Mentett Álom-kandúr várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal csupaszív ivartalanított kandúrka!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára – űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ő nem tolakodott a simiért. Csöndben üldögélt, sorsába beletörődve, mint aki már lemondott arról, hogy a mostaninál jobb élete is lehet. Ám amikor oda mentem hozzá, mindig jóleső dorombolással fogadta a törődést. Óvatosan mellém ült, és hosszan nézett rám, az arcomra, a szemembe, miközben elmondhatatlanul hálás volt azért a pár perc vele eltöltött időért. Nem lehetett ott hagyni. Itthon is Álom-macska.
Őt lehet hozni-vinni, ide tenni, oda tenni, gyömöszölni, babusgatni, szurkálni (a lábacskája sérült volt), ő mindenben partner, mindenhez alkalmazkodik, és mindig imád… Minden pillanatban kifejezi, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért – ugyanis pontosan tudatában van annak.
Imád kézben lenni, dorombolva elolvad a karjaimban, közben az arcát hozzá dörgöli az arcomhoz, és mikor letenném, mancsával óvatosan megfogja a kezemet, hogy „még ne…”. Ő mindenkit szeret, kutyával, cicával egyaránt jól kijön, de kicsi gyerek mellé is nyugodt szívvel örökbe merném adni. Túlzások nélkül egy ÁLOM-macska, aki már nagyon, nagyon megérdemelne egy saját gazdit, egy méltó életet…
Várja méltó, szerető álom-gazdiját ez a gyönyörű álom-kandúr!

1 komment ehhez: “Mentett Álom-kandúr várja gazdiját!”

  1. Helga írta:

    Szia!
    Mennyi idős a cica?

Írj egy kommentet