Kutyafekhely és kutyaruha anyag kerestetik a menhelysegítő vásárra!

Kedves Mindenki!

Kedves új önkéntesünk, Enikő jóvoltából az idei karácsonyi vásárra szuper kis fekhelyek (meg persze nagyok is 🙂 ) készülnek majd, és kis kabátkákat is varr nekünk – akarom mondani, a kutyiknak. Ehhez azonban, bár ő adja bele a munkáját, idejét és tudását, arra nincs pénze, hogy az anyagot maga vegye meg, ezért arra kérünk minden kedves állatbarátot és segítőkész embert, hogy az alább felsorolt anyagokkal járuljon hozzá Enikő felajánlásához, hogy így sok szép holmit árulhassunk majd a vásáron, amelynek bevételében tovább tudunk segíteni rászoruló menhelyeknek. Természetesen bárki rendelhet is tőle saját részre, de szeretettel várunk mindenkit a vásáron is, amelynek időpontját egyelőre még helyszín híján nem tudjuk (aki tud erre megfelelő helyet művházban, iskolában, akárhol, az kérem, szóljon! Sajnos maximum 10 ezer Ft-ot tudunk bérlet gyanánt odaadni, hiszen a filléres vásárainkon a bevétel távolról sem akkora, mint egy igazi forprofit vállalkozás esetében, ráadásul itt minden forint jótékony célra megy, nem saját zsebbe – mi maguk is ingyen dolgozunk ott egész nap.)

Tehát a kért anyagok listája:

Kutya-cica fekhelyhez:

Bélésnek: takarók vagy paplanok (mindegy, milyen, csak tiszta legyen)

Borításnak: mutatósabb és tartós anyag, hisz az fog látszódni a párnákból a legjobban, és tartósnak kéne lennie, hogy a kutyák ne szedjék szét hamar 😉 A legbeváltabb eddig a színes, virágmintás és mesefigurás anyag volt xD Ezek mindenkinek tetszenek…
+ kellene még pár tekercsnyi/gurigányi gépi nylon varró cérna (színe mindegy),

Díszítéshez: ha akad valakinek otthon bármilyen díszítésre vagy játékra alkalmas vastagabb madzagja vagy anyagból készült akár használt „tököző” masnija, vagy bármi más amivel még játszhatnak a kutyák, hozhatjátok azt is, nagyon mutatós és a kutyáknak macskáknak jó játékszer készíthető a párnákra belőlük. Akár még cicacsengő vagy madzagra aggatott kis labdák, játékegerek is jöhetnek, bármi!
Domi (Enikő saját kutyája) máig imádja a párnáját. Jó meleg, tartós és kényelmes.

Kendőcskékhez: lehetőleg egyszínű fehér pamut anyag kellene, nem tiritarka, hogy lehessen rájuk nyomtatni majd.

+ Kellene még pár méter vastagabb gumiszalag, hogy legyen mivel az állatokra adni a ruhácskát. Itt is ha akad valakinek otthon bármilyen díszítő eszköz ami nem kell, hozhatja nyugodtan.
+ Ha van valakinek esetleg nyomtatható, rávasaláshoz alkalmas papírja, küldhetne pár darabot a Gazdit keresek szöveghez.

A nyomatos cuccok 40 fokon moshatóak lesznek és jó tartósak.

Előre is köszönünk mindenkinek minden segítséget!
Ez a levél továbbküldhető, és még csak le sem jár, mert remélhetőleg a jövőben folyamatosan fogunk tudni ilyeneket csinálni – vagyis Enikő 🙂

A felajánlott holmit vagy egyből Enikőnek lehet vinni (Budapest, XI. kerület) vagy nekem (VI. kerület), pontos címet egyeztetünk a felajánlóval az alábbi elérhetőségeken:

Kardos Szilvia
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
www.zoldzebra.hu
www.ivartalanitas.hu
kardosszilvi(kukac)gmail(pont)com
20/582-63-84

Írj egy kommentet