Cica a fán

A cicát egy környéken lakó hölgy segítséggel lehozatta a fáról, ha jól tudom fölmásztak érte. Sajnos amikor jött a segítség, akkor a hölgy (aki talán be is fogadta volna), nem volt ott, így a cicát elengedték, nem tudni hol van, milyen állapotban van.

Hát mit mondjak, az egyik szemem sír, a másik nevet. Sokan aggódtak a cicáért, de a szervezésre még gyúrni kell… Mi is mentünk, volt segítség a mentéshez, de néhány órával lecsúsztunk a macsekról. Persze keresni fogom még a környéken, mint tűt a szalmakazalban. 🙁

(Fönnrekedt egy cica egy fa tetején, ahonnan nem tud lejönni. Keresem az eredeti vagy új gazdáját, ill. legsürgősebben egy ideiglenes befogadó kellene neki. A cic a XIII. kerületben van, egy Árpád híd közeli parkos részen. Színe fekete, nemét nem tudom, felnőtt.
Lecsalogatni, elég magasra felmászni hozzá létrával sem lehet. A mentését szervezem, de ha valaki konkrétan tudna segíteni, az jól jönne. A tűzoltók nem jönnek ki, hivatalosan le lettek tiltva a macskamentésről. Szerintem kosaras v. valamilyen hasonló kocsi kellene hozzá (hirdetési tábla kirakók, muskátli locsoló, villanyszerelő, nemtom’…). Sürgős, mert a cica vasárnap (01. 13.) óta ott van.

Aki konkrétan tudna segíteni, az itt talál meg:
20/435-9649
andur(kukac)freemail(pont)hu)

facica1.jpg

facica2.jpg

Írj egy kommentet