Tündéri mentett pici lány várja szerető gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett tündéri pici termetű fiatal különleges színű ivartalanított kislány cica!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára – űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ennek a pici kislánynak – termetét tekintve akkorka, mint egy fél éves macska, és már nagyobb sem lesz – a többi kóbor cicával szemben meg kellett küzdenie mindenért, főleg minden falatért. Ezért lehet neki megbocsájtani azt, hogy a többieket nem szereti, csapkodja etetésnél, fúj rájuk. Olyan apró, és olyan kis törékeny, hogy hiába próbál határozott lenni és az edényhez férkőzni, külön kell etetni, mert a többiek még így is elnyomják. Emberrel viszont tündérbűbáj! Hangosan dorombol, bújik, hízeleg, soha nem csap oda, soha nem hamis. Minden pillanatban kimutatja, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért.
Egyedüli cicának adnám örökbe, gyerekmentes családba, olyan helyre, ahol ő a gazdi szeme fénye, és ahol soha, semmiben nem kell nélkülöznie.
Bent van tartva, szobatiszta, ivartalanítva, chipezve, oltva, kívül-belül parazitamentesítve fogadható örökbe.
Szerető gazdát keres ez a jobb sorsra érdemes tündér kicsi lány!


Írj egy kommentet