Táblázathoz segítséget kérek!

Sziasztok!

Elhatároztam, hogy összegyűjtöm azokat az albérleti címeket, neveket és telefonszámokat, ahová egyértelműen vihető háziállat is!

Sokan keresünk és sokan nem találunk ilyen albérleteket. Nem feltétel a kosz, működésképtelen kapcsolók, vagy csöpögő csap a lakásban, ahogyan nem egyenesen arányos a kosz és a rendetlenség azoknál az embereknél, akik tartanak állatot. Gondolom, Nektek, akik legtöbben tartotok valamilyen állatot, nem kell ecsetelnem a helyzet igazságtalanul történő megítélését!

Na, a helyzet javítására és egymás segítésére gondoltam én, hogy összegyűjtöm a kiadó, vagy a későbbiekben kiadásra kerülő lakásokat.

Kérlek Titeket, segítsetek mindannyiunknak azzal, hogy megírjátok nekem a tudomásotok szerint kiadó ilyen jellegű lakásokat, házakat, Budapesten és környékén is! Amikor pedig valakinek szüksége lenne albérletre, csak rám kell telefonálnia, vagy írnia, én megnézem a rendelkezésre álló adatok alapján az aktuális helyzetet, és így tudunk egymásnak segíteni. Nem kell kilincselni és görcsölni, és nem kell olyannak kiadni állatos albérletet, aki nem is akar vinni állatot, elvéve ezzel a lehetőséget olyantól, aki meg nem tud tovább lépni, mert nem talál állatosat! (pl. én)

Nem baj, ha kiteszitek üzenő falakra, vagy ahová akarjátok, nekem most az összegzés, a begyűjtés a célom. Gondolom, ezzel pár hét alatt tudok aktuális képet vázolni.

Kérlek, továbbítsátok az üzit, megtisztítva folyamatosan a fölösleges reklámoktól és sallangoktól!

Az alábbi paraméterek szerepeljenek:

Kiadó személy neve (nyilván saját tulajdonú lakás/ház jöhet szóba):
Mekkora? :
Hol van?:
Ár/hónap és kaució kell-e?:
Felszereltség:
Elérhetőség/kapcsolat:

Baráti üdvözlettel:
Bogi 06-20/3445-770

Írj egy kommentet