonképpen a Studio „K” Színház is számíthat valami hasonlóra szerintem. Meg aki összeáll ezzel a szerencsétlennel, segít neki stb. A média hatalma, ugye…

Csak egyszer vállalná végre egy ilyen a felelősségét. Mert most is a rokonaival takarózik. Nem ez a címe? Tessék, tegye közzé, és mindjárt őt fogják zaklatni, és nem a rokonokat. Persze azt már nem meri.

Kíváncsi vagyok, mikor jön rá végre, hogy kiírta magát a közéletből, mert semmi olyat nem tett eddig, ami semmissé tenné a cica megölését. Nem kért bocsánot, nem vállalt felelősséget (a bíróságnak össze-vissza hazudott, hogy kibújhasson a büntetés alól), nem semmisítette meg a filmet (hanem még árulja is), nem adta vissza önként a díját.

Néha csodálkozom, hogy mit gondol az ilyen ember a mai behálózott világban, hogy szó nélkül fogják hagyni a trükközését? Hazudunk, aztán minden megy tovább, jól van dolgunk, ilyesmi? Nem fog senki felháborodni a törvények felrúgásán, a hazugságokon?

Szerintem a sorsa az lesz, mint Császár Elődé: vagy külföldön kezd magával valamit, vagy elég nehéz lesz az élete.

Így jár egy nyilvános állatkínzó.

4 hozzászólás ehhez: “Molotov-koktél a macskagyilkos „filmrendezőnek””

  1. Petra írta:

    Ahányszor csak hallok vagy olvasok erről a féregről (embernek nem nevezném), felmegy bennem a pumpa… Ha csak egy napra felfüggesztenék a BTK-t, a saját két kezemmel nyomnám a víz alá, ahogy azzal a szerencsétlen kiscicával tette.

  2. toepler_egy_gyilkos írta:

    Bojkottálni kell a „filmeit”, és tiltakozni kell, ha valahol engedik, hogy fellépjen.

  3. Cat írta:

    Helyettünk is írtad!

  4. Gyuri írta:

    egyébként meg bocs, hogy ilyen negatív dolgokkal, szóra sem érdemes emberekről szóló cikkekkel traktállak Titeket, de valahol úgy érzem, hogy ez most „hivatali kötelességem”… 🙂

Írj egy kommentet