HipHop az állatvédelemért – Jótékonysági rendezvény

Helyszín: Club Aliga Üdülőközpont – Rendezvénysátor, Balatonvilágos, Aliga út 1.
Időpont: 2010.08.21. Szombat, 18.00h

Támogatói belépő: 500,- HUF

A Budapesti Állatmentők csapata, jelenleg a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület állatmentő csoportjaként, azért alakult meg, hogy alapvető változásokat érjenek el a magyarországi állattartás terén. Kapcsolatot és együttműködést alakítunk ki a hatóságokkal – rendőrség, polgárőrség, tűzoltóság – és más állatvédő szervezetekkel – ahhoz, hogy kellő büntetést kapjanak az állatkínzók és segítséget a rászoruló állatok. Főként a fővárosban és környékén, de egyes esetekben az ország területén, bárhol segítünk.

Magyarországon elsőként, a HipHop társadalom krémje és rajongói összefogtak, hogy segítsenek Nekünk! Köszönettel tartozunk minden közreműködőnek és támogatónknak, hogy létrejöhetett ez a szezonzáró jótékonysági rendezvény, ami példaértékű mindenki számára.

A rendezvény bevételét két konkrét célra fordítjuk:

1. Szervezünk egy chipezési akciót kutyáknak.
Ez nagyon fontos a felelős állattartás létrehozásához. Egyrészt segíti az elveszett kutyák hazakerülését, másrészt bizonyíthatóvá válik ki az állatért felelős gazda és amennyiben szándékosan tette ki az állatot felelősségre vonhatóvá válik. Ezért nagyban segíti az állatvédők munkáját is a kutyák chipezése és regisztrálása, a többi állatvédő szervezettel egyetértésben minden esetben támogatjuk a chipezés országos szintű kötelezővé tételét is. Sajnos jelenleg még csak néhány önkormányzat tette meg ezt a példaértékű lépést.

2. A befolyt összeg nagyságától függően egy vagy több macskakolónia helyzetét rendezzük.
Magyarországon a nagyobb intézményektől, ipari létesítményektől és társasházaktól naponta érkeznek felkérések, hogy segítsenek az állatvédők megoldani kisebb-nagyobb létszámú macskakolóniák helyzetét az ő területükön. Sajnos még nagyon fejletlen a kultúrája ennek országunkban. Sokan nem tudják, hogyha egyszerűen eltávolítják a cicákat akkor azok helyére újabbak fognak jönni, és ezzel csak egy folyamatos – jobb esetben menhelyre kerülést, rossz esetben pusztítást – generálnak.
A nyugaton már bevett működő szokást szeretnénk ismertetni, népszerűsíteni, hivatalosan elfogadtatni és végrehajtani: adott területen élő macskákat kiivartalaníttatjuk és visszahelyezzük őket az élőhelyükre. Így megállítjuk a szaporodásukat és meggátoljuk az újabb ivaros macskák érkezését is.

Amennyiben te is fontosnak tartod, hogy javuljon a helyzet gyere el a buliba, nagyon várunk és az állatok is!

Ha nem tudsz eljönni segíthetsz máshogy is:
küldhetsz adományt a Zöld Zebra bankszámlájára:
CIB 10701135-45077308-51100005
kérjük írd be, hogy budapesti állatmentők a közleménybe

Ha szeretnél segíteni a cicák befogásában, állatorvoshoz szállításában, keress meg minket honlapunkon: www.allatmentok.huwww.zoldzebra.hu

Üdv,

Perédi Gergely
Budapesti Állatmentők és a PetsLove.hu vezetője
www.allatmentok.hu
www.PetsLove.hu
info(kukac)petslove(pont)hu
0630-5658-521



Kardos Szilvia
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
www.zoldzebra.hu
www.ivartalanitas.hu
kardosszilvi(kukac)gmail(pont)com
20/582-63-84

Írj egy kommentet